Designfund.dk

Oceniono na 4 z 5

Generelt en god oplevelse. Varen var defekt, alle fire ben på bænken var flækket. Bænken blev byttet og fra bestilling til modtagelse af ny og hel varer gik der højest en uge. Den defekte varer bar d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vender ikke retur på reklamationer. Har den seneste måned forsøgt at skrive dem til, men får ikke svar retur. Hvorfor har i ikke også et telefon nr man kan kontakte jer på?

Oceniono na 5 z 5

Martin gav den bedste service! Jeg havde bestilt nogen stole helt tilbalge i december fra en anden forhandler, hvor der var 20 ugers ventetid på stolene, men eftersom denne forhandler kun havde... Zobacz więcej

1. Projektant wnętrz

Napisane przez firmę

Bag Designfund står selskabet Pathos ApS som ejer og driver flere webshops med designvarer til hjem og have. Du er derfor altid sikret en professionel og god håndtering som kunde hos os!

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Er ikke tilfreds med jeres service

Er ikke tilfreds med jeres service. Modtog et havebord fra Bloomingville, hvor bordpladen var knækket. Kontaktede jer telefonisk men fik at vide, at jeg skulle sende en mail - men har intet hørt endnu…!!!!!

1 maja 2022

Kære Kristina,

Vi er ærligt talt uforstående overfor denne anmeldelse. Du sender en mail til os torsdag kl. 14:01, så vidt jeg kan se. Normalt svarer vi indenfor 24 timer, men skriver også der kan være spidsbelastninger, som vi beder om forståelse for. Det var der i fredags på grund af fødselsdagssalg. Allerede i weekenden giver du så denne anmeldelse.

Bordet bestilte du onsdag kl. 10:05. Det er fremme hos dig dagen efter, men det forstår vi ikke tæller i din bedømmelse af os.

Uanset vores undren behandler vi naturligvis din reklamation hurtigst, og jeg kan se en kollega allerede har oprettet en erstatningsordre til dig og jeg kan ligeledes se det er ved at blive pakket.

Så samlet er forløbet bordet bestilles onsdag kl. 10.05. Du modtager det torsdag og sender en reklamation. Mandag kl. 10:08 oprettes en erstatningsordre, og du vil forventeligt modtage det i morgen. Alt samme altså indenfor en uge.

Personligt synes vi egentlig det er et ok forløb og vi er kede af du ikke gør.

Bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Knækket varer, under transport…

Havde bestilt nogle marmor bogstøtter hjem fra designfund, som skulle bruges til en fødselsdagsgave! Transporten gik rigtig stærkt, men desværre var en af støtterne knækket under transport. Da der var under en uge til at gaven skulle gives, gik jeg lidt i panik. Jeg kontaktede design fund samme aften på mail, og havde svar næste formiddag! De ville samme dag sende en ny pakke afsted uden beregning, og uden at jeg skulle bøvle med at sende produktet retur. Pakken bliver leveret idag, dagen efter.
De får 5 stjerner for den hurtige og effektive indsats ⭐️

28 kwietnia 2022

Hurtig levering!

Alt var som det skulle være! Nemt at bestille, hurtig levering og varen var fin som den skulle være. Der er absolut ingen indvendinger her fra 😊

12 kwietnia 2022
Oceniono na 3 z 5

et langt forløb

Skulle igennem et langt forløb på 12 uger og utallige henvendelser til kundeservice, før jeg fik den skænk, der stod til 3 ugers leveringstid. Pengene var trukket, og mine henvendelser til firmaet virkede i en periode ørkesløst. Købet endte dog lykkeligt, fik en personlig forklaring og undskyldning fra indehaveren, og varerne kom endelig. Har fået value for money, men havde gerne været ventetiden foruden. Det virkede dog som en enkeltstående fejl, og jeg kan nok godt finde på at handle der en anden gang

1 kwietnia 2022

Kære Mads

Vi har undersøgt hvad der er sket siden du skrev anmeldelsen for et par dage siden. Det har taget lidt længere tid fordi det er weekend.

Vi kan godt se der er sket flere fejl her og det undskylder vi uforbeholdent. Vi hæver aldrig penge før vi sender varen, og når det så alligevel er sket her er det fordi reolen blev plukket på lageret og gjort klar til afsendelse i hvilken forbindelse ordrebeløb så hæves. Efter dette sker går det imidlertid op for kollegaen at en af delene der er plukket er den forkerte og intet bliver så sendt. Desværre er medarbejderen relativ ny og ikke bekendt med proceduren om at give besked til administrationen, så det manglende kan bestilles hjem. Og derfor henstår ordren som afsluttet og sendt i systemet i et godt stykke tid.

Da det går op for os og vi bestiller hjem får vi i første omgang at vide at det manglende kommer den 28. februar, men det har vist sig at være en fejl og det er ikke kommet endnu. Af din seneste henvendelse ikke er blevet besvaret er jeg bange for der har været uklarhed omkring hvem der skulle svare. Det er vi oprigtigt kede af. Vi skriver også en privat besked til dig idet vi tænker det bedste vil være at tilbageføre pengene så du står frit til at handle et andetsteds.

Til slut vil vi gerne understrege at dette forløb ikke er vores stil og vi er meget kede af din oplevelse.

Oceniono na 3 z 5

Egetræshylder næsten gule i olieringen

Vi købte to egetræs hylder og de kom meget hurtigt til os på kun to dage. De var flotte, men en del “gulnede” hvilket det ikke stod noget om i beskrivelsen på jeres website. De var malet med lindolie og har fået rigeligt. Måske deraf misfarvningen. Men vi valgte st bruge dem selvom de var lidt for gule til det olierede skab de skulle monteres i. Vi er glade for dem men giver kun tre stjerner pga manglende oplysning om farven.

21 marca 2022

Kære Anette

Vi er kede af at hylderne ikke levede op til forventningerne. Vi kan ikke se vi har modtaget nogen reklamationsanmodning fra dig. Men du skal være velkommen til at sende en mail med billeder til vores kundeservicemail, så vil vi naturligvis kigge på det og komme med en vurdering.

Bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god service

Jeg bestilte en hylde af mærket Gejst, og den kom frem efter blot to dage. Hylden var i super kvalitet, og servicen ved designfund.dk var rigtig god. Dem kunne jeg sagtens finde på at købe hos igen.

19 marca 2022

Alt gik glat

Jeg købte en Bluetoothhøjttaler og alt gik glat.
Let bestilling og betaling via nettet, hurtig levering og god kommunikation om leveringstidspunkt. Varen er god og svarer fuldstændigt til mine forventninger, så alle anbefalinger herfra.
Vh. Hans

19 marca 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej