0 W kwietniu zamówiłam bluzę, którą zwróciłam i do dnia dzisiejszego nie dostalam zwrotu pieniędzy. Kilkukrotnie pisałam maile, na które za każdym razem dostawałam odpowiedź, ze mają duzo zamówień i... Zobacz więcej

Towar zamówiony 2025-07-25 (order 2824999) Paczka została dostarczona PUSTA! Zgodnie z info na ich stronie internetowej próbowałem kontaktować się ze sklepem zarówno poprzez e-mail (31.07), jak i Wh... Zobacz więcej

Edit. Dopiero po opiniiwystawionej tu na platformie,sprzedawca sie ze mna skontaktował. Sprawa załatwiona, ale mimo wszystko ,ostrzegam, szkoda nerwów. Uwaga! Kontakt brak. Zakupiłam buty 15.03,... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą uliczną

Bei DefShop findest Du die besten Klamotten rund um das Thema Streetwear und Hip Hop. Alle großen Marken und handverlesene Szene Marken sowie exklusive Kooperationen mit aktuellen Künstlern und Designern

1,8

Słaba

11 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Brak zwrotu pieniędzy

W kwietniu zamówiłam bluzę, którą zwróciłam i do dnia dzisiejszego nie dostalam zwrotu pieniędzy. Kilkukrotnie pisałam maile, na które za każdym razem dostawałam odpowiedź, ze mają duzo zamówień i muszę czekać. Czekam tak juz ponad pół roku i kontakt się urwał...

7 kwietnia 2025

Thank you for your feedback.

Please accept our apologies for the inconvenience. I can assure you that this is in no way up to our own service standards.

To help us resolve this issue, please send us an email with your order number to trustpilot@def-shop.com.

Your DefShop Team

Pusta paczka/ zero kontaktu.

Towar zamówiony 2025-07-25 (order 2824999)
Paczka została dostarczona PUSTA!
Zgodnie z info na ich stronie internetowej próbowałem kontaktować się ze sklepem zarówno poprzez e-mail (31.07), jak i WhatsApp (04.08), ale nie otrzymałem do tej pory ŻADNEJ żadnej odpowiedzi. W związku z tym złożona została skarga do ECC Poland ( ECK Polska). AKTUALZIACJA- czekam na zwrot gotówki już 3 MIESIĄCE, to jest przecież patologia.

25 lipca 2025

Thank you for your feedback.

Please excuse the inconvenience. I can assure you that this in no way meets our own service standards.

So that we can resolve the issue together, please send us an email with your order number to trustpilot@def-shop.com.

Dokonałam zwrotu produktu

Dokonałam zwrotu produktu. Nie dostałam żadnego maila, firma nie odpowiada na moje wiadomości. Nie można się dodzwonić.
Zamówienie nr dspl-1015-2598942
Dziś ponownie wysłałam zapytanie. W przypadku braku odpowiedzi sprawa zostanie zgłoszona.

3 lipca 2025

Kupiłem 2 prary spodni

Kupiłem 2 prary spodni, jedne przyszły złe, zwróciłem je, czekam 3 tydzień na jakikolwiek odezw ze strony sklepu ... Nie odpowiadają na maile, whatsapp, pieniędzy ze zwrotu brak !!!! EDIT: Zwrócili pieniądze po kilku tygodniach bez żadnego kontaktu, dopiero po wystawieniu negatywnej opinii.

4 czerwca 2025

Thank you for your feedback.

So that we can resolve the issue together, please send us an email with your order number to trustpilot@def-shop.com and be patient.

The DefShop Team

Dnia 6.05.2025 zwrot kurtki, brak zwortu pieniędzy

Dnia 24.04.2025 zakupiłem kurtkę. Kurtka okazała się za duża, więc 6.05.2025 kurtkę odesłałem. Ze strony wygenerowałem blankiet w celu odesłania kurtki. Śledziłem odesłaną paczkę i dotarła pod wskazany adres przez sklep 8.05.2025 o 15-tej. Długo nie otrzymywałem pieniędzy za zwrot, więc napisałem maila wraz załączonymi dokumentami co kupiłem, co zwróciłem i że wiem że paczka dotarła do Nich. Otrzymałem mailową odpowiedź żę jest założony numer na moją sprawę i że ktoś się ze mną skontaktuje jak najszybciej. To najszybciej trwa już miesiąc a maile wysłałem kilka razy w j. polskim, angielskim i dzisiaj nawet w niemieckim. Chociaż nie znam żadnego języka obcego abym mógł się nim porozumiewać, to skorzystałem z tłumacza.

24 kwietnia 2025

Hello Robert,

The DefShop Team

Uwaga

Edit.

Uwaga! Kontakt brak. Zakupiłam buty 15.03, tego samego dnia napisałam prośbe o anulowanie zamówienia, odpowiedź otrzymałam 17.04. Zamówienie otrzymałam, odesłałam 20.03, do sklepu dotarł 27.03, do dnia dzisiejszego zero kontaktu!!! Nie mam informacji o tym że zamówienie dotarło, chociaz wiem to, na podstawie śledzenia przesyłki. płatność z Klarna, też nie otrzymali informacji ze sklepu o zwrocie!!!

23 kwietnia 2025

vielen Dank für Dein Feedback.

Bitte entschuldige die Unannehmlichkeiten. Gerne kann ich Dir versichern, dass dies in keiner Weise unseren eigenen Serviceansprüchen genügt.

Damit wir gemeinsam das Problem lösen können, sende uns doch bitte eine E-Mail mit Deiner Bestellnummer an trustpilot@def-shop.com und habe ein wenig Geduld.

Dein DefShop Team

Nie można skontaktować się z firmą.Dwa… ..

Nie można skontaktować się z firmą.Dwa tygodnie po zwrocie towaru nie ma pieniędzy na koncie ani żadnej informacji.Firma nierzetelna .Można powiedzieć naciągacze łamiący zasady wręcz oszuści.

15 kwietnia 2025

Zamówienie brak dostarczenia

Złożylem zamówienie 13 marca , 15 marca przesyłka nie została dostarczona pomimo wpisania adresu dostawy prawidłowo , 18 marca pojawił sie komunikat że paczka została uszkodzona , 21 marca przesyłka wróciła do nadawcy , od niedostarczenia przesyłki codziennie pisze maile dzwonie zero odzewu… ani towaru ani pieniędzy nie polecam tam zamawiać. dsde-1001-2360143

13 marca 2025

vielen Dank für Dein Feedback.

Wir haben die Bearbeitung der Retoure soeben veranlasst. Die Erstattung sollte innerhalb 3 Werktage erfolgen.

Wszystko ok

Wszystko ok

7 marca 2025

Hallo,

vielen Dank für Deine Bewertung und die 5 Sterne :)

Wir freuen uns sehr, dass Du mit unserem Shop und dem Service zufrieden bist.

Wszystko git

Po opiniach byłam sceptycznie nastawiona, szczególnie, że podczas transakcji mój bank stwierdził, że to podejrzana płatność i zablokował mi kartę. Zamówiłam paczkę w sobotę 30.11, w najgorętszym okresie Black Friday, a paczka dotarła do mnie dzisiaj tj. 9.12. Wszystko się zgadza, rozmiar, produkt, dostałam formularz zwrotu, ale samej etykiety nie widzę w paczce, na co ludzie narzekali, że również jej nie otrzymują mimo zapewnień. Dla swojego spokoju pisałam też maila informując, że zależy mi, aby paczka dotarła do świąt. Nie wiem czy to coś dało, ale to moje doświadczenie z def-shop.

9 grudnia 2024

Guten Morgen,

vielen Dank für Deine Bewertung und die 5 Sterne :)

Wir freuen uns, dass Du mit unserem Shop und dem Service zufrieden bist.

Dein DefShop Team

najgorzej online do sklepu w którym…

najgorzej online do sklepu w którym zamawiałem od zawsze, na przesyłkę czekam 2 tygodnie, zrób coś, a ja zmienię zdanie, Za oknem zima, czekam na kurtkę

CD432003755DE

Numer przesyłki

27 listopada 2024

Hallo,

vielen Dank für Deine Bewertung.

Bitte entschuldige die Unannehmlichkeiten.

Sende uns bitte eine E-Mail mit Deiner Bestellnummer an trustpilot@def-shop.com.

Sicherlich können wir gemeinsam den Fall lösen.

Liebe Grüße,
Dein Defshop Team.

Paczka przyszła spodnie okazały się być…

Paczka przyszła spodnie okazały się być w złym rozmiarze i jak pisałem o zwrot z email z konta 1kubushenszelgmail.com to nie odpisali numer zamówienia 1653200
Wyślijcie etykiete zwrotu

18 listopada 2024

vielen Dank für Dein Feedback.

Wir bedauern sehr, dass Du diese Erfahrung machen musstest und möchten uns für die Unannehmlichkeiten entschuldigen.

Gerne prüfen wir einmal Deine Bestellung, sende uns doch dafür bitte eine E-Mail mit Deiner Bestellnummer an trustpilot@def-shop.com.
Vielen Dank.

Dein DefShop Team

Czekam na zwrot środków za zwrócone…

Czekam na zwrot środków za zwrócone zamówienie, odpowiedzi na maila są śmieszne (ciągle to samo, że magazyn przepełniony) nie dostałam potwierdzenia zwrotu na magazyn gdzie mam potwierdzenie z DHL , że paczka dawno odebrana, każda moja interwencja kończy się mailem tej samej treści, że albo niedługo się odezwą, albo, że magazyn przepełniony i mamy się wstrzymać. Obracają nie swoją gotówką. Nr DSPL-1015-1524246 (19.10.2024)

28 października 2024

vielen Dank für Dein Feedback.

Damit wir gemeinsam das Problem lösen können, sende uns doch bitte eine E-Mail mit Deiner Bestellnummer an trustpilot@def-shop.com.

Dein DefShop Team

Prawie miesiąc minął, a przesyłki brak...

Zamówiłam bluzę i koszulkę, 20 października, wpłata zaksięgowana 23 października, do dzisiaj nie otrzymałam ani przesyłki ani żadnej informacji. Nie polecam.
Aktualizacja: po 2 wiadomościach do sklepu zwrócono środki na konto

14 listopada 2024

vielen Dank für Dein Feedback.

Wir bedauern sehr, dass Deine Retoure noch nicht bearbeitet wurde und möchten uns für die Unannehmlichkeiten entschuldigen.

Bitte sende uns eine E-Mail mit Deiner Bestellnummer an trustpilot@def-shop.com.

Sicherlich können wir das Problem schnellstens gemeinsam lösen.

Zwrot towaru

Chcę zwrócić spodnie, na stronie jest informacja, iż w przesyłce będzie etykieta do bezpłatnego zwrotu. Nie mam takiej etykiety, nie ma jej też na koncie klienta, żeby ją pobrać. Infornacje na stronie nie do końca są rzetelne. Koszt do DE poprzez DHL to ok 70 PLN.

13 września 2024

Hello Justyna,

Thank you for your feedback.

We apologise for the inconvenience.

If you have any further questions, please send us an email with your order number to trustpilot@def-shop.com.

0 informacji

Na początku był problem bo nie dostałem żadnej informacji o przesyłce ale ostatecznie dostałem w ten poniedziałek.

10 czerwca 2024

Good morning,

Thank you for your message.

Please check your spam and junk mail folder as sometimes our emails can end up there.

Please send us an e-mail to trustpilot@def-shop.com and tell us your full name. We can then check the status of the shipment.

Your DefShop Team

Odeslame zamówienie i nie dostałem…

Odeslame zamówienie i nie dostałem zwrotu gotówki, piszę do nich wiadomości i nie odpisuje to są oszuści.
When will there be a refund for returning my order? I returned the order on March 18, 2024. Nr zamowienia dspl-1015-634966 Radosław Stankiewicz

5 kwietnia 2024

Dear Radoslaw,

Thank you very much for your review.

We were happy to check your return and we received it on 27.03. and will process it shortly.

Please note that our colleagues in customer service or shipping are also off during the holidays so that they can enjoy time with their families.

E-mails will be processed and answered within 48 hours. You should therefore receive an answer to your request during the course of the day.

Thank you for your understanding.

Best regards,
Your DefShop Team.

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (11 389 recenzji)