Supersnabb leverans !!! Blev förvånad att det gick så fort för jag råka glömma och beställde sent. Produkten jag beställde var en body till hund och den är perfekt i mina ögon. Enkel att ta av och på... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Allt ni säljer har hög kvalité & passande priser👌🏽♥️ Super snabb leverans ett dygn inprincip om man bor i Stockholm bör tillläggas🥰 Super snabb kundservice som verkligen lyssnar & tar till si... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag är supernöjd med Dashingdog jag har både köpt soffa och bilstol och även en mysoverall.Å även en sele och nytt koppel och allt va över förväntningarna och snabba leveranser.Kan starkt rekommendera... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastiskt snabb leverans. Har en Fox Terrier som den här dubbla varianten av bilkudden är lagom stor till. Dessutom älskar hunden att åka i den. Hunden kommer upp och kan se ut samtidigt som man ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hundprodukter. Exklusiva hundbäddar, annorlunda hundleksaker, hundkläder och mycket mer till din hund.
Vallgatan 1b, 43430, KUNGSBACKA, Szwecja
Snabb smidig leverans. Dock inte lika snabb retur. Men överlag, bra!

Odpowiedź od Dashingdogs
Hitta extra bra kisskydd till Pomeranian hund av hög kvalitet

Kvalitetsprodukter och snabb leverans!❤️
MVH
Kenya Göransson

Odpowiedź od Dashingdogs
Snabb leverans, kvalitets produkter och bra priser. Bailey & jag rekommenderar denna butiken 🐶🥰

Odpowiedź od Dashingdogs
Alltid toppenservice och FANTASTISKA prylar. Min favoritbutik för hundar!
Första stället jag rusar till när jag ser att de medverkar på någon hundutställning.

Odpowiedź od Dashingdogs
Är så nöjd, beskrivningen av varan motsvarar över förväntan. Snabb leverans en dag. Återkommer, detta kommer att bli vår favorit butik till vår hundkille.

Mycket bra service, snabba svar och kommunikation. Tack Dashingdog!! ❤️

Odpowiedź od Dashingdogs
Snabb leverans. Snygg filt. Färgen var ljusare än på bilden men var ändå fin. Superhärlig kvalitet. Hunden älskar den!

Odpowiedź od Dashingdogs
Otroligt nöjd med denna butik. Har aldrig varit med om mer service-minded personal. Koppel och halsband är otroligt fina och väldigt bra pris. Kommer absolut handla igen. /Rebecca

Odpowiedź od Dashingdogs
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.