Zobacz, co mówią recenzenci
Et av Norges beste leveringsfirma. Har mottatt flere store/tunge leveranser inkl. komfyr og vinskap via DB Schenker. De håndterer det på en proff og hyggelig måte, og kommer alltid til avtalt tid.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
DB Schenker tilbyr globale logistikktjenester og opererer i mer enn 130 land over hele verden. Hver dag blir om lag 235 000 ansatte forpliktet til å sikre at kundene tilbys med mobilitet og logistikktjenester og at tilhørende jernbane, vei, sjø og luftt...
Dane kontaktowe
Frankfurt, Niemcy
- www.dbschenker.no
Inni użytkownicy przeglądali również
Ubrukelig
Bruk ikke dette selskapet for å levere til privatadresser. De kan hvisnok ikke kjøre på veier det vokser trær langs, da det kan "ripe opp duken" (på luftskipet??) Dette høres jo ikke ut som kjøretøy som har noe på norske veier i det hele tatt, men iallefall ikke til vanlige bolighus.
Vår leveranse må vi nå få leid henger, for å kunne hente et annet sted (der denne hjelpesløse leverandøre turde å kjøre).
God service
Veldig glad for at de sendte en sjåfør totalt 15 ekstra mil da mine veggplater ikke hadde kommet med første turen i området. Hadde skjedd en feil visstnok. Viktig at jeg fikk dem på dagen. Varene var i veldig fin stand.
Schenker er 'verdens mest upålitelige'…
Schenker er 'verdens mest upålitelige' transport firma. De klarte ikke å levere en pakke på 4 kg til Hvitsten. De var 20 meter fra huset mitt, snudde og kjørte av gårde uten å ringe meg og uten å levere pakken. De lovte å gjøre et nytt forsøk en uke senere. På nytt ventet jeg hele dagen på leveransen uten at de kom. Styr unna dette firmaet.
Horrifically expensive customs "processing"!
Horrifically expensive!
Schenker charge a staggering >1000NOK just for "processing" the customs on any shipments coming into Norway. Been caught out by this twice now with sellers shipping by this method without telling me.
Should be avoided at ALL costs.
Kunne vært mye bedre
Alt gikk veldig fint, helt til de skulle levere pakken. Etter melding som de sendte ut, ble det avtalt tid for utkjøring mellom 16-21 om kvelden, noe jeg går to timer før på jobb for å rekke. De dukket aldri opp, og får vite at de har prøvd å levere den kl. 10 om morgenen. Etter å ha sendt mail til kundeservice får jeg til slutt tak i noen å snakke med, som ganske surt og uten beklagelse sier at dette er en feil som har skjedd på siden. Lite forståelse for at jeg måtte bruke avspaseringstimer for å være tilgjengelig. Fikk til slutt mulighet for å få levert pakken imorgen tidlig, så nå er spent på om de holder avtalen denne gangen. Håper de også fikser skjemaet sitt for avtale for utkjøring som de sender ut, da det etter forklaring på tlf høres ut som dette skjer veldig ofte.
Oppdatering: Jeg avtalte, med dobbeltsjekking, på tlf at jeg var tilgjengelig for levering mellom kl. 8 og 9, beskjeden som ble gitt til han som kjørte ut var at jeg var tilgjengelig fra 7:30 - 8. Heldigvis fikk jeg likevel pakken idag, fra en veldig grei person som leverte.
Hele opplevelsen kan summeres opp med at avtaler rundt tid ikke blir holdt hos schenker.
Elendig kundeservice og aldri i rute.
Man får ingen beskjed ved forsinkelser eller andre avvik fra avtalen. Det er ekstremt vasnkelig å få snakke med noen som kan hjelpe med noe som helst når man ringer inn og de du får snakke med er som regel sure og lite behjelpelige. Nettsiden deres er ekstremt lite brukervennlig og kan nesten ikke brukes til noen ting.
Sjåfører har virkelig ingen respekt for…
Sjåfører har virkelig ingen respekt for andre mennesker eller medtrafikanter. De kjører den farten de selv vil og parkerer der de vil. Selv om de blokkerer veier, kryss og utkjøringer. Bare så lenge de selv har det best og lettest
Veldig dårlig kundeservice
Hei
Hva skjer med pakkene mine?? Det er andre dagen jeg sitter her og venter på at Schenker skal komme. Ingen beskjed om hva som skjer, det er veldig dårlig kundeservice. Det var avtalt levering 25/7 mellom 08.00 og 14.00 men de kom ikke. Ingen ringer på, eller ringer på telefonen, og ingen beskjed om at de har forsøkt å levere. Jeg har sendt flere meldinger til de, som ikke blir besvart og det står på sporing at den først er lastet på bil, så er den tilbake på lager?? Sånn har det gått fram og tilbake i to dager. Har de vært her?? Uten å ringe på eller kontakte meg på telefonen? Jeg har ikke tid til å sitte her i mange dagen å vente på at de kanskje kommer med pakkene, dette er helt uakseptabelt. Nå er jeg superfrustrert og helt oppgitt over situasjonen. Hva skjer, må jeg dra til Alnabru å hente pakkene??
Aldri fått bedre kundeservice!
Kundeservice er utrolig hjelpsomme og gjorde absolutt det best h*n kunne for å hjelpe min situasjon.
Jeg hadde en stor kolli på 35kg som det ble bestilt henting av DBSchenker tidlig 17.Nov i 09 tiden.
Ringte Schenker senere på dagen for å høre hvor lang tid dem brukte på å frakte godset fra Mandal til Oslo, og han informerte meg om at dette gjorde de på 1 dag.
Spurte da om det var muligheter for levering påfølgende dag, fredagen før helgen, hvor h*n sa kort at dette er litt vanskelig som en privatperson, ettersom godset må leveres til en utleveringssentral i Oslo, for videre avtalelse for utlevering til kunder. Og jeg kunne regne med levering rett etter helgen.
Jeg spurte da om det var noen mulighet for at denne pakken kunne leveres påfølgende dag, og h*n gikk above and beyond!
H*n noterte alt av informasjonen min, og fortalte meg at han gledelig skulle ringe en person høyere oppe på dette sorteringsanlegget for å høre de kunne få prioritert godset, og utlevert det dagen etterpå!
Videre på dagen sjekker jeg spent på hva sporingen vil si, og etter noen timer står det tydelig ''Forventet utlevert: 18.nov 2022''
Topp kundeservice til deg på kundesenteret!
Du har både reddet denne uken og måneden!
Sur sjåfør som bare slenger fra seg…
Sur sjåfør som bare slenger fra seg pakker over gjerdet ved levering til barnehage, skader på pakke ved flere anledninger.
1 av 2 leveranser har ankommet
1 av 2 leveranser har ankommet. Resten står igjen på Alnabru på lageret. Har ringt Schencker Alnabru tre ganger denne uka for å høre om de har sendt pakken, men enten skylder de på at «han på lageret» ikke har fulgt opp, eller så «er noen andre på saken». Anser pakken som tapt.. Helt utrolig at dem kan holde på slik.
Totalt ubrukelig speditør
Totalt ubrukelig speditør! En vits, en fadese! Styr unna! Ikke send produkter med de og du må for all del ikke få produkter sent med de!!! Tar votter og vinter, umulig kundeservice. Eneste som er raske er fortollingsavdelingen. Resten er en vits!. Belag deg på god tid og feil informasjon, tullete levering og late sjåfører
Bare rot!
Bare rot. Schenker skulle levere mellom 8 og 14 onsdag i forrige uke, men dukket aldri opp. Ubetjent chat, utrolig vanskelig å nå fram på telefon. De lover å sjekke og ringe tilbake, men vi hører aldri noe. Får tak i dem dagen etter, de lover levering på fredag. Akkurat samme skjer igjen, ingen levering og utrolig vanskelig å få kontakt med kundeservice. Får endelig tak i dem, de lover da å levere på mandag, men kommer ikke da heller ...
Styr unna, et av Norges dårligste logistikkselskap
Kan du unngå å bruke dette drittselskapet er det å anbefale. Leverer ikke pakkene, kunderservice er total fraværende og kommer ikke tilbake med oppdatering som lovet. Synd man ikke kan gi under 1 stjerne
Et av Norges beste leveringsfirma
Et av Norges beste leveringsfirma.
Har mottatt flere store/tunge leveranser inkl. komfyr og vinskap via DB Schenker. De håndterer det på en proff og hyggelig måte, og kommer alltid til avtalt tid. De ansatte er enkle å kommunisere med, som er et stort pluss!
Bruker 3 dager fra de mottar pakken til…
Bruker 3 dager fra de mottar pakken til den blir sendt ut ( mottak og leveranse i samme by). Når den først leveres får man beskjed at den leveres i tidsrommet 8-14; Klokken 16 dukker de opp på døren...
Her eksisterer ikke kundeservice
Her eksisterer ikke kundeservice. Styr langt unna hvis man kan. Har ventet på en forsendelse i en uke. Ved kontakt blir det sagt en ting, men ikke noe skjer. Nei, styr langt unna.
Noen burde få sparken
- Første de spør om er om du kan hjelpe til med å bære opp når du har BETALT for innbæring
- Levering blir vanskelig når du ikke kan hjelpe til. Plutselig vil det ta UKER
- Blir informert at dem "egentlig" ikke tilbyr innbæring selvom dette er noe dem tilbyr og tar betalt for
- Udregelig kundeservice
- Aldri følt meg mer til bry enn når jeg pratet med dem
Kommer IKKE til å bestille fra steder som bruker Schenker
ingen beskjed
Får ikke tak i kundeservice. booket så jeg var hjemme en hel dag 8-14, da jeg vet man ikke får forvarsel, har ringt og sendt mail for å høre. Har da vært hjemme en hel dag uten å motta pakke eller informasjon om den. Fantastisk dårlig
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.