très mauvais service
très mauvais service, très mauvais support. On dirait un one man show. Je vous déconseille d'utiliser leurs services.

Odpowiedź od dedimax.com
World Wide Cloud hosting provider. +1k #DedicatedServers plans all around the world starting from 9.99 eur/mo. #CloudServer from 2.90 eur/mo.
154 rue Victor Hugo, 76600, Le Havre, Francja
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Bonjour
Fuiez c'est des arnaqueurs, dans les détails du serveur c'est écrit 1Gbps alors que c'est à peine 20Mbps quand j'ai demandé un remboursement , ils ont refusé .
Speedtest by Ookla
Server: Nextmap - LeKloud - Paris (id: 33869)
ISP: Scaleway
Idle Latency: 23.52 ms (jitter: 2.40ms, low: 19.75ms, high: 26.11ms)
Download: 28.37 Mbps (data used: 39.1 MB)
114.32 ms (jitter: 54.81ms, low: 19.21ms, high: 964.68ms)
Upload: 2.75 Mbps (data used: 5.2 MB)
Pour info ils ont des serveurs online.net donc vaut mieux aller direct chez eux .
Je vous laisse la conversation avec le support .
Donc si vous ne voulez pas que votre site prend 20s pour se charger allez chercher ailleurs !

Odpowiedź od dedimax.com
I ordered a dedicated server, the order was delivered very late. To my surprise the server had the wrong hardware specifications (100Mbit instead of 1Gbit, weaker CPU, etc.) and after a short correspondence with their support, I requested a refund. The support is completely unresponsive since two weeks and I have not received my money back yet. I am baffled by this unprofessionalism!

Odpowiedź od dedimax.com
Des bons Prix et la qualité au rendez vous.

Odpowiedź od dedimax.com
support teams are very bad,
they do not provide efficient service,
They have a very bad service quality
They sell it as a 1 gbit server, they limit 100mbit,
sites, do not believe them, you will regret them.
DEDIMAX - dedimax.com