Nemt og bekvemt
Bestilte fadøl til vores bryllup og det spillede bare.
Nemt at betjene og super søde mennesker 👍
Bestilte fadøl til vores bryllup og det spillede bare.
Nemt at betjene og super søde mennesker 👍
Har hentet fadøl og anlæg i dag, det er altid en god oplevelse og komme ud til jer.
Rigtig god service, og der er altid styr på det hele.
Skjulte beløber på ting som man først får oplyst ved betaling. Ellers en positiv oplevelse.
Service helt ud over hvad man kan forvente.
Vi havde bestilt fadøl fra Depot Odense til en fest med 100 gæster. Fadølsanlægget havde vi dog lånt privat, lørdag morgen kl. 08:30, som de første gæster skulle komme kl. 12:30, viste det sig at køleren på fadølsanlægget vi havde lånt privat ikke virkede. I desperation forsøgte vi at ringe til Jesper direktøren fra Depot Odense selvom vi godt vidste at de slet ikke har åbent om lørdagen. Til vores store overraskelse tog Jesper telefonen, og blot en time efter havde han et af deres fadølsanlæg klar til os ☺ Han var kørt fra Kerteminde til Odense for at hjælpe os selvom de ikke engang havde lejet os det anlæg som svigtede, og dermed redede han dagen for os!!! tak!! 💪👍 Mvh., Martin Thorup Andresen
Perfektion!
Flere ord er ikke nødvendig, når man skal beskrive min oplevelse med Depot Odense.
De kom og satte det hele op. Viste os, hvordan det hele spillede. Og hentede alt udstyret om mandagen.
kæmpe udvalg, dejlig stemning
Der er en glad atmosfære og deres udvalg er enormt, de er eneforhandler af TO OLD TO DIE YOUNG som laver mange spændende og sjove øl.
Fantastisk sted.
Jeg handlede som privatperson, det var en super service, mega god stemning, de er meget hjælpsomme og har et spændende sortiment.
Kommer helt sikkert igen😀
Jeg har gennem årene brugt Depot Odense, både privat og til afviklinger af firmaarrangementer.
Jesper og Emil er altid hjælpsomme og går den ekstra mil for, at jeg ikke mangler noget til vores fejringer. De vender altid hurtigt tilbage og vejleder så jeg får den bedst mulige løsning. Deres returservice med ubrudte varer er alletiders tryghed for at man ikke løber tør drikkevarer til festen. Alle deres maskiner, køleskab, barer mv er driftsikre og jeg har aldrig oplevet at maskinerne ikke virkede. Ved afhentning og levering har jeg altid fået en god gennemgang af opstilling anlæg så jeg kunne gøre det selv, og andre gange har de foretaget opstilling for mig hvis ikke jeg kunne være tilstede.
Alt i alt en uovertruffen service man sjældent oplever. Jeg vil anbefale Depot Odense til alle som ønsker god service, gode priser og stor udvalg af produkter
Virkelig god vejledning og betjening gennem hele processen.
Søde og kompetente medarbejdere, som stod klar til at hjælpe, da vi afhentede ordren. De kom med tips og tricks til hvordan man fik det samlet mm.
Vi havde bestilt en øl, som de ikke havde på lager, så den blev leveret på hjemmeadressen - og båret helt ind til fadølshanen - virkelig god service.
Let og overskuelig hjemmeside med mange lækre øl muligheder.
Vi vil helt sikkert bruge Depot Odense igen til vores næste fest. Mange varme anbefalinger herfra.
Vi havde bestilt et fadølsanlæg med 3 fustager til Beboerforeningens Oktoberfest, og fik som aftalt leveret anlæg dagen før og det blev afprøvet og godkendt.
På selve dagen - 2 timer forinden festen startede blev anlægget - som aftalt sat igang, men efter kort tid gik strømmen. Da vi af forskellige årsager ikke havde adgang til eltavlerne, var vi ikke sikre på at det ikke var anlæget der var årsagen, og vi kontaktede Depot Odense, der indenfor 1 time stillede med et nyt anlæg.
I mellemtiden fik vi med noget besvær åbnet for rummet med eltavlerne og det viste sig at det var en fejl i eltavlen der var årsagen og ikke fadølsanlægget!!
Vi fik etableret fadølsanlægget inden festen med 53 deltagere startede, og havde en forrygende aften med friskt koldt fadøl.
Vi var alle fulde af beundring over den resolutte indsats fra Depot Odense, der på under en time på en lørdag eftermiddag sørgede for et nyt anlæg, som vi dog ikke fik brug for - det første anlæg fungererde perfekt.
Og afleveringen foregik helt efter aftale.
God oplevelse - god og resolut indsats.
Tak for det
Munke Mose Park, Beboerforeningen
puv. Festudvalget
Leif Typkær
Kære Depot Odense
Jeg har aldrig prøvet noget mere uprofessionelt end jer, i er en kæmpe joke. Man bestiller et fadølsanlæg til et sølvbryllup, og aftale et tidspunkt hvor det skal afleveres, det kommer så ikke på det tidspunkt. Man ringere op til flere gange og får ikke svar. Da man så er på vej ud og finde en anden mulighed, bliver man ringet op og får af vide, at man er på ferie, det jo som sådan ikke noget glat med og være på ferie men så skal man da ikke sige man kan komme med det. Det er så uprofessionelt og dårligt styk arbejde. Jeg vil personligt aldrig slev bruge jeg igen og vil fraråde alle dem jeg kender om det samme.
Bestilte en CO2-flaske i deres webshop. 24 timer senere skrev de tilbage at "Vores kulsyre er kun tiltænkt vores faste kunder...."
Jeg bliver nok aldrig fast kunde der....
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.