Detgrønnekøkken Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

(Grøn køkken i næstved storcenter) God mad, god sevice men 5 kr for bestik er ikke acceptabelt 😒 jeg kunne lige så godt tage mit eget bestik med

Oceniono na 1 z 5

Vi havde længe været spændte på at prøve det grønne køkken i rosengaardcenteret og idag skulle det være spændingen var stor og skuffelsen dsv indnu større. Spørg efter om man kan give ris og ros nej... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Det grønne Køkken City2 Min datter på 15 og hendes veninde spise noget salat med kylling mandag den 27/07-2026 og har efterfølgende fået maveinfektion. Feber , diarre og kvalme.

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte førhen tit mad herfra (Næstved Storcenter), og trods overpris for deres mad, var jeg en tilbagevendende kunde... Dog er deres standard virkelig faldet, og prisen steget, så efter stor utilfr... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

176 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

64 kr

64 kr. for en lille salat med et kyllingespyd. Pris stemmer ikke overens med hvad man får.

18 kwietnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Besøgte atter i dag det grønne køkken i …

Besøgte atter i dag det grønne køkken i rosengårs centeret i Odense. Jeg elsker deres tun mouse og skal naturligvis have den hver gang.. eneste minus er deres meget syrlige og meget groft skåret tomater samt deres lidt for spidse ekspedient i dag.. men det er bestemt ikke noget der skal afholde mig for at give dem 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 grudnia 2017
Oceniono na 5 z 5

Super godt spiser her ofte (Kolding …

Super godt spiser her ofte (Kolding Storcenter)

Super betjening, og maden er i top, og der bliver fyldt op mange gange, om der er svinekød eller ej, om det er halal eller ej finder jeg irrelevant, så længe udvalget smager.

I går så jeg de kom med råvare, og de var produceret i Thailand.

Vi klart anbefale det grønne køkken til andre.

9 września 2017

Godt sund mad

Super god ide, det er så godt lige og slå cykel ture fordi deres mad, dejligt sund mad, virker os til og være frisk og varmt hver gang, har ingen sure meninger om det grønne køkken

14 maja 2017

Halalkød

I oplyser ikke at alt jeres kød er halal.......og hvor er svinekødet?
Det spiser man da ellers i Thailand .........

12 lutego 2017

Til grin

Jeg er åbenbart blevet udelukket fra at tilgå deres hjemmeside sikkert grundet en tidligere anmeldelse. Det er simpelthen ikke i orden.
Men jeg kan jo stadig anmelde dem, for jeg har været der et par gange på Runddelen.

Én ting er at det er dyrt her. Det kan være helt ok. Jeg vil gerne betale for gode ting og oplevelser. Det kan også være helt fint med sund mad, selv om jeg oftest foretrækker noget andet end salat. Men når det så endelig skal være dyrt og sundt, så forventer jeg noget bedre mad. Det salat osv. de har valgt i deres køkken er ikke noget at råbe hurra over, mener jeg. Der er mindst én anden helt lignende konkurrent meget tæt på, hvor det er både bedre mad og billigere.

Jeg vil styre uden om, og anbefaler andre at finde et bedre alternativ.

25 listopada 2016
Oceniono na 1 z 5

Ikke en sandwich, der er værd at hælde mere end 20 kr. efter!

Jeg har haft 1 oplevelse her - og den sidste! Sandwichen var ikke noget at råbe hurra for, der var alt for få ingredienser i, de var minsandten tilbageholdende med grøntsagerne må jeg sige, når man ligefrem anmoder om en vegetar-sandwich! Jeg fik 1 skive tomat, 1 skive agurk, lidt salat, så var der jo saucen.... (og kød, hvis man vil have det med), plus 2 skiver kæmpe brød! Desværre ikke noget at råbe hurra for.

29 sierpnia 2014

Uhøflig og langsom.

Jeg var idag inde i Det Grønne Køkken sammen med en kammerat. Ekspedienten var meget uhøflig og talte til os som om vi var dumme. Maden var heller ikke god, salaten var ikke frisk og frikadellen var kedelig. Vil fraråde alle at gå herind. Kvinden der stod i butikken var forhåbentligt ikke ejeren, det ville virkeligt være flovt at drive en virksomhed på den måde.

21 grudnia 2013

dårlig hygiejne

Hvis der her menes Det Grønne Køkken på runddelen er det gået drastisk ned ad bakke for dem... jeg vil ikke anbefale nogen at spise mad herfra. I vinters oplevede jeg at deres mad var fyldt med bananfluer, og derefter nægtede in kæreste at spise mad derfra nogen sinde igen. Idag har jeg så lige købt en sandwich dernede, som jeg tog med hjem og spiste, og det viste sig at den smagte muggent. Jeg ved ikke rigtig om det var noget i brødet der var muggent eller noget i salaten, men vovede mig til at opklare at det i hvert fald ikke var kødet, hvilket jo så skulle have været meldt til Embedslægen eller noget. Jeg gad ikke engang at gå tilbage for at sige det til dem; gider ikke have det erstattet med anden uhumsk mad, og de taler dårligt dansk, så gider ikke rode mig ud i nogen diskussioner med dem. Men jeg må fraråde andre at købe mad her.

13 listopada 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej