Pæn anretning. Har dog oplevet større kvalitet af maden fra Délicieux end de to fiske tapas fade vi fik i går, fiskefrikadeller og fiskefileter var så tørre og kedelige at de ikke var værd at spise.... Zobacz więcej
Vi har brugt Delicieux Catering mange gange med stor succes 👍.. professionel og service minded personale… kan anbefale dette sted med lækker mad og en nem måde at surprice sine gæster.. Thomas
Alt var bare perfekt lige fra bestilling, afhentning i Valby hos den rareste person og selve madoplevelsen. Havde bestilt luksus italiensk buffet til 16 personer. Alle gæster roste maden der både s... Zobacz więcej
Havde bestilt en 10 retters Italiensk luksus menu. Havde prøvet den før ved et andet arrangement, og var meget begejstret. Var spændt på om Delicieux kunne leve op til mine forventninger. Det kunn... Zobacz więcej
- Take away
- również w kategorii:
- Catering
- Jedzenie z dowozem
- Kanapki
- Sklep z bajglami
- Wędliniarnia
Napisane przez firmę
Delicieux Catering & Takeout er en takeaway butik beliggende i Frederiksberg, som specialiserer sig i autentiske tapas anretninger, luksuriøse højtbelagt smørrebrød, sandwich og bagels. Udover dette tilbyder vi også en bred vifte af catering menuer, både til private kunder og virksomheder, samt offentlige institutioner. Udover vores lækre menuer tilbyder vi også catering til begivenheder og møder. Vores catering menuer inkluderer et stort udvalg af appetitvækkere, hovedretter, og desserter, som kan tilpasses til ethvert behov og budget. Vi kan levere catering til både små og store begivenheder og sikrer en professionel og effektiv service. Med vores omfattende erfaring og ekspertise i cateringbranchen har vi etableret os som en af de mest eftertragtede cateringvirksomheder på markedet. En af de mange specialiteter, som Delicieux Catering tilbyder, er tapas-menuer. Disse menuer inkluderer en bred vifte af småretter, som typisk serveres som en let frokost eller som en del af en større buffet. Tapas-menuer er perfekte til både store og små arrangementer og er populære blandt både private og firmaer. Delicieux Catering tilbyder også brunch-buffeter, som er en perfekt måde at starte dagen på for gæsterne. Vores brunch-menuer inkluderer en række lækre retter, såsom friskbagte croissanter, pandekager, æggekager, forskellige typer brød, pålæg og meget mere.
Scharlingsvej 11, 2500, Valby, Dania
- 71990603
- info@delicieux.dk
- www.delicieux.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg har handlet hos jer flere gange og…
Jeg har handlet hos jer flere gange og har fået lækre friske sager hver gang. Så forventningerne er høje , når der er mad fra jer på bordet
Super kvalitet og service
Den italienske buffet var super, smagte fantastisk, var smukt anrettet og der var rigelig med mad. Og venlig og hjælpsomt betjening. Mere kan man ikke ønske😉
Fantastisk mad og altid god service ❤️
Altid venlig service
Altid venlig service
PS fisken var lidt for tør, ellers 5 stjerner
Smørrebrød var superlækkert
Smørrebrød var superlækkert. Årsagen til 3 stjerner og ikke 4-5 skyldes at jeg havde bestilt og betalt for levering, men fik 2 bekræftelser, hvor der stod jeg selv skulle hente... Da jeg kontaktede Delicieux, talte jeg med en person, som tydeligvis var irriteret over mit opkald og henviste til at jeg skulle svare på mail. Det var derfor ikke den bedste kundeoplevelse, men som sagt - maden smagte fantastisk.
God oplevelse
Super nemt at bestille mad. Godt udvalg. Gode priser.
Maden var meget fin.
Brød og pålæg levede op til…
Brød og pålæg levede op til forventningen. Super lækkert.
Fantastisk lækre smørrebrød og god…
Fantastisk lækre smørrebrød og god service.
Vi kommer igen 😃
Fantastisk smørrebrød
Fantastisk smørrebrød og super kompetent service.
Kan varmt anbefales.
Dejlig velsmagende og fint dekorerede…
Dejlig velsmagende og fint dekorerede håndmadder.
Virkelig lækker mad og masser af den
Virkelig lækker mad og masser af den. Mine gæster og jeg er meget tilfredse.
Rigtig dejlig og flot mad
Rigtig dejlig og flot mad. Det smager dejligt og råvarerne er friske. Kan klart anbefale Delicieux til andre
Ingen overraskelser
Maden var frisk og pænt anrettet og der var rigeligt til 4 personer, som lovet. Synes dog at de to store pølser lignede hinanden til forveksling og at skiverne var for tykke. Ellers fint - dejlig pate og ost
Altid god mad og service
Fantastiske smørrebrød
Vi bestilte smørrebrød til vores søns barnedåb, og alle forventninger blev mere end indfriet.
Det er noget af det lækreste smørrebrød, vi nogensinde har fået - og så endda til en pris, alle kan være med på.
Både æstetik og smag fortjener topkarakter.
Det er ikke sidste gang, vi benytter Delicieux.
Sød og venlig betjening
Superfint til prisen
Fantastisk Italiensk Buffet fra Delicieux…
Fik igen Italiensk Buffet fra Delicieux - denne gang til barnedåb og har kun ros. Nem bestilling. Levering til tiden og alt var super lækkert, friskt og alle gæster var begejstrede og ville vide hvor maden var fra. Derudover blev al mad serveret i smukke store fade.
Obs på at noget af maden skal varmes og derfor over i andre fade (da serveringsfadene er for store til ovn) hvilket lige bevirker at den fine anretning ikke kan holdes. Men dette er blot et luksusproblem.
Der var behov for kontakt til firmaet et par gange inden levering grundet mulig aflysning og der var kontakt igennem hver gang og super service. Er virkelig begejstret og anbefaler 100%.
Endnu en gang så flot og lækkert…
Endnu en gang så flot og lækkert højtbelagt smørrebrød + lækker kage. Bestilte 36 stk. til afhentning og så endda til en rigtig god pris. . Kan helt klart anbefales, og kommer igen igen igen.