Den Blå Planet, Danmarks Akvarium Recenzje 236

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,5

Oceniono na 3 z 5

Vi var på besøg med vores barnebarn på 5 år. Parkeringsplads var fin og gode handicappladser. Dog er det i den dyre ende og besværligt at registrere sig. Adgang var nem, men dog superirriterende at sk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

En god oplevelse, dog trækker toilet forhold meget ned, da der kun er kønsblandet toiletter. Det er simpelthen for grænseoverskridende og ulækkert, da flertallet af drenge og mænd står op og stænker p... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Vi ankom kl. 17 i forventningen om, at der på dette tidspunkt ville være færre besøgende. Dér tog vi fejl. Enormt højt lydniveau, svært ved at komme til de enkelte akvarier. Lange køer ved isbod. Fedt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Parkerings området til Den Blå Planet virker intentionelt uklart hvad angår skiltning af indkørsel / udkørsel med brug af hemmelige kameraer. Du kan ikke se om du er registreret eller chekket ud. Mak... Zobacz więcej

1. Edukacja i szkolenia

Napisane przez firmę

Glæd dig til at besøge Nordeuropas største og mest moderne akvarium Kom og få en sjov dag på Den Blå Planet. Bliv betaget af de forunderlige dyr, tab pusten til arkitektur i verdensklasse og bliv klogere på livet under vand. Vores søde personale står altid klar til at hjælpe dig.

2,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Ærgelig oplevelse

Det positive: utrolig flotte fisk og akvarier (tror jeg, fik ikke set ret meget pga mange mennesker).
Det negative: der lukkes så mange mennesker ind, at man nærmest går i lag. Det er stort set umuligt at komme til at se noget. Klapvogne fylder op allevegne, så det er svært at komme frem og tilbage. Luften fuld af børnegråd og råb, så den æstetiske oplevelse har virkelig dårlige odds. Og når det er så svært at få noget ud af sit besøg, så er 170 kr for en billet altså for dyrt!! Ærgeligt.

3 sierpnia 2017
Oceniono na 3 z 5

Fisk fisk fisk, men dyrt

Fisk fisk fisk
Vi kom sidst på eftermiddagen en mandag. Tilpas med besøgende. Nemt at finde p-plads.

Entre er noget dyr, man skal være interesseret i at studere de forskellige akvarier for at få noget for pengene. Kan sagtens ses på 30 min!

28 czerwca 2017

Flot men ALT for dyrt

170kr for at komme ind er simpelthen alt alt ALT for dyrt.

Det er uden tvivl et flot sted, men der er, efter min menig, ikke nok at se på i forhold til hvor meget man betaler for at komme ind.

Nu har jeg været der og kommer der nok ikke igen.
Det skulle da lige være hvis prisen blev sat noget ned.

14 lutego 2017

børnefødselsdag.

Vi havde inviteret vores fire børnebørn med til en hyggelig dag.
Da vi stod i regnskoven og betragtede fiskene kom der en ansat og sagde vi skulle gå til side , for hun havde en børnefødselsdag på besøg, og nu skulle vi gøre plads til de børn for de skulle se fiskene blive fodret!!!!

Øhhhh. Vi havde også betalt billetter og havde vel lige så meget ret til at stå og se på fiskene.

Dum oplevelse.
Udover det havde vi en god dag.

21 stycznia 2017

180 kroner for det der?

Der er virkelig pinligt at stedet er så småt. Vi så alt på under en time. 180 kroner? Det er alt for dyrt. Vi fik endnu er chok, da vi fandt ud af at vi skulle betale yderligere 24 kroner for at parkere i 55 minutter. 😂 Aldrig mere og det kan ikke anbefales.

21 stycznia 2017
Oceniono na 1 z 5

Simpelthen så ringe - at man for sin egen skyld skal finde et andet sted

Var på Den Blå Planet den 12.11.16. Vi var 2 - og der blev bestilt Fish n Chips (115 kr.) og Meyer Flæskestegssandwich (100 kr.). Vi havde glædet os, men blev så skuffet. Rent ud sagt en fæl oplevelse. Og flæskestegssandwichen var den værste, jeg har smagt i hele mit liv. Brødet var svampet og nærmest vådt (måske tabt i noget vand?) - og flæskestegen tør - dog med en massiv klam fedtkant, ligesom der ikke var svær på, man havde blot lagt 2 flæskesvær af den billige slags (totalt gummiagtig og uden smag) - og der står i spisekortet "sprød svær" (det er altså for dårligt). Der var heller ikke ordentligt fyld, og rent faktisk, hvis jeg ikke vidste, hvad det var, jeg spiste, så havde jeg aldrig gættet det. Kedelig oplevelse og derfor find et andet sted at spise.

16 listopada 2016
Oceniono na 2 z 5

For dyrt og for utilgængeligt

Det er ærgerligt, at man går fra Den Blå Planet med en dårlig smag i munden, for der er helt tydeligt lagt et kæmpe stykke arbejde i projektet. Oplevelsen af faciliteterne står desværre slet ikke mål med ambitionerne.

Vi var der på en hverdag, efter skoleferien, og selv da var det svært at komme til at se udstillingen fordi de øvrige gæster stod så tæt på akvarierne, at ingen andre kunne se noget.

På en feriedag, hvor der er rigtig mange mennesker, må det være stort set umuligt at se udstillingen, når udsynet er spærret for alle andre end den ene person som har formået at kæmpe sig helt frem foran det enkelte akvarie, mens alle andre må tænke sig til hvordan fiskene mon ser ud.

Det kunne løses meget nemt ved at sætte et rækværk halvanden meter fra ruderne, sådan at flere kunne nyde udsynet samtidigt. Det har man desværre ikke gjort, og gæsterne bruger derfor størsteparten af tiden på at stå og mokke og vente på at komme til.

Heldigvis var der fodring af hajer og andre arter mens vi var der, så vi kæmpede os mod flodbølgen af mennesker som valfartede til det, og kunne således se nogle af de andre fisk, mens resten stod og trådte hinanden over tæerne nede ved fodringen. Det var bare en møg-utilfredsstillende oplevelse.

Når det så er sagt, så ser fiskene ud til at trives. Akvarierne lader til at være velholdte og rene. Jeg har således intet at udsætte på forholdene for fiskene, på hygiejnen eller andre ting som ikke har direkte med oplevelsen af stedet som gæst at gøre. Alligevel kan det kun blive til to stjerner.

Ovenstående taget i betragtning, synes jeg selvsagt at entreprisen på 170 kroner for en voksen er alt, alt for dyrt. Og så skal man oven i købet betale for at parkere også. Det er bare ikke godt nok. Jeg havde forventet noget i stil med Kattegatcentret i Grenaa, men den standard når Den Blå Planet desværre slet ikke i nærheden af.

13 sierpnia 2016

Mega ringe oplevelse

Dårlig indretning. Mega dyrt. Udnytter slet ikke de nye bygninger optimalt. Og hvorfor SKAL man tvinges igennem souvenir-shoppen på vej ud, så man ikke kan forlade stedet.

3 sierpnia 2016
Oceniono na 5 z 5

En stor attraktion med en stor passion for gæsternes oplevelser!

Forleden var jeg på Den Blå Planet!
Det blev en stor oplevelse. Vi mødtes med havfruen i det store bassin som svømmede rundt mellem de store og små fisk. Derefter en rundgang med Natalie som på meget engageret vis viste os de spændende bassiner, regnskoven og livligt fortalte os om dyrene, fiskene og på en meget passioneret måde fik vi en glimrende oplevelse ud af vores besøg. Jeg er stolt af at vi har en attraktion som den Blå Planet. Forbereder man sig inden besøget får man endnu mere ud af det og man kan sagtens bruge flere timer derude og udfordre hinanden, sine børn eller venner med aktiviteter.

21 maja 2016

Hyggeligt

Et hyggeligt akvarium i Kastrup. Kan godt lide odderne. Om sommeren kan man få en tur på sælsafari i Øresund. Vi så i ingen sæl men dejlig sejltur en varm sommerdag. Cafeen er kedeligt. Et akvarie for alle aldersgrupper.

1 kwietnia 2016
Oceniono na 5 z 5

Fremragende oplevelse

Som andre, har jeg også læst diverse negative anmeldelser herinde, og kan slet ikke genkende dem. Bevares.. det er dyrt at komme ind med 170,- for voksne; men igen, det er samme pris i Københavns Zoo, og der hører man sjældent brok.

Synes det er flot udført, massere af nytænkning, kun kø i 2 minutter for billetter og JA, der er stadig mange mennesker tre år efter åbning, men det er der også i Tivoli til Fredagsrock, i Zoo når der er nye dyreunger, på Bakken når det er motorcykeldag osv. Selvom vi besøgte Den Blå Planet i dag her Påskedag, var det bestemt tåleligt rent menneskermæssigt og der kom stadig folk til da vi forlod området tre timer senere. For mig at se handler det vel blot om at ramme de korrekte tidspunkter.

Tak for en god oplevelse :D

27 marca 2016

Bedre end ventet

Efter at have læst anmelderlsene her på Trust Pilot var vi lige ved at blive væk. Heldigvis tog vi alligevel afsted og have en god dag igår lørdag. Mange spændende fisk, gode shows og alt i alt en god oplevelse. Eneste anke er, at parkeringsautomaterne svigtede - det tog vel et kvarters tid før vi lykkedes med at betale og få vores bil ud...

13 marca 2016

Uamindelig dårlig oplevelse

Vi ankommer 0950. De åbner først kl 1003. Det var skide koldt at st og vente der. Derfor var nederen at opleve der først blev åbnet kl 1003. Man kunne lige så godt have sagt til os med samme. Vi er ligeglad med om I kommer eller ej. !!! Da jeg spurte ham der åbnede, hvad klokken var. Havde han ur nøjagtig samme tid som mit. De såkaldte store fisk var bla stadig baby hajer. Det store akvarium har ikke udviklet sig siden det er blevet åbnet. Gaaab. Det eneste positive var glasset i gulvet denne gang var fjernet for riser. Vi drak kaffe inde i deres cafeteria. Det kan godt være det er Claus Mayer der står bag det. Men det vi fik, kunne jeg købt bedre i vores lokale Netto. Personalet stod og talte privat meget højt. Da der skulle være noget opvisning uden for ville jeg benytte en af dørene i caffeterieat. Det kunne ikke lade sig gøre at benytte de døre. Så vi måtte gå en stor omvej for at komme uden for. På vej ud fik vi serie nedladende, flabede og uforskammede sentenser med ud. De var så grove, at jeg ikke kan få mig til at gengive dem her. Blot skrive mit svar personalet er den største ØV finger der findes. - Og ja det var mig der gav jer fingeren ude fra. !!!! - Jeg blev simpelthen stik tosset over de filabetheder, vi fik da vi gik Det eneste sted jeg kan sige noget positivt, er da vi købte bilet. Det personale forstod hvad det gik ud på. På den anden side. De må man vel også kunne forvente, når koster 170 kr for en voksen. - Det er det absolut ikke værd. Jeg har mødt et totalt uangeret personale og en koncept der allerede misligeholdes. Det er en ommer. Og jeg kan absolut ikke anbefale nogen at bruge deres penge der. Sandt at sige er jeg flov over, at vi i dk kan præsentere noget sådant bras til vores turister !!

14 lutego 2016
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej