Jeg må erkende vores sidste ophold og efterfølgende service har gjort, at vi nok ser os om efter et andet ferieophold næste gang vi skal afsted. Da vi ankom til feriehuset stod der muggen, som i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Andre året vi har ferien vår her. Vi er godt fornøyd med service og personell. Akivitetssenteret er fott og allsidig. Det var ganske stor forskjell på hyttene når det gjelder utstyr. Var desverre mind... Zobacz więcej
Flotte leiligheter og flott senter med bra badeland og mye å gjøre for barna,spille minigolf,bordtennis,babnington,bowliing eller biljard i sportsbaren.Det var også 3 spisesteder og det var mu... Zobacz więcej
Vi hadde en meget fin 10-dagers tur til Dayz Seawest. Leiligheten vi hadde var ren og godt utstyrt, praktisk innredet og hadde god plass til fem. Vi hadde kort vei til senteret der det var stort bade... Zobacz więcej
Når du vælger Landal GreenParks er du sikret en ferie på skønne feriecentre – beliggende tæt på strand og hav. En ferie på Landal GreenParks er aktiviteter, oplevelser, velvære og afslapning – året rundt!
Gl. Kærvej 15, 6800, Varde
Dejlig mini ferie som blev bestemt sammen dag som vi tjekkede ind. Vi var der kl 11, kunne få hytten med det samme ( indtjekning fra kl 15 ). Dejlig hytte, rimelige priser i butik, bowling og restaurant. Kommer der gerne igen.

Odpowiedź od Landal GreenParks - Danmark
Børnene elsket badeland og legeland, standarden generelt god. Leiligheden/fiskerhuset var en smule lille, men ellers fornøjd. Der er ikke så meget andet at gøre i området.

Odpowiedź od Landal GreenParks - Danmark
Funktionelle hytter, hvor der er plads til familiehygge og sjov.
Og skøn buffet om aftenen, hvor både store og små fik lækre retter.
Vi boede i en skøn fiskerhytte - og alt var pænt og velfungerende både i hytten og i badeland. Bowlingcentret virkede dog lidt nedslidt og kuglerne satte sig ofte fast.
Skønne huse,vi havde 2 så det var meget fint. Vi var 12 mennesker i en uge og vi nød det alle sammen. Vi kommer gerne igen og vil også anbefale andre at gøre det samme. Det er fint med alle aktiviteterne, der var noget til alle aldersklasser😀
Dejlig hytte, fin badeland, legeland samt udendørs legeplads. Mulighed for bowling og spilleautomater for de lidt større børn. Vi vil helt sikkert komme igen
det er et godt sted vil gerne være på ferie der igen
Hej.
Vi var 2 familier som var på efterårs ferie og må sige at vi fik en kanon
oplevelser både med fin service og super fine huse som var i super fin stand så alt i alt en super oplevelse..
Min kone og jeg ledte efter at tage her hvor der også ville være noget for ungerne ( 2 og 3 år ) og det fandt vi i stor stil på Days' resort ved Løkken i Nordjylland. På trods af regn nogle dage, var der overhovedet ikke svært at underholde ungerne med alle de forskellige aktiviteter der var til rådighed.
Fam. Fisk-Jensen, Hadsten

Odpowiedź od Landal GreenParks - Danmark
God kundeservice - flot lejlighed, Alt var perfekt og til en god pris.
Rigtig fint sted i skønne omgivelser. Super service i receptionen og pr mail.
Pizzarestaurant ikke noget at råbe hurra for.
Vi fik et godt tilbud om nye huse, da vi havde problemer med store drenge, der ikke ville sove i samme dobbeltseng. Personalet var meget fleksible overfor et nemt betalingssystem for mad og aktiviteter.
Vi havde et fint ophold, boede godt og hvor vores "vandhunde" fik styret deres lyst til vand og rutsjebaner.
Herligt ophold med familie (8 voksne og 8 børn fra 3-14 år). Dejlige huse, men manglede lidt oplysning i selve husene om faciliteter mm. Fin behandling af personaler. Kan anbefales.
Vi havde booket en fiskerhytte fra 5/9 til 7/9 2014.
Ved ankomsten kunne vi konstatere at der manglede adskillige ting i inventaret, såsom glas, kander og bestik. Måtte gå en lang tur til receptionen, da der ikke var adgang fra bagsiden pga. renoveringer. Legelandet var ikke inkl. i prisen, og med 4 børn, var det ikke noget vi kunne få råd til. Bestilte bowling og pizzabuffet lørdag aften, og glædede os faktisk til det. Men stor var skuffelsen da vi kunne konstatere at tomatsuppen var uspiselig, den var ubeskriveligt salt. Pizza'erne var desværre ikke meget bedre. Bowlingbanen var så nedslidt at man ikke kunne læse navnene på skærmene, og derudover var personalet ikke til stede så vi kunne ikke engang komme igang til tiden. Havde endda bestilt dagen før, men hverken bowling eller buffet personale vidste at vi skulle komme.
Det værste er næsten at jeg fik en mail vedr en kundeundersøgelse lige efter vores ophold, hvor jeg fortalte min mening, med bookingnr og det hele, og jeg har INGEN respons fået på den. Så oveni i dyrt, nedslidt og mangelfuldt, er DAYZ åbenbart ligeglad med vores dårlige oplevelse.

Odpowiedź od Landal GreenParks - Danmark
Dejligt weekend ophold i Seawest..fin ferie bolig, dejligt område..super service
Madudvalg og restauranter kunne godt være mere varieret. Bredere udvalg.