TL:DR plus: geweldige winkel! min: huisgenoten zijn boos op mij. review: De lokale winkel waar wierrook werd verkocht is er mee opgehouden, dus mijn vrouw zat zonder wierrook. Speciale wierro... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Leuke website,veel aanbod.Snel verzonden en superleuk en netjes verpakt met attente kaartjes erbij en een schattig bedankje.Ik ga hier zeer zeker vaker shoppen.Prachtig beeldje gekocht van Willow Tree... Zobacz więcej
super mooie Zorgenpoppetjes, en ook nog lieve attenties extra 🥰. Een shop met hart en ziel. Echte aanrader.
De Vrolijke Engel is niet zomaar een webwinkel. Elke aankoop krijgt een persoonlijke behandeling. Zelfs al heb je al een hele tijd niett meer van je laten horen, zij herinneren nog precies wie je... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Webshop De Vrolijke Engel heeft een breed assortiment aan artikelen op het gebied van Engelen, New Age en spiritualiteit. Originele cadeaus voor anderen of uzelf.
Dane kontaktowe
Cunerastraat 34, 1688 WE, Nibbixwoud, Holandia
- 0229504858
- info@devrolijkeengel.nl
- www.devrolijkeengel.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Persoonlijke en oplossingsgerichte service
Door de drukke decembermaand kwam mijn bestelling te laat aan. Post NL kon de belofte van binnen 2 a 3 dagen bezorgen niet nakomen. De mailcorrespondentie hierover met De Vrolijke Engel verliep heel persoonlijk, uiterst vriendelijk en oplossingsgericht. Volgende keer ga ik iets eerder bestellen, zeker in december!
Persoonlijk en het wordt met zorg…
Persoonlijk en het wordt met zorg ingepakt, en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelstatus
Snelle verzending en goed geleverd!
Snelle verzending en goed geleverd!
Wat een feestje!
Onlangs een kerstcadeautje besteld voor onze lieve buurvrouw. We kregen dit prachtige verpakt met een handgeschreven kaartje binnen met daarbij nog een klein presentje. Je zag hoeveel zorg eraan besteed was. Ik werd er zo blij van!! Bedankt Paula!
Super leuk verpakt
Super leuk verpakt! Snelle levering en duidelijke communicatie.
Geweldig persoonlijke aandacht
Geweldig persoonlijke aandacht, heel leuk!
Mooi en persoonlijk
De bestelling is snel bezorgd. Toen ik het pakje opende was ik verrast door de zorg die besteed is aan het inpakken. Een persoonlijk kaartje met een bedankje voor de aankoop was er onderdeel van. Een plezier om dit te ontvangen.
Kas
Fijne webshop met vriendelijke mensen.
Het was fijn om te winkelen bij De Vrolijke Engel omdat alles goed, vlot en prettig verlopen is. Goede en vriendelijke klantenservice, dat is mijn ervaring.
TOP ervaring!
Keurige, volledige en snelle levering maar wat vooral belangrijk is/was, is de persoonlijke "touch" die wordt meegegeven aan de bestelling en het gevoel van nog een belangrijke klant te zijn ongeacht hoe groot of wat je bestelling dan ook is. Bijgevoegde mooie persoonlijke boodschappen van de eigenaren waarvoor dank en complimenten! Mooie, menselijke aanpak. Chapeau!!!
Altijd goed verzorgd en ingepakt, zo mooi!
Altijd goed verzorgd. Netjes ingepakt, voor mij zeker een reden om hier iets leuks te kopen. Zeer attente mensen met hart voor hun producten. Heb nog nooit een webshop meegemaakt met zo'n service. De vrolijke engel is écht fantastisch. 😉
Zo mooi verpakt
Zo mooi verpakt ,maakte de doos open en goude hartjes in de doos,mijn engel uit de serie willoos tree was zo goed verpakt daar kan niks mee gebeuren tijdens t versturen .en t bedank kaartje dat doet n mens goed
Dus meer dan tevreden!
Snelle levering, en ook nog een leuk persoonlijk kaartje erbij. Das weer eens wat anders dan het bestellen bij 1 van de grote winkelketens. Dus meer dan tevreden!
Goede communicatie en snelle levering.
Leuk dat persoonlijke contact
Leuk dat je er een persoonlijke notitie bij kreeg.
Persoonlijke touch!
Goede communicatie, verzending verliep soepel en snel. Producten supergoed aangekomen voorzien van een persoonlijke noot en lief extraatje.
Zal er zeker vaker wat bestellen.
Steeds weer een snelle en zorgvuldige…
Steeds weer een snelle en zorgvuldige verzending. Met een persoonlijk geschreven bedankje. Dit is telkens weer leuk uitpakken.
Snel, accuraat en altijd iets extra's!
Een snelle en accurate levering met altijd bij het pakketje een persoonlijk woord en kleine cadeautjes erbij. Heel fijn!
…fijne ervaring
Wat een lief gebaar om een witte veer met een lief briefje bij de bestelling te doen! Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Fijne ervaring om hier iets te bestellen.
Mijn bestelling was geweldig en goed…
Mijn bestelling was geweldig en goed verpakt! Ik kom er graag weer!
Doświadczenie Trustpilot