Sent defect product back to them but my credit card was never debited!. Never order anything from them, they can't be trusted!
1-2 dages leveringstid lover enmandsfirmaet Debusy. Jeg indgav bestilling torsdag og fik mine varer fredag ugen efter. Uden at få besked om "forsinkelsen". Utilfredstillende! - men jeg fik dog trods a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har generelt været glad for Debusy - har handlet flere gange og fået varer til en særdeles god pris. Leveringen har været for langsom hver gang... men varen er kommet og været i tip top stand. H... Zobacz więcej
Har handlet her en gang før - og da var det også den billigste hjemmeside. Varen var nem at finde og ankom hurtigt med post. P.t. ingen dårlige oplevelser, men det er jo også først når noget skal re... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Debusy ApS, Bransagervej 18, 9490, pandrup, Dania
- 82 13 60 44
- kundeservice@debusy.dk
- www.debusy.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Billig og ikke mindst; hurtig!
Disse to ord beskriver fremragende den oplevelse jeg har haft med mit først køb på Debusy. Indrømmet; jeg var meget skeptisk da der både på edbpriser.dk og her på TrustPilot hersker mange dårlige anmeldelser af virksomheden.
Bevares - det var en lille USB-stick for at teste virksomheden - men jeg er yderst tilfreds.
Det eneste jeg kan savne er, at man løbende kan følge sin ordre status .. den starter blot med at skrive pengene er reserveret .. og så venter man lidt med spænding på hvornår varen bliver pakket og sendt .. Debusy overholdt leverancen på max. 2 dage - så tak for det :-)

1-2 til 7 dage.
Jeg bestilte en tripod til et kamera som var angivet med en leveringstid på 1-2 dage. Efter fire dage uden at have hørt andet fra dem end at have modtaget en bekræftelse sendte jeg en besked og fik at vide at de have solgt flere end forventet og at den var i restordre, men at de havde bestilt flere af dem hjem og at den ville blive sendt den efterfølgende onsdag. Jeg fik den torsdag - en uge senere end bestillingstidspunktet - og jeg skulle selv hente den på posthuset.
De har et ordre system, hvor man kan tjekke status af sin ordre, men status blev ikke opdateret og jeg blev aldrig informeret på anden vis om den og det svar jeg fik i en separat email fra dem efter min forespørgsel blev heller ikke tilføjet til ordre historikken.
De har ikke nogen telefon.. Så.. Man kan ikke ringe i forvejen og forhøre sig om de har varene..
De har systemerne, men enten fungerer de ikke eller også så kniber det med arbejdsgangen.
Næste gang? Der bliver ikke nogen næste gang.

Billigt, nemt og hurtigt
Super fin oplevelse, bestilte to USB nøgler tirsdag aften, som lå i postkassen torsdag middag. Nem hjemmeside og nemt at gennemføre ordre, og bekræftelse af ordre, afsendelse og betaling kommer på mail. Det er lige som jeg vil have det.

Hurtig som lynet!
Debusy service var lyn hurtig, havde pakken allerede næste dag. Jeg kan sagtens anbefale dem.

Odpowiedź od Debusy
køb alle andre steder end her.
bestiller en vare på debusy.dk hvor der står leveringstiden er på 1-2 dage. efter 6 dage har jeg stadig ikke modtaget noget og vælger så at skrive til dem med henvisning til ordrenummeret.
de siger så at ordre ikke er gået igennem?! WHAT. hvad skal det betyde?
Som afslutning vælger de at annullere ordreren...
Ikke så mærkeligt i har så dårlige anmeldelser herinde.
har bestilt 3 gange hos dem, problemer alle 3 gange. 1 gang har jeg modtaget min varer.

Handlen
Handlen med debusy var virkelig hurtig og professionel. Kan helt sikkert anbefale dem.

Odpowiedź od Debusy
Find et andet sted at handle!
Ud af tre bestilte varer mangler jeg én - trods flere rykkere og erkendelse hos Debusy af forholdet. Det trukne beløb er heller ikke tilbagebetalt.
Bestilte 14. juni blæk til min printer: Canon PGI-550XL, Canon PGI-551 multipack og Kingston 32GB USB-nøgle. PGI-550XL og Kingston USB-nøglen er leveret og afsendt den 22.6. ( trods annonceret leveringstid på 1-2 dage.)
Multipacken til 261 kr. er endnu ikke leveret.
25.6., dagen efter modtagelsen af varerne reklamerede jeg via mail til kundeservice og havde en længere korrespondance om den manglende vare. Debusy-medarbejderen lovede at rykke forsendelsen for afsendelse af den manglende vare, og hvis den ikke kunne leveres, da at tilbageføre det for meget trukne beløb.
I dag, den 11. juli, næsten en måned efter bestillingen, har jeg endnu ikke set den manglende multipack eller de 261 kr., den kostede.
Det er let for servicemedarbejderen at skyde skylden på forsendelsesafdelingen; men opslag i virksomhedsregistret viser, at der kun er ansat én medarbejder! Gad vide, om medarbejderen i virkeligheden var indehaveren?
Jeg synes, jeg har været afventende længe nok, især med henblik på, at jeg har reklameret for mere end to uger siden, og at Debusy roser sig af en leveringstid på 1-2 dage.
Jeg kan derfor kun tilråde alle potentielle kunder at finde andre mere seriøse netleverandører; de findes.
Mandag den 13. juli indgiver jeg en politianmeldelse mod firmaet. Et useriøst firma som Debusy skal ikke have lov at eksistere.
Opdatering:
Det kan vel ikke være så svært at finde min ordreafgivelse, hvis du virkelig vil! Det er nok her det kniber.
Bestillingsnummeret er:
NQXOBLEFD
Men du opnår selvfølgelig at trække tiden ud på den måde.
Og må jeg så ikke sige, at antallet af ansatte er relevant, når du benytter dig af at skyde skylden for den elendige betjening på andre - først var det forsendelsen, nu er det så også Postdanmark, der bliver skudt på.
Jeg har nu bestilt og fået leveret den manglende vare andetsteds fra: det tog 2 døgn, så var varen her hos mig. Jeg forventer derfor, at det for meget trukne beløb tilbagebetales omgående.

Problemfrit køb
Bestilte et 32 GB micro SD kort, som jeg modtag dagen efter bestillingen. Debusy var klart billigst både på kortet og fragten.
Handler her gerne igen...

Odpowiedź od Debusy
Super service fair priser og hurtig levering ja hvad mere kan man forlange!!

Smukt!
Til tiden, og godt nok billigt for et 64GB microSD kort i forhold til butikkerne!!!!

Absolut god service
Jeg bestilte et 64Gb USB stik, debusy var det billigste sted på nettet i følge pricerunner, jeg havde varen afleveret i min postkasse 3 dage efter bestilling, og da jeg havde et tvivlspørgsmål ang. deres leveringsmetode, fik jeg omgående svar af en medarbejder via email.

Odpowiedź od Debusy
Manglende vare og dårlig kommunikation
Jeg havde d. 16-06-2015 bestilt et Kingston 64GB micro SDCX kort som blev sendt allerede samme dag. Jeg tænke ’yes, så får jeg den om en arbejdsdag eller to’. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, nu efter 17 arbejdsdage. Jeg har i mellemtiden haft kontakt til Debusy og havde allerede skrevet til dem d. 22-06-2015, da de siger at levering er 1-2 arbejdsdage. Jeg har i mellemtiden modtaget både normal post samt pakker bestilt fra andre hjemmesider uden problemer i samme periode jeg burde havde modtaget min vare fra Debusy.
Der var nogenlunde kommunikation til deres kundeservice gennem mail også selvom de påstod at grunden til at min pakke muligvis ikke var kommet, var pga navnet på postkassen manglede eller at navnet brugt i ordren og postkassen ikke var det samme, hvilket det var. De sendte en ’erklæring på at jeg ikke har modtaget min pakke’ som jeg udfyldte og sendte tilbage d. 24-06-2015. Jeg tager igen kontakt til kundeservice via mail d. 01-07-2015, da jeg intet har hørt og derfor vil høre om status på min pakke. Her får jeg dagen efter svar ”Vi afventer postdanmark stadig. Jeg skal nok lige tage fat i dem herom”.
Siden har jeg ikke hørt noget, og jeg må desværre sige at jeg er ret utilfreds over at jeg endnu ikke har modtaget min pakke og at jeg intet har hørt fra Debusy i forhold til hvad de vil gøre for at jeg faktisk får det produkt jeg har betalt for. Det er første gang jeg har handlet ved Debusy og grunden til at jeg valgte dem frem for andre virksomheder, var klart fordi de var billigst, men jeg har nu lært at billigst ikke altid er godt eller giver en god kundeservice.
Da jeg endnu ikke har modtaget min vare, vil jeg ikke anbefale Debusy fremover.
OPDATERING: Efter denne anmeldelse kontaktede Debusy mig, hvor de informerede mig om situationen, og at de har givet mig pengene retur. Jeg lader min anmeldelse stå, da der stadig er tale om meget dårlig kommunikation mellem virksomhed og forbruger, og jeg står dermed ved min anmeldelse.

Hurtig levering.
Bestilte blæk til printeren.
Leveret næste dag!!!!!
Fantastisk.

Alt man kan forvente
Fik varen i god stand få dage efter den var bestilt. Gode priser og hurtig levering. Bedre bliver det ikke.

Virker fint, og billigt
Købte et microSD kort til 200kr og fik den tilsendt gratis.
Noget gik galt og den komme ikke med posten, så jeg skrev til Debusy, og 5min efter var der svar, problemet blev løst og jeg fik mit kort.

Ingen problemer... :o)
Jeg bestilte 3 USD-Sticks tirsdag d. 23/6, og de kom med posten torsdag d. 25/6, så ingen problemer med leveringen overhovedet.
Jeg synes også, at Debusy's hjemmeside fungerer fint, og det er nemt at finde rundt.
Jeg har så ikke prøvet at reklamerer eller returnerer noget, så det ved jeg ikke, hvordan fungerer..
VH Lene