Pæn anretning. Har dog oplevet større kvalitet af maden fra Délicieux end de to fiske tapas fade vi fik i går, fiskefrikadeller og fiskefileter var så tørre og kedelige at de ikke var værd at spise.... Zobacz więcej
Vi har brugt Delicieux Catering mange gange med stor succes 👍.. professionel og service minded personale… kan anbefale dette sted med lækker mad og en nem måde at surprice sine gæster.. Thomas
Alt var bare perfekt lige fra bestilling, afhentning i Valby hos den rareste person og selve madoplevelsen. Havde bestilt luksus italiensk buffet til 16 personer. Alle gæster roste maden der både s... Zobacz więcej
Havde bestilt en 10 retters Italiensk luksus menu. Havde prøvet den før ved et andet arrangement, og var meget begejstret. Var spændt på om Delicieux kunne leve op til mine forventninger. Det kunn... Zobacz więcej
- Take away
- również w kategorii:
- Catering
- Jedzenie z dowozem
- Kanapki
- Sklep z bajglami
- Wędliniarnia
Napisane przez firmę
Delicieux Catering & Takeout er en takeaway butik beliggende i Frederiksberg, som specialiserer sig i autentiske tapas anretninger, luksuriøse højtbelagt smørrebrød, sandwich og bagels. Udover dette tilbyder vi også en bred vifte af catering menuer, både til private kunder og virksomheder, samt offentlige institutioner. Udover vores lækre menuer tilbyder vi også catering til begivenheder og møder. Vores catering menuer inkluderer et stort udvalg af appetitvækkere, hovedretter, og desserter, som kan tilpasses til ethvert behov og budget. Vi kan levere catering til både små og store begivenheder og sikrer en professionel og effektiv service. Med vores omfattende erfaring og ekspertise i cateringbranchen har vi etableret os som en af de mest eftertragtede cateringvirksomheder på markedet. En af de mange specialiteter, som Delicieux Catering tilbyder, er tapas-menuer. Disse menuer inkluderer en bred vifte af småretter, som typisk serveres som en let frokost eller som en del af en større buffet. Tapas-menuer er perfekte til både store og små arrangementer og er populære blandt både private og firmaer. Delicieux Catering tilbyder også brunch-buffeter, som er en perfekt måde at starte dagen på for gæsterne. Vores brunch-menuer inkluderer en række lækre retter, såsom friskbagte croissanter, pandekager, æggekager, forskellige typer brød, pålæg og meget mere.
Scharlingsvej 11, 2500, Valby, Dania
- 71990603
- info@delicieux.dk
- www.delicieux.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Ikke tilfredsstillende
Følgende menu blev bestilt hos Délicieux catering.
* Forret 1: Hvid aspargessuppe med et let drys af friskhakket bredbladet persille
* Forret 2: Laksemousse med lime og dild serveret på sprøde rugflager
* Hovedret: Ribeye med ovnbagte rodfrugter og kartofler. Hertil hjemmepisket béarnaisesauce med estragon
* Dessert: Mousse af passion og mango
Og her oplevelsen!
1. Suppen var ok, ikke hvid men grynet med dåse asparges og tilsmagt med grønne peberkorn, så lidt stærk.(børn)
2. Laksemousse var så en laksesalat på salatblade og uden rugflager?
3. Ribeye fileten var flækket på langs og øverste del (den dårligste med slaget) var skiveskåret og lagt oven på anden udskæring fra oksen. Tænker her at den bedste del var sparet væk, hvilket resulterede i flere tygge problemer for gæsterne. Kartoflerne var overbagt med resultat af pæn brun kant under skralden, til gengæld var der masser af grønsager og salat til overflod i forhold til kød. Bearnaisen var god til den stærke side.(chili?)
4. Desserten var uventet ændret til Panna cotta med hindbærmousse, det på trods af forespørgsel ved afhentning om det nu var det bestilte.
5. Tilsyneladende besvarer man ikke beklagelser på hjemmesiden, så kan jeg anbefale firmaet, NEJ men alternativt findes Gadium hvor der er mere styr på tingene og der slipper man samtidig for at køre tilbage med service.
Gensvar: ja der var ribeye, og anden udskæring, men at dele fileten på tværs er en misforstået mening med ribeye og med hensyn til ny menu kender jeg ikke til det, da min henvendelse jo ikke blev besvaret.
Jeres påstået svar er formentlig sendt til anden kunde, desuden fik i ikke leveret brød til menuen som bestilt og vinens værdi er jo helt hen i vejret.

Odpowiedź od Delicieux Catering - Takeout
Bestilte online, ikke klar til afhentning.
Bestilte online, men da jeg så ankom til afhentning, var de ikke forberedte på bestillingen. Efter lidt forvirring og en opringning til den overordnede, lykkedes det at finde min bestilling i systemet.
Der var en del af råvarerne der manglede, men vi fik sammensat en fin bestilling med det, de havde. Nogle af råvarerne var virkelig lækre og af høj kvalitet, så det var faktisk ret ærgerligt! Der er fint potentiale, og kan se andre anmelder dem fint, så måske det var en uheldig dag. Produktet ligger til 3 stjerner, med potentiale til mere, men oplevelsen kan jeg ikke give mere. Desværre!
Søde og venlige, håber det går dem godt.

Odpowiedź od Delicieux Catering - Takeout
Hjemmesiden fungerer ikke og ingen bekræftelse
Hjemmesiden fungerer ikke, så man må ringe og bestille. Efterfølgende har jeg endnu ikke modtaget en bekræftelse på ordren, selv om det er en uge siden bestillingen.

Odpowiedź od Delicieux Catering - Takeout
Vi bestilte 50 kuverter til en…
Vi bestilte 50 kuverter til en fødselsdag. Venlige mennesker. Lækker mad til prisen og i rigelige mængder. Punktlig og god service. Klar anbefaling herfra.
Super lækker mad i store mængder
Super lækker mad i store mængder!
Nem og problemfri bestilling og afhentning!
Det er ikke sidste gang jeg benytter Delicieux når jeg skal have gæster!

Altså virkelig dejlig frokost
Altså virkelig dejlig frokost, og til gode penge. Vi var 28 til håndmadder, og de var store og flotte, smukt pyntet, god smag. Nem bestilling pr. telefon, levering som aftalt, ingenting at pive over.
Jeg kan varmt anbefale Délicieux som stedet, man skal købe sit smørrebrød!
Tak for en skøn frokost.
Skøn mad og meget flot anrettet
Skøn mad og meget flot anrettet . Der er rigeligt mad . Alt spiller
Bestilling meget nemt!
Bestilling meget nemt, - dog kan man godt blive forvirret om der er brød med i tilbuddet, eller ikke. Men nu har jeg bestilt, - så kan det da godt være at vi får for meget.
Fremragende madoplevelse
Der var rigelig mad og den smagte fortræffeligt. Kan varmt anbefales.
Vil gøre det igen.
Helt perfekt tapas!
Helt perfekt tapas - og rigeligt af det!
Jeg bestilte tapas til 8 personer. Jeg ankom lidt før aftalt tid, men Jay havde allerede det hele klart. Lækker tapas, rigeligt af det, og super service. Kan varmt anbefales!
God god god god
En skuffelse der ikke levede op til billeder og beskrivelse
Bestilte 10x Délicieux Charcuterie Anretning, men da vi kommer hjem mangler der 2 chokoladekager. De marinerede cherrytomater og de marinerede peberfrugter var der heller ikke. Blev lovet penge retur, men de er endnu ikke dukket op.
De 2x salat Caprese lever ikke op til billede og beskrivelse. Det var mest grøn salat, og den indeholdt også syltede løg, hvilket ikke fremgår af beskrivelsen.
Osteanretningen var også kedelig, og slet ikke som det viste billede. Ostene var de samme som i tapas-anretningen
Meget mere for pengene end forventet
Meget mere for pengene end forventet, meget lækkert .
Jeg havde lidt svært ved at bestille…og fik god kundeservice
Jeg havde lidt svært ved at bestille hvorfor jeg telefonisk talte med jer. Jeg fik en super behandling og fik fin hjælp til at bestille maden på nettet. Jeg glæder mig stort til at smage maden som først skal nydes og afhentes 2. Maj
Meget veltilberedt og velsmagende mad…
Meget veltilberedt og velsmagende mad fra start til slut, i rigelige mængder = Meget værdi for pengene.
En fest for både øjne og smagsløg
En fest for både øjne og smagsløg
Smørrebrødene er ikke bare et måltid – de er en visuel og smagsmæssig oplevelse, et ægte festfyrværkeri af farver og smage.
Hver bid var som en symfoni af friskhed og kvalitet. De generøse portioner var smukt anrettet, at det næsten var synd at spise dem.
Det var en smagspalete, der både appellerede til synet og ganen, og man kan virkelig mærke, at råvarerne er af høj kvalitet. Hver ingrediens spiller sammen og løfter hinanden, så man får en oplevelse, der føles både frisk og mættende.
Og sandwichene! Hvis smørrebrødene var en kunstform, er sandwichene et pragteksemplar af, hvad det betyder at spise sig mæt og tilfreds. De er store, saftige og fyldt med masser af smag – perfekt til dem, der er sultne og søger noget, der både mætter og smager fantastisk. Hver bid er en godbid, og de er så store, at de næsten kræver en pause for at kunne fortsætte.
Det, der virkelig gør både smørrebrødene og sandwichene til et hit, er forholdet mellem pris og kvalitet. Man får virkelig meget for pengene! Portionerne er generøse, råvarerne er friske og lækre.
Alt i alt – uanset om du er på jagt efter et smørrebrød, eller en sandwich, kan jeg varmt anbefale dette sted.
En helt fantastisk spiseoplevelse!