Den Gyldne Ovn Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Min ven og jeg besluttede at stoppe her, da vi fandt ud af streetfood første åbnede kl 16 (like whaattt?). Ejeren var virkelig sjov. Han hilste på os og var meget livlig og gav os endda en en gratis... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Han er mega sød og maden er mega god vi fik natchos mig og min veninde vi kunne ikke spise alt så stor var den du sparer meget forhold til andre forretninger og vibes er mega hygge musikken elsker!

Oceniono na 5 z 5

Virkelig hyggeligt sted. LÆKKERT udvalg af både kager og sandwich. Meeen bedst af alt, en utrolig imødekommende betjening som er super frisk og humoristisk. Hvis vi boede i Fredericia ville dette st... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte 1x pandekager med is og man kunne så vælge hvor mange iskugler man ville have. Jeg sagde 2 kugler. Modtog dog 3 kugler og en enkelt lille pandekage... Isen smagte næsten bare at frost, pan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Restauracja

Napisane przez firmę

Den Gyldne Ovn er en hyggelig og hjertevarm café i hjertet af Fredericia, hvor fællesskab, tryghed og god mad går hånd i hånd. Vi er stolte af at være en demensvenlig café, hvor alle – uanset livssituation – føler sig velkomne og set. Hos os kan du nyde hjemmelavede retter, friskbagt brød, lækre kager og varme drikke i rolige omgivelser. Vi lægger vægt på nærvær, respekt og ægte menneskelig kontakt, og vi gør os umage med hver eneste servering. Caféen er indrettet med fokus på tilgængelighed og genkendelighed, så både ældre, personer med demens og deres pårørende kan føle sig trygge og godt tilpas. Vi tror på, at god mad og trygge rammer kan skabe livsglæde – uanset alder og baggrund. Kom forbi til en bid mad, en kop kaffe og måske en snak – alle er velkomne hos Den Gyldne Ovn.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

141 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Henstilling

Det er en god morgenmad, vi kommer i denne butik to gange om ugen. Vi har været i denne butik i omkring 7 år. Meget flotte toiletter. Rent. Vi er blevet taget rigtig godt imod indtil i dag. Gode priser. Gode priser. Det er muligt at sidde ude om sommeren Det er et rigtig godt sted for pensionister Rigtig gode priser.

7 października 2022

Byens tørste brød.

Jeg bestilte i dag for for 172kr morgenmad. I form af e chokolade boller 2runstykker og en lille Cocio kakaomælk. Hverken chokoladeboller eller rundstykker var friske. De var begge tørre som pap. Og deres betjening er næsten provokerende i telefonen, fordi jeg ikke forstod deres iøvrigt ret så indviklet hjemmeside.

Så hold jer der fra. Det er spild af penge.

15 września 2022

Under al kritik

Under al kritik
Jeg var med min veninde i Fredericia og vi bestilte en kyllingmix med salat og pommes frites og en kebsb mix med salat og pommes frites. 5 små strimler kylling/kebab, bløde pommes frites og gammel kedelig iceberg salat, med striber at dressing. Sagde til ham, at vi ikke var tilfredse, at det ikke smagte godt, derfor havde vi levnet så meget. Han kiggede på os hvorefter han bare tog vores tallerkener og gik. Sagde ingenting. Sidste gang jeg sætter min ben der.

8 marca 2022
Oceniono na 3 z 5

Misforstået byg-selv-burger koncept!

Når man skriver byg-selv-burger, så sætter man en pris og folk kan få frit spil imellem de forskellige ingredienser. At tage ekstra for de forskellige ting er sgu bondefangeri! 12 kr for bacon? Jeg kan købe en hel pakke for det samme.. jeres burger er ikke 190,- værd hvis jeg skal lave den som jeg vil.

nachos til 68,-... der forventer jeg mere end en pose tortillachips til 7,- fra fakta. Jeg er ikke overbevist om kvaliteten i forhold til pris overhovedet.

Der kan godt strammes op til den pris!

25 grudnia 2021

fordærvet mad

Jeg bestilte en 5 vare.
En af dem var en kyllingenuggets.
i stedet fik jeg en Pastaret.
Jeg ringede og klagede, men fik en flabet tilbagevendelse og det endte med at de ikke ville levere kyllingenuggetsne. "for vi havde jo fået en pastaret"

Her skulle man tro det sluttede.
Men da jeg lukkede op for pastaretten lugtede den af råd. Jeg smagte på den, og den smagte fordærvet.
Føj for @#$%. Her skal jeg aldrig bestille fra igen!

1 maja 2021

Ventetiden er lang!

Pas på! Du kan risikere at vente 40 min på din mad, selv om restauranten kun er halvt fyldt... Slet ikke ventetiden vær!
Den ene sandwich kom lige med det samme, hvilket var iorden, da den var smurt i forvejen. 30 min efter kom resten af maden, undtaget en burger. Den skulle vi vente ekstra 15 min på...

28 lipca 2020

SUPERSTED

, uv
Jeg har gentagne gange været på den gyldne ovn i Fredericia og Der ved man hvad kundepleje betyder.. Sjælden har jegværet ud for en super god behandling... De er søde og varme mennesker, hvor man virkelig føler sig velkommen. Og de er hjælpsomme ... Jeg går med krykke og de kommer hen med maden... maden er super god... og til en overkommelig pris... Jeg har spist lidt af hvert og blevet enig med min kone om at det vi fik , var af høj kvalitet

6 lutego 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej