Deal.no Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bestilte to varer til 1600,- var 157,- i frakt. Ok nok. Fikk bekreftelse. To dager - hadde ikke varene. Kansellerte. Gikk inn på nettsiden, de hadde varene - men prisen var økt…. Bare lureri🥲... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

I juli bestilte og betalte jeg kr. 1699,- for en gresstrimmer. Etterlyste den på e-post i august, og fikk svar tilbake om at den var under transport,og at jeg kunne ta kontakt dagen etter. Har sendt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Som veldig mange andre skriver her så lager Deal.no åpenbart kampanjer på produkter som kun er på leverandørlager med liten beholdning for så å vente til de er tomme med å bestille opp. De kan derette... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fikk varen min etter 6 dager ca. Varen var akkurat som bestillt. Eneste negativt var at jeg ikke fikk noen sporingslink på sending. Så måtte skrive en epost for å få vite hva som hadde skjedd med send... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy
  2. Sklep RTV
  3. Zakład fotograficzny

Napisane przez firmę

Deal.no er en av Norges eldste nettbutikker, og har siden sin spede begynnelse hatt over 900.000 norske kunder. Det har gjennom tidene vært flere selskaper som har drevet Deal.no, men fra 2011 så har selskapet Webhandel AS drevet Deal.no. Gruppen har i snart 15 år drevet ulike nettbutikker, og Deal jager hele tid de beste priser til forbruker. Dette oppnåes med god kostnadskontroll, effektive datasystemer og en effektiv logistikk. Vi har eget lager og PUP på Furuset i Oslo. Det er FRI FRAKT ved henting på Hentelager ( PUP ).

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Unødvendige (og skjulte) avgifter og vanskelige betalingsløsninger

"Administrasjonsgebyr" på betaling med både PayPal og VISA/Mastercard. For å unngå dette må man velge "forskuddsbetaling" - til tross for at dette ikke er opplyst. Forøvrig er ikke gebyret inkludert i prisene hentet av pris- og produktsammenligningstjenester, som får dem til å virke "konkurransedyktig". Derimot opplyses det om at man skal regne med "inntil to dagers behandlingstid for ordre som forskuddsbetales." For å redusere tiden behandlingen tar, må man sende kvittering på betalingen på fax (Hvilke privatpersoner har fax i 2015?) Til slutt tok det 8 virkedager tok det før man fikk en brevforsendelse i posten.

Vil ikke anbefale dem før de får bedre rutiner, og fjerner skjulte gebyrer som ingen andre seriøse aktører har.

14 października 2015
Oceniono na 1 z 5

Useriøst, på grensen til svindel

Mottok en pakke med store mangler. Ble lovet at manglene skulle bli ettersendt, men nå har det snart gått 3 uker, jeg har fortsatt et tv-stativ i biter og kundeservice svarer ikke lenger. Selv om det (kun) er snakk om kun 1600 kr, har jeg kontaktet Forbrukerrådet. Får være grenser til dårlig service og behandling av kunder.

11 sierpnia 2015
Oceniono na 4 z 5

Dårlig innpakning

Fikk et sett med rambrikker tilsendt i en bobleplast konvolutt som ser ut som den er dratt ned i sprekken på et transportbånd. Den ene rambrikken var ødelagt. Har avtalt å sende den tilbake, noe jeg slapp da jeg kjøpte ny pc på Komplett.no og det viste seg der også at den ene rambrikken var defekt. Jeg trengte ikke sende noe tilbake, sa de. De sendte meg bare et nytt sett. Ellers har jeg ikke noe å utsette på kundebehandlingen som kun har foregått via email.

2 lipca 2015

Treg behandling av ordren

Det har nå gått 6 dager (7 med søndag) uten å ha fått noen status oppdatering på en vare de hadde på lager...det er utrolig irriterende med tanke på at de tok betalt samme dag men har ikke gjort noe med ordren som ikke var mer enn en minnebrikke.
Vil ikke anbefale Deal.no videre dersom jeg kan få samme varen ett annet sted raskere men for litt ekstra kroner for å si det på den måten.
Dette også med tanke på at frakt gjorde at det ble samme eller mer i sum i forhold til konkurrenter.

1 czerwca 2015
Oceniono na 1 z 5

Sendingen var rask og grei,men!

Det kom dårlig fram at en må ha batteri og batterilader, pluss at jeg fant varen billigere i butikk. Da hadde jeg jo også spart forsendelse avgift (110 Kr) og faktura avgift. Summen ble jo 1020,50 kr. Så det irriterer meg.

15 maja 2015

Elendig kundeservice

Først og fremst klasker Deal et administrasjonsgebyr på varen selv om de ikke informerer om dette på forhånd, så selv om de kommer "billig" ut på diverse sammenligningstjenester, så blir de mye dyrere når alt kommer til alt.
Videre var det elendig informasjon om forsendelsen. Jeg kontaktet kundeservice, og de viste svært liten vilje til å finne ut om når varen skulle ankomme. I tillegg da varen viste "På vei til pickup-point", så var varen ikke sendt. Ikke før det stod "Ferdig" i status. Jeg forventer at "Ferdig" betyr klar for avhenting, og ikke "ferdig sendt". Det har man statusen "På vei til pickup-point" til.
Kommer aldri til å handle hos Deal igjen, og aldri til å anbefale dem videre. Makan til dårlig service skal man lete lenge etter.
PS: På telefon viser de til direkte chat når de ikke kan svare på telefonen, men det er noe de ikke har.

1 maja 2015

Ingen jurister i reklamasjonsavdelingen

Jeg fikk problemer med mitt hovedkort (Intel DQ77KB) etter ca. ett års bruk i pfSense server.
Reklamerte til deal, og fikk beskjed om å ta kontakt med deres tredjepartsreperatør, BitFix AS i Trondheim.
Fikk svar etter to-tre uker at hovedkortet ikke lot seg reparere og nytt ikke gikk å skaffe.
Problemet oppstod når jeg ønsket nytt hovedkort (omlevert), men da dette hovedkortet kostet 400kr mer enn mitt opprinnelige hovedkort gikk de ikke med på å levere dette (Asus Q87T).
Etter at dette gikk hele veien til Forbrukerrådet, som ga meg medhold, har jeg gjort dekningskjøp og erstatningskjøp i andre netbutikker. Aldri mer Webhandelen AS som oppererer flere nettbutikker under forskjellige navn, herunder Deal.no og Amentio.

30 kwietnia 2015
Logo Deal.no

Odpowiedź od Deal.no

I denne saken så har vi forsøkt å komme kunden i møte med flere løsninger som alle ble avvist, deriblandt heving av kjøpet iht. kjøpsloven. Grunnen til at vi ikke ville dekke dekningskjøpet var at kunden kjøpte seg både nytt hovedkort og prosessor som var vesentlig kraftigere enn det han hadde fra før, selv om det kun var hovedkortet som var deffekt, og flere av våre konkurenter hadde dette tilgjenelig som han kunne kjøpt det fra. Vår vurdering var at det ikke var rimelig at vi skulle dekke en oppgradering av PCen til kunden.

Oceniono na 5 z 5

It si ok

To use the deal is Ok om det er ikke noe problemer me varen

20 kwietnia 2015
Oceniono na 2 z 5

Misvisende lagerstatus og leveringstid

Info på produktet viser "flere på lager med leverandør" og tre dagers forventet leveringstid, men realiteten er noe annet. Etter en uke er status "venter på varen." Så hvis du trenger noe raskt, stole ikke på lagerinfo på dette nettstedet.

19 kwietnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundeservice

Fikk delvis defekt vare - fikk raskt svar om tilsending av ny vare uten spørsmål eller tilbakesending av defekt vare. Fornøyd kunde :)

30 marca 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej