Bestilte en Fatboy junior til barnedåbsgave. Varen modtages hurtigt fra distributøren. Uheldigvis viser det sig, at de får sendt en senior version, men en mail til designdelicatessen får lynhurtigt l... Zobacz więcej
Af en eller anden grund havnede bekræftelsesmailen fra designdelicatessen i mit spamfilter, hvilket var lidt foruroligende. Men varen blev leveret halvanden dag efter bestilling.
Completely unreliable!! Waited over 3 weeks to get something delivered having to chase and chase and chase for a tracking number. When it finally shipped with UPS they sent it to a delivery depot 500... Zobacz więcej
I ordered a pair of bar stools. They had to be shipped to the US. Communication throughout the process was excellent, and the products, once they were shipped, arrived quite quickly and in good order.... Zobacz więcej
Sendte varer selvom salget ikke forløb korrekt!
Jeg bestilte en vare. I forbindelse med betalingen af varerne kunne jeg se, at der fejlagtigt ikke var lagt fragt til beløbet. Jeg modtog da heller ikke den lovede bekræftelsesmail efterfølgende. Jeg ventede nogle dage, men der kom hverken mail eller pakke fra dem. Derfor bestilte jeg varerne igen. Denne gang var der helt korrekt lagt fragt på beløbet og jeg modtog også lige efter en bekræftelsesmail. Der kom også en mail, at nu var varerne afsendt. Stor var min overraskelse derfor, da jeg samme dag fik leveret to pakker med samme indhold og min konto var trukket for begge beløb.
Efter en mail til firmaet kom der dog en pakkelabel, så jeg kunne returnere de ene pakke. Men der gik næsten 3 uger inden pengene igen var på min konto.
Synes sgu det er for dårligt og føler faktisk, at de har prøvet at snyde mig!