Lægerne Østerfælled Torv Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

Det værste lægehus nogen sinde

Det værste lægehus nogen sinde, gang på gang beder jeg om en udredning men næ nej lægen nægter simpelthen alle former for hjælp, de ønsker simpelthen at man går rundt og lider med smerter, og bilder dig konstant ind i at alt ser fint ud gang på gang! Jeg vil ikke engang anbefale dette sted til min værste fjende. Hold dig langt væk, der kan tage over 1 måned at få svar på blodprøver. Dette gælder både Vibeke og Anne Mette.

13 lipca 2026

Forfærdeligt sted

Forfærdeligt sted, man kan ikke få en tid. Anne-Mette Toftgaard virker uengageret, hun lytter ikke og det er bare en hurtig gang ind og ud, hvis man overhovedet kommer ind til hende, hun gør stor brug af lægestuderende.
Mail over læge vejen svarer hun kort på, med ingen forståelse så man skal skrive yderligere. Alle besvarelser tager pracis 5 dage med et svar. Har aldrig oplevet mere inkompetent “læge”

4 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Lægerne på Østerfælled Torv er det…

Lægerne på Østerfælled Torv er det værste lægehus jeg har oplevet.
Det er meget svært at få tid - enten via tlf eller lægevejen. Det kræver altid et visit til lægen. Er det "større" ting, som tager mere end 15 minutter, så skal man komme igen.
Det føles som en pengemaskine.

Lægesekretærerne er arrogante i deres tone. De yder behandlingsrådgivning i telefonen, som de slet ikke er kvalificeret til. Det plejer at hjælpe, at udfordre dem ved at spørge om de er sygeplejerske uddannet.

Om sommeren er det umuligt at få fat i dem.

6 sierpnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Stor tilfredshed med lægehuset

På grund af kronisk sygdom er jeg i mange år kommet fast i lægehuset hos Rasmus Heilmann og er altid blevet mødt med lydhørhed, forståelse og faglig kompetence såvel fra læge som fra det øvrige personale.

23 lipca 2024

Terrible public service

I didn’t know I could check even doctor’s review here and unfortunately I didn’t check before selecting my new doctor after I moved to CPH.
Rasmus H. doesn’t have a proper administration/secretary to pickup calls and his telephone is randomly open for call.
I thought I could book any of the 3 doctors from the practice but apparently not.
He is very arrogant, not here to help his patients, not trying to find solutions with them, negative, stubborn person, not empathetic at all.
I understand now why he was the only Dr who was still open to receive patients, many have left him.
I suggest you read all the other reviews and find someone else.

18 czerwca 2024

Jeg fik desværre Rasmus Heilmann

Jeg fik desværre Rasmus Heilmann, da den foregående fantastiske læge stoppede.
Jeg er gået fra hver eneste konsultation med en følelse af at være mødt med ligegyldighed og inkompetance, hvilket gør mig utryg. Jeg har nu for 3. gang søgt vejledning andet sted, og igen oplevet at anden professionel person er rystet over manglende kompetance og uvidenhed. Jeg har nu taget konsekvensen og skiftet læge.

1 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Man burde kunne vælge 0 stjerner. Jeg har kontaktet min læge 5 gange nu, da jeg arbejder i tidsrummet, de ønsker man skal ringe (som aldrig nogensinde har været et problem med tidligere læger) De har gentagne gange ignoreret mine henvendelser, og har afvist min anmodning på min receptpligtige medicin, jeg SKAL have, fordi de IKKE vil hjælpe mig med en anden løsning. Værste sted. Kan IKKE anbefales.

19 listopada 2020

Arrogant og nedladende

Arrogant, selvhøjtidelig, nidkær regelrytter er de ord som jeg vil sætte på læge Rasmus Heilman. Tidligere ordinetet medicin gennem mange år vil han ikke forny recepten på. Kræver man møder op til ting som tidligere blev ordnet problemfrit over telefonen.Min tidligere læge Mikkel Sundby valgte desværre at sælge sin klinik til Rasmus Heilman hvilket har medført st jeg nu har skiftet læge. Aldrig i mit voksne liv har jeg oplevet at blive talt ned til på den måde.

21 stycznia 2020
Oceniono na 1 z 5

Mage til regelrytteri skal man lede…

Mage til regelrytteri skal man lede længe efter. Nul service,nul fleksibilitet efter at Rasmus Heilmann er kommet til (efter den dygtige Mikkel Sundby som tidl. var i lægehuset). Jeg fraråder enhver der ønsker god læge-service at vælge Rasmus Heilmann som læge. Jeg mistænker at han spekulerer i at optimere sin indtægt, da man skal møde op for selv den mindste ting, som før nemt kunne klares over telefonen. Øv, øv øv.

11 marca 2019

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej