Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Det var første gang, jeg prøvede at spise hos Den Grønne Køkken i City 2 – og det var en fantastisk oplevelse! Maden var virkelig lækker, og det var dejligt med frisk og velsmagende mad. Jeg kommer he... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

TARUP CENTERET : Intet af deres mad er varm, lunken ris, kolde nudler, lunken karry sovs og deres kylling på pinde er meget tør, pomfitterne var iskolde og meget gummiagtige og uden salt, brødet... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kold og usmagelig mad. Total uspiseligt. Medarbejder mente, at thai mad ikke skal være varmt (Næstved storcenter) selvom det stod under varmelamper. Spildt kr 135 måde gå fra tallerkenen. Mage til lig... Zobacz więcej

1,7

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Madforgiftning 😡

Jeg spiste og hyggede mig på det grønne køkken. Jeg fik det dårligt 2-3 timer efter. Jeg havde voldsomme mavekramper, kvalme, feber og kulderystelser i 1,5 dag. Det er først 1,5 døgn efter jeg har det okay.... Jeg vil aldrig spise der igen når der er risiko for at få madforgiftning igen.... 😡

1 maja 2026

Byens bedste .

Det var første gang, jeg prøvede at spise hos Den Grønne Køkken i City 2 – og det var en fantastisk oplevelse! Maden var virkelig lækker, og det var dejligt med frisk og velsmagende mad. Jeg kommer helt sikkert igen.

23 kwietnia 2026

Det grønne køkken Tarupcenter Odense

Det grønne køkken Tarupcenter Odense.

Fint. Det lever op til det, den slags mad kan og skal kunne.
Virkelig perfekte pommes friter.

Dog blev jeg aldrig tilbudt en kvittering, og da der var travlt fik jeg aldrig spurgt efter en.

28 marca 2026

Bummelum i reje.

Jeg var i Rødovre centrum og tog deres friture rejer på tallerknen i det jeg har spist min reje halvt færdig ligger der bummelum fra rejen inde i rejen. Har et billede af det som jeg ikke kan vedlægge men synes godt nok det er klamt at spise en reje der ikke er renset ordentligt.

14 marca 2026

Det Grønne køkken Næstved Storcenter

Var i Næstved Storcenter, da jeg oplevede en ekstremt dårlig service, samt visse maddele der var på grænsen af frosne. Resten af maden var bare kold, samt kyllingen der ikke var decideret rå, men stadig lyserød. Da vi bringer det op til personalet, er de meget uforstående og sagde bare vi kunne tage mere mad, da de ikke kunne give pengene tilbage. Personalet forstår ikke bekymringerne og forstår ikke helt hvad man siger til dem. Alt i alt en meget træls og kritisk oplevelse.

9 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

God oplevelse

Var på det grønne køkken i rosengårdcenteret! Virkelig gode nuggets! Ikke kedelige som de er nogen andre steder, og sød ekspedient der smilte og hjalp os med sodavand. Jeg spiste en lækker gryderet med kylling og karry! Virkelig god! Og deres crispy kylling var god og rent faktisk crispy! Hygiejnen var god, alle havde handsker på og tog pænt fra buffeten! Meget hyggeligt sted

8 grudnia 2025

Maveforgiftning

Min datter spiste i det Grønne Køkken ( Rosengårdcentret, Odense) i går den 22/11/25 omkring middagstid, sammen med sine venner. Hun har siden troet at hun skulle dø, af voldsomme, smertefulde kramper og eksplosivt diarre der stod på hele aftenen og natten. Her til morgen er hun sløj og udmattet og hendes mave er stadig ikke stabil. Hendes venner har det på samme måde og burde få en kompensation og en stor undskyldning. Det her er bare ikke i orden. Det er fuldstændig uacceptabelt. Man skal ikke tage på restaurant og med sine egne penge risikere sit helbred og liv!!! Jeg opfordrer Det Grønne Køkken på det kraftigste at undersøge, årsagen til denne grufulde kundeoplevelse og herefter tage alle de nødvendige tiltag til at dette ikke sker igen. Hvis ikke bør stedet omgående LUKKES!!

22 listopada 2025

Spiste i rosengårdscenteret kl 14

Spiste i rosengårdscenteret kl 14. Sidder nu på toilet kl 02.17 for 8. gang med eksplosiv diarre. Det siger lidt
Update: Klokken er nu 10.41 og det er 13. omgang diarre. Kl. 05.57 var jeg ved at dø, hvorfor jeg både sked og kastede op samtidig.
Never again

22 listopada 2025

Virkeligt skuffende

Virkeligt skuffende. 200,- for et måltid langt under middel. Al kylling smagte af det samme. Det meste af tilbehøret var smagløst, hørt om salt??? Brusk i kyllinge filet, vidner om alt for billige råvarer. Et besøg med dårlig mave som følge. Nu er det prøvet, kommer der aldrig igen.
Det var i Næstved Storcenter

5 listopada 2025

Elendig mad

Maden duftede dejligt, men det var også det eneste gode, ved den oplevelse. Jeg elsker pasta og kylling, men det var koldt, tørt og kedeligt, det samme gjaldt de andre retter vi valgte. Har været der 3 gange 😉 første, sidste og eneste gang. Det var i Næstved centret.

31 października 2025

Rosengårdscentret

Prøvede for første og sidste gang det grønne køkken i Rosengårdscentret.

Maden var kold da vi satte os ned for at spise ! Over 2/3 dele af alt det vi havde taget. Under al kritik !!!

11 października 2025

Bondefangeri

Ankommer i det Grønne køkken i Rosengårdscenteret, øser mad op sammen med mine unger, da vi ønsker at benytte deres tilbud om minus 50% 30 min før lukketid. Da vi står ved kassen og vil betale 30 min før luk, skal vi betale 100% for maden. Begrundelsen er at vi har øset maden op 3 min for tidligt. På deres skilt står der “køber 30 min før”.
Maden er i min optik ikke købt før den er betalt. Handler der ikke igen.
Usselt bondefangeri!

8 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig mad med ingen smag

Virkelig dårlig mad med ingen smag, det er mega dyrt og man opdager ikke prisen før man skal betale, det er scam. Og kan kun betale sig hvis man skal have tørre pomfritter uden sovs

21 sierpnia 2025

Hår i maden

Jeg var derude med min datter forleden dag og først fandt jeg et hår i min mad som i hvert fald ikke var mit eget da det var sort og krøllet. Og ikke nok med det blev datteren syg med opkast 30 min efter indtagelse af maden. Synes det er synd da meget af deres mad er lækkert (uden hår) men tror jeg spiser et andet sted næste gang.

3 sierpnia 2025

Åndssvag pris

Meget kedelig mad uden nogen form for smag og samtidig er det åndssvagt dyrt. Helt til grin med den pris. Det hænger overhovedet ikke sammen med kvaliteten af maden. Maden er heller ikke varm.

28 lipca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej