Designbytani Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Den her hjemmeside er 100% dropshipping. Jeg har massere af tøj fra hjemmesiden shein, hvor det er fuldstændigt magen til hvad i sælger, men i sælger det bare til en højere pris. ALLE SAMMEN IKK FA... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

jeg synes altså godt vis man skal lave en hjemmeside at man skulle have noget mere at vælge i mellem, og ikke bare videresende det som en kopi. men ellers meget fint gode priser.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

En af mine favorit shoppe sider. Flotte produkter med god kvalitet til en mega god pris! Udover dette er kundeservice søde og hjælpsomme, når man kontakter dem! Absolut 5 stjerner herfra🌟🌟🌟🌟🌟

Reakcja na opinię

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Hos Designbytani.com sælger vi tøj, smykker og accessories til kvinder/piger, som både passer til nutidens trends men også skiller sig ud fra mængden. De unikke styles bliver produceret i den bedste kvalitet og kan købes til moderate priser. Følg vores instagram, for flere fine produktbilleder; https://www.instagram.com/design_by_tani/?hl=en

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

28 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Den sidder super flot

Jeg har modtaget min hoodie inden for den lovet leveringstid og er super tildfred med kvaliteten. Den sidder så flot og er rigtig dejlig blød. Var lidt i tvivl om størrelse, hvor jeg fik skrevet til kundeservice og fik hurtig hjælp. Tak for det gode service, handler helt sikkert igen hos Design by tani

29 marca 2021
Opinia niezależna

Odpowiedź od Designbytani

Kære Claire, Mange tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at betjene dig igen!

Hej Desinge by Tani

Hej Desinge by Tani.
Er vild med tøjet og det passer fantastisk!

22 stycznia 2021

Odpowiedź od Designbytani

Tusind tak Svetlana - sikke en dejlig anmeldelse!

Oceniono na 5 z 5

En af mine favorit shoppe sider

8 stycznia 2021

Odpowiedź od Designbytani

Jeg takker for den meget fine anmeldelse, som gør os utrolig glad. Tusind tak Zelena!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været kunde siden dag 1 hos…

Jeg har været kunde siden dag 1 hos Designbytani og er glad for den gode service, som gerne må fortsætte!!
Webshoppens produktudvalg stiger løbende og kvaliteten lever helt op til deres priser.

1 stycznia 2021

Odpowiedź od Designbytani

Så mange gange tak - en ren fornøjelse!
Vh Designbytani

Meget tilfreds

Fantastiske produkter og god service

27 grudnia 2020

Odpowiedź od Designbytani

Tusind tak for den fine anbefaling Ella!

God service og hjælpsomhed

Blev kontaktet grundet leverandørproblemer af det valgte stof, og oplevede en stor hjælp og god service i forbindelse med at ændre ordren. Derudover rigtigt fine produkter.

21 grudnia 2020

Odpowiedź od Designbytani

Tusind tak for en dejlig tilbagemelding, Ea! Det er bare så skønt at høre.
Vh Designbytani

Godt lavet

Vi har modtaget et stofmundbind. Det er utrolig fint lavet og kostede ikke så meget. Vi er meget tilfredse.

20 grudnia 2020

Odpowiedź od Designbytani

Dejligt at høre, at du kan lide stofmundbindet! Mange tak for at du har delt din shoppingoplevelse, Linda :-)
Kh Designbytani

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej