Duidelijke webshop en eenvoudig bestellen. Correcte levering. Prima producten voor een eerlijke prijs. Tutti Frutti is heerlijk en gezond. Pindakaas is top. Noten zijn goed verpakt in handige plastic... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Al jaren klant bij De Notenshop en eigenlijk bevestigt iedere bestelling, of ieder contactmoment, wel weer waarom. Een bestelling uitpakken is altijd een feestje. En als er eens iets mis is met een pr... Zobacz więcej
Wat ik zo fijn vind aan De Notenshop is dat ze, naast de online winkel, ook persoonlijk bereikbaar zijn. Het assortiment is uitgebreid, betaalbaar én geeft volop inspiratie om gezond eten ook echt lek... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep spożywczy
- Sklep z czekoladą
- Sklep z żywnością naturalną
Napisane przez firmę
De Notenshop: Al 60 jaar dé specialist in noten en lekkers De Notenshop staat al meer dan 60 jaar voor verse noten, pinda’s en gedroogd fruit. Waar we ooit op markten begonnen, vind je ons nu online met een groot en gevarieerd assortiment. Van amandelen en walnoten tot knapperige cashews en macadamia’s: altijd supervers en scherp geprijsd. Ook hebben we een fysieke winkel: Simon Stevinstraat 27, 3291 CA in het dorp Strijen. Altijd vers gebrand en verpakt Alle noten worden dagelijks zelf gebrand of geroosterd en direct verpakt. Zo smaakt het altijd zo vers mogelijk. Naast noten zijn er ook biologische producten, superfoods, pitten & zaden, muesli, granen en bakproducten. Ook maken we zelf onze heerlijke chocolade in allerlei vormen en maten! Kwaliteit gegarandeerd Vers is bij ons echt vers. Dankzij het SKAL-certificaat zijn biologische producten gegarandeerd veilig en van de hoogste kwaliteit. Biologisch is bij ons ook écht 100% biologisch. Voor iedereen wat lekkers Niet alleen noten en superfoods, maar ook chocolade, cacao en verantwoorde snacks. Of je nu kiest voor gezond of gewoon iets lekkers: er is altijd genoeg keuze. Voordeel door groot inkopen Doordat we groot inkopen en veel producten zelf verpakken, kunnen we scherpe prijzen bieden. Horeca en restaurants bestellen bij ons, maar ook voor thuis profiteer je van dat voordeel. Service zoals je het verwacht Snelle levering, duidelijke communicatie en een klantenservice die altijd klaarstaat. Zo maken we het jou makkelijk en lekker.
Dane kontaktowe
Simon Stevinstraat 27, 3291 CA, Strijen, Holandia
- 085-773-1163
- info@denotenshop.nl
- www.denotenshop.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 67% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Goede communicatie
Goede communicatie. Bij afgelopen zending was één van de bestelde artikelen beschadigd tijdens transport. Email gestuurd hierover en we kregen heel snel antwoord met korting bij volgende bestelling als tegemoetkoming, terwijl de schuld niet eens bij de Notenshop ligt.
Die volgende bestelling komt er zeker wel.
Goede service. Netjes verpakt. Snel bezorgd. Ik beveel deze website aan en ga zeker vaker bestellen.
Een prima webshop met alleen maar de…
Een prima webshop met alleen maar de hoogste kwaliteit aan noten! Ook leuke wekelijkse aanbiedingen 👍!!!
Eenvoudig om te bestellen
Eenvoudig om te bestellen, snel geleverd. De verpakking zou iets minder kunnen (te grote doos voor de geleverde producten).
Super verse noten
Super verse noten, hoge kwaliteit en perfect verpakt. Levering altijd snel.
Verse , goed verpakte noten en ander lekkers
Snelle bezorging, goede en verse producten, fijn verpakt en veel keuze
Gezond en van goede kwaliteit!
Voor het eerst besteld en het is me heel goed bevallen. De kwaliteit en de prijs concurrerend met de gewone winkel of marktkraam. Netjes verpakt en bezorgd. De Notenshop heeft er een klant bij!!!
Producten zijn erg lekker
Producten zijn erg lekker, zit goed verpakt. Bestel vaker
Prijs/kwaliteit verhouding - 5 sterre
Prijs is goed, kwaliteit is goed, service is uitstekend.
Al met al, prijs/kwaliteit verhouding - 5 sterren
Ik kocht psylliumvezels
Ik kocht psylliumvezels, maar helaas waren de houdbaarheidsdatums erg kort. Toen ik het product ging gebruiken, was de datum al verstreken. Ik kreeg helaas geen compensatie voor mijn twee producten en moest ze weggooien – zonde van dat geld. De Notenshop is betrouwbaar, maar hun houdbaarheidsdatums zijn niet lang. Het is dus beter om geen voorraad aan te leggen, zoals ik deed.

Odpowiedź od De Notenshop
Van bestellen
Van bestellen, leveren en genieten van de heerlijke noten, alles klopt "gewoon "
Nog geen valse noot meegemaakt!😋
Lekker noten en vruchten
Lekker noten en vruchten. Goede kwalitiet en snel bezorgd.
Een verloren zending werd na grondig…
Een verloren zending werd na grondig onderzoek opnieuw verzonden
Terugkerende tevreden klant
Terugkerende tevreden klant. Goed aanbod, hoge kwaliteit, en nette prijzen. Fijn ook dat er verschillende formaten verpakkingen zijn van veel noten.
Al jaren goede webshop met prima producten
Al jaren genieten we van de goede producten en snelle levering. In een paar worden: een prima probleemloze webshop.
Altijd snelle en correcte levering.
Doświadczenie Trustpilot