Tidningen bedriver marknadsföring med lockpriser, tex 3 månader för 49 kr, i det finstilta står att om man inte säger upp detta inom den tiden så övergår detta till ett bundet abonnemang på 12 månader... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
DI-Sveriges sämsta kundservice efter Telia och PostNord Det säger inte lite. Bra Weekend bilaga men det går inte att komma i kontakt på ett enkelt sätt som prenumerant. Har ngt gått fel så är det bar... Zobacz więcej
Omöjligt att få kontakt med deras kundtjänst sedan november 2025 ungefär. Vet inte om de genomfört någon förändring av kundtjänst för tidigare var det både enkelt och gick snabbt att få hjälp. Nu svar... Zobacz więcej
Dagens industri är det absolut mest NEGATIVA man kan läsa. Deras journalister är en katastrof och deras belägg likaså. Lägg ner DI och lägg fram positiv energi o inte den skräp som DI pumpar ut v... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Lurendrejtidning, prenumenera INTE hoa dom!
Tog en provperiod och glömde säga upp denna. Nu är jag bunden 1år framåt med en månadskostnad på 459:-/månad för en tidning jag inte ens läser. Var i kontakt med Dagens industrier angående detta men fanns absolut inget att göra åt det. Ett tips: Börja ALDRIG prenumenera hos Di!!! Har tagit det vidare till konsumentverket.
Typisk telefonterror som aldrig slutar
Typisk telefonterror som aldrig slutar. Om jag sagt att jag är ointresserad i flera år i rad, då kommer jag fortsätta vara ointresserad. Vill jag ha er så kommer jag till er. Lämna mig i fred.
Undvik prenumeration hos DI
Efter många års prenumeration sa jag upp DI 230929 p g a utlandsboende.
Nu, ett halvår senare, kommer inkassokrav på två uteblivna betalningar, trots att Klarna skött betalningen per automatik.
De uteblivna var från april 22!! resp april 23!!
Har inte hört ett ljud från DI eller Klarna om detta. När jag frågade DI om detta bifogade de en, förmodad efterkonstruerad faktura, med betalningsdatum november 2023.
Otroligt dåligt skött från prenumerations avdelningen och kundtjänst, verkar inte ha koll på någonting och verkar också helt sakna taktsinne för en god kundrelation.
Avråder från ett engagemang hos DI då det finns både bättre och mycket billigare alternativ.
Övervärderat
Övervärderat. Man kan satsa pengar till någonting mer relevant t.ex Smart watch än prenumeration hos er.
Dessutom väldigt otrevliga säljaren med deras hyfsade Härskarteknik.
Innehållet och journalistiken i DI är…
Innehållet och journalistiken i DI är bra och intressant och de har bra skribenter. Prenumerationsvillkoren o fakturahanteringen är under all kritik; påträngande och mycket aggressiv.
Bonniers koncernen
Har varit i kontakt med DI ett flertal gånger för att komma ifrån ett årslångt abonnemang utan något resultat.
Har varit i kontakt med Konsumentombudsmannen i Göteborg. Dom föreslog att man skulle skriva till ARN.
Orkar inte...
Ett sista desperat försök med DI. Se nedan.
Dom kan alltså inte skicka en kopia på förnyelsemailet!
Trodde man inte om Bonniers koncernen.
Lennart Jansson
24 jan. 2024 14:54 (för 5 dagar sedan)
Hej Hittar inte Förnyelsemailet som skickades 2023-06-06 Får jag bara se det skall jag sluta "tjöta" /Lennart Virusfri
Di Kundservice
25 jan. 2024 09:05 (för 4 dagar sedan)
till mig
Vi kan dessvärre inte skicka en kopia på förnyelsemejlet, vi kan enbart meddela att de har skickats från vårt system till er mejladress den 2023-06-06.
Dubbelkolla gärna ifall mejlet har hamnat i papperskorgen.
Varning för DI!
Samma här! Autoförnyad ett år! efter kampanjen… Helt sjukt….
Surt med 1 års bindning
Samma problem här. Glömde att säga upp efter 3 månader och sitter nu med ett ettårsavtal, surt!
Varningsklockorna borde ringt redan när jag såg att Klarna var involverad
Nu blir det 9 mån sur kritik av DI i så många medier som möjligt!
Dagens industri långa avtalsperioder.
OBS ! Det tar över 10 månader för ett avslut om man tecknar sig för prenumeration !
För mig kostar det ca 4590 kr vilket är helt sjukt.
När man ringer så får man erbjudande om "halva" priset men då får man en ny "avtalsperiod" som innebär ny uppsägningstid.
Så passa er för DI om ni inte gillar att sitta i långa och dyra avtal!
Gjorde misstaget som många andra…
Gjorde misstaget som många andra gjorde..
1 Provade på i tre månader för 79 kronor..
Prova på tiden övergick till någon form av abbonemang..Har sagt upp det , ändå fortsätter fakturorna att komma in..
2 Det går inte komma fram till kundsupporten
3 Har begärt nytt lösen men inget skickas ut
Det är en form av scam som Bonnier och DI kör med.. Trodde mer om det företaget. ARN och konsumentvägledning nästa..
Företaget måste sluta upp med att luras så här
Se upp , teckna aldrig upp dig på något från Bonnier!!
Provade tidningen för att kolla om jag…
Provade tidningen för att kolla om jag hade tid att läsa o hänga med lite. Men avslutade efter 3 månader.
Nu tre år senare ringer telefonförsäljare 1-3 gånger i månaden och trakasserar om att påbörja ett nytt erbjudande. Detta elände tar aldrig slut.... Varning ta aldrig någonsin ett abonemang här....
De följer ej GDPR trots att de säger…
De följer ej GDPR trots att de säger att de har tagit bort info så skickar de fortfarande mail och har kvar ens uppgifter samt anser sig fortfarande ha "kundkontakt".
Löpande abonnemang
Löpande abonnemang
Betalar Di via Klarna och fick plötsligt en faktura från Bonniers som sa att jag måste betala två förnyelsefakturor. Den ena gällde 19 månader tillbaka i tiden. Allt berodde på att Klarna hade missat att faktura vid dessa tider. Har aldrig varit med om något så gnidet företag så jag sa upp mitt abonnemang,
Lennart
Ett så dåligt företag som lurat mig på…
Ett så dåligt företag som lurat mig på ett bunden prenumeration på 3 årstid. Informerar inte om att DDR ger dig en bidningatid och lurar dig med massa rabatter. Fyfan 257 kr i månaden tills 2025 Maj…
Nej akta er för de här!
Undvik!!
Även jag lurades att prova DI i 3 månader för 197 kr, missade att säga upp i tid och då fastnade jag med 12 månaders uppsägningstid, ett abonnemang på nästan 4000 kr.
Har mötts av lögner och uteblivna svar. Har vägrat att betala, väntar på att ARN ska besluta i ärendet. Avråder starkt!
Slutar inte ringa efter uppsagd…
Slutar inte ringa efter uppsagd prenumeration. Gör dig en tjänst och prenumerera inte ifall du önskar att bli uppringd en gång i månaden för all framtid :D
Rent ut sagt är DI ute för att lura…
Rent ut sagt är DI ute för att lura folk. Generellt är de flesta inte så uppmärksamma om sina abonnemang så de sätter upp en fälla, en liten ruta av texter om villkor om tvångsförlängning med bindningstid vilket jag tror de flesta skulle kunna missa att läsa den. De har hittat folkets allmänna svaga punkt och utnyttja den totalt.
Hästhandlarfasoner
Som så många andra fast i ett abonnemang som när det påbörjades som testabonnemang ej framgick att uppsägningstiden är en evighet. Di är idag en kopia av dåtidens hästhandlare, oerhört oseriöst. Vill varna alla för deras oseriösa fasoner.
Blev lurad av prova på abonnemang
Blev lurad av prova på abonnemang. De drog 3861 kr för ett helt år via Klarna utan att jag visste om det. Först när nästa faktura kommer på 5500kr som jag upptäcker detta och reklamerar. Vidare till ARN.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.