Ze lichten mensen op voor duizenden euro’s. Zie afleveringen van het programma boos
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Dit zijn TOPPERS, het hele team denkt met je mee en men heeft voor elke heuvel een suggestie of oplossing, stressbestendig en innovatief! Uiteindelijk leverde dat een pracht resultaat op we hebben e... Zobacz więcej
Zojuist ontving ik mijn inmiddels derde cd van de CD-perserij. De eerste twee waren van onze band DeFries, de derde is mijn solo-cd Slauerhoff. Ook nu weer is alles - net zoals bij de twee eerste pro... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Voor het produceren van je cd's, vinyl en merchandise. De juiste plek voor jouw muziek sinds 1987.
Dane kontaktowe
Randstad 22-46, 1316 BZ, Almere, Holandia
- 020 2018 124
- info@decdperserij.nl
- www.decdperserij.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Ze lichten mensen op voor duizenden…
OPLICHTERS
Mensen die vrienden betalen om 1 goede review te schrijven in een zee van waarheid: het zijn oplichters.
Opgelicht door Caspar en zijn collega's
1600 euro armer,..
1600 euro armer,... "kunnen je het geld niet teruggeven maar wel na de doorstart een aanbod doen om voor de helft van de prijs alsnog je de cd's te leveren".... oplichters
Oplichter vieze bloedhond Jelto van…
Oplichter vieze bloedhond Jelto van Nieuwburg
Oplichter
Ik zou zeggen, kijk de uitzending terug van het programma Boos. 21-7-2022
En de volledige naam van Jelto is: Jelto van Nieuwburg
ik refereer hier naar de aflevering van…
ik refereer hier naar de aflevering van boos
Check YouTube Boos
Bekend van programma boos
oplichters oplichters oplichters…
oplichters oplichters oplichters oplichters oplichters
CD's te laat geleverd voor presentatie
CD's te laat geleverd voor presentatie. Beroerde communicatie, slappe excusen. Ik raad iedereen van harte aan om voor een ander bedrijf te kiezen.
Kundige, plezierige en snel communicerende samenwerking!
Al ruim 20 jaar laat ik mijn cd’s + begeleidende boekjes drukken door de CDPerserij in Enkhuizen. Hoewel het eindresultaat altijd schitterend was, is vooral de communicatie en de snelheid daarvan de laatste jaren enorm verbeterd en soms lijkt het wel alsof de medewerkers met je aan tafel zitten; suggesties, aanpassingen met betrekking tot de geluidskwaliteit of de opmaak etc, je kan gelijk verder! Kortom, een absolute aanrader!
Jan Willem Lagerwaard

Odpowiedź od DeCDPerserij.nl
Al maanden wachten wij op de levering…
Al maanden wachten wij op de levering van onze bestelde CD’s. Deze waren bedoeld voor het goede doel om aan ouderen aan te bieden tijdens optredens. Door vele vertragingen en zeer slecht contact (meermaals bellen, appen en smsen en heel laat of niet teruggebeld worden) hebben we nog steeds de CD’s niet ontvangen. Dit terwijl alle 20 optredens inmiddels hebben plaatsgevonden. Meermaals hebben we CD Perserij benadrukt op de urgentie van het optijd leveren van de CD. We zijn erg teleurgesteld in de service van de CD perserij.

Odpowiedź od DeCDPerserij.nl
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.