Fantastisk produkter, som har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg er fra starten blevet vejledt på bedste vis af Tine fra Beauty Shape, og siden da har jeg med stor glæde brugt Dermalogica. Har je... Zobacz więcej
Uden tvivl det bedste sted at få lavet BOTOX i København. Professionel, kompetent og yderst dygtigt personale, som virkelig forstår sig på æstetik, og som formår at forskønne mens det naturlige look b... Zobacz więcej
Super service Man bestiller online og få varerne dagen efter Perfekt Og er man u tvivl hvilken produkter man skal bruge kan man altid skrive eller ringe til deres kundeservice Super produkter s... Zobacz więcej
Elsker dermalogica! De bedste produkter til min hud. Og når jeg bestiller på Nettet kommer der altid en lækker lille gave med. Senest den mest nuser lille læbebalsam - læbestift-style.
O Dermalogica Danmark
Napisane przez firmę
Professionel hudpleje siden 1986
Dermalogica blev grundlagt af en kosmetolog, så vi ved, hvordan man skaber skræddersyet hudpleje, der fungerer - ikke kun i dag, men hele livet. Vi tilbyder professionel uddannelse i hudpleje, produkter og behandlinger og services til både kosmetologer og kunder.
Personlig hudpleje
Vi skaber helt personlige skræddersyede hudpleje-anbefalinger og behandlinger til hver enkelt person, fordi vi ved, at ingen hudproblemer er ens. Vores produkter fungerer bedst, når de anbefales af en professionel kosmetolog til din unikke hud. Uanset din livsstil, baggrund eller dit miljø kan du være sikker på at Dermalogica vil fungere for dig.
cruelty-free + certificeret vegansk
Vi er anerkendt som cruelty-free af PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) og Leaping Bunny. Vi er certificeret veganske på alle produkter pånær 1.
Ingen kunstige duft- eller farvestoffer
Dermalogica har været et clean brand siden 1986. Vores formler er fri for kunstige duft- og farvestoffer, mineralske olier, lanolin, S.D. alkohol, parabener og mikroplast.
Vores engagement i bæredygtighed
De valg, vi træffer hver dag, hænger direkte sammen med vores planets helbred. Som et globalt brand er vi meget opmærksom på, hvilken indvirkning vores handlinger kan have på miljøet, og derfor er vi forpligtet til et nyt ambitiøst initiativ - Healthy Skin, Healthy Planet.
Inden 2025 vil Dermalogica opfylde eller overgå følgende bæredygtighedsmål:
- 90% af vores ingredienser kommer fra bæredygtige kilder
- 100% af vores tuber, flasker og kasser vil blive designet til at blive genbrugt, genanvendt og / eller komposteret/li>
- Størstedelen af plasten i vores emballage stammer fra genbrugsmateriale eller plantebaseret materiale
- Vi samarbejder primært med leverandører, der overvåger og administrerer deres CO2-fodaftryk
Professionelle ansigtsbehandlinger
Uanset om du vil have en quick-fix ansigtsbehandling eller en mere grundig ansigtsbehandling, er Dermalogicas professionelle ansigtsbehandlinger altid skræddersyet og tilpasset din huds aktuelle behov.
Dermalogica experter
Dermalogica er et af de førende professionelle brands i verden og har et velfortjent ry for at være professionelle eksperter.
Expertprogrammet er Dermalogicas globale efteruddannelsesprogram. Programmet forstærker Dermalogicas forpligtigelse, som igennem mere end 25 år, har været at sikre kosmetologer succes igennem det mest omfattende efteruddannelsesprogram i branchen
Jens Juuls Vej 22, 8260, Viby J, Dania
- info@dermalogica.dk
- www.dermalogica.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Hurtig levering og en lille ekstra ting…
Hurtig levering og en lille ekstra ting med i pakken🥰
For det første er der altid super…
For det første er der altid super hurtig levering .
Det er de bedste produkter jeg har haft🙂
Meget lækker produkter
Meget lækker produkter.
Jeg kan godt lide duften af Dermalogicas bodylotion.
Super hurtig ekspedering
Super hurtig ekspedering, og lige så super kundeservice. Dertil kommer at det er rigtig lækre produkter, som er ren forkælelse for huden.
Altid utrolig hurtig levering
Altid utrolig hurtig levering - næsten fra dag til dag. Det er de mest fantastiske produkter som virkelig gør en forskel.
Hurtig levering og gode priser :)
Hurtig levering. Gode produkter og total luksus med ekstra gratis produkter i pakken
Hurtig levering og gode creme.
Ubehagelig oplevelse
Vi havde en meget ubehagelig oplevelse hos Dermalogica i magasin du nord, strøget København onsdag d. 24/9 omkring kl. 17. Vi gik målrettet ind for at købe en Special Cleansing Gel, som vi allerede havde læst om på nettet . Jeg fandt produktet og ville gerne prøve det på hånden eller ansigtet ved håndvasken for at være sikker på, hvad jeg var ved at købte.
En ældre dame med kort, hvidt hår kom hen og spurgte, om jeg manglede hjælp. Jeg svarede pænt nej tak, men hun tog alligevel rensen fra mig og gik selv hen til håndvasken. Da jeg spurgte, om jeg ikke selv måtte prøve den, sagde hun nej med en lubehagelig attitude, som hun i øvrigt havde haft fra starten. Hun begyndte i stedet at vaske sin egen hånd, hvilket ikke hjalp mig med at vurdere produktet.
Hun tilbød senere at give mig en tester, hvilket jeg takkede ja til. Men jeg så at hun lagde en lille klat i. Da jeg kom hjem, var produktet allerede forsvundet i bøtten – altså reelt ingenting at prøve.
Som kunde burde jeg have fået lov til selv at prøve produktet ved håndvasken, så jeg kunne mærke konsistensen. Hvis det ikke var muligt, burde jeg i det mindste have fået en ordentlig tester med hjem. Og vigtigst: jeg burde have været mødt med venlighed og imødekommenhed – ikke en afvisende og negativ attitude.

Odpowiedź od Dermalogica Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.