Martin som vi handlede med og har haft tlf. kontakt med flere gange mht. priser og spørgsmål inden køb, har været så venlig og hjælpsom og svaret på mange spørgsmål med den største tålmodighed. Tak f... Zobacz więcej
Danskdatasalg.dk
bestilte i week-enden. email-opfølgning mandag med trackingkode. Pakken kunne spores hele vejen fra lager til min dør. Men postvæsenet er lidt langsomme. Trods modtagelse på mit lokale postkontor lid... Zobacz więcej
Har købt et 46'' Samsung TV og valgt forhandleren ud fra pris og leveringstid, og det fungerede fint. Dog virkede track and trace ikke efter hensigten. Der stod stadig at det befandt sig på Nordjyllan... Zobacz więcej
Ringede og spurte om de havde varen. De kunne hurtigt bekræfte at den var på lager. Jeg bestilte og dagen efter kom Post Danmark med pakken. Bedste pris på pricerunner, varen på lager og ikke 14 dages... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er meget taknemmelige for alle vores kunders feedback. På forhånd tak for din anmeldelse og konstruktive kritik.
Boulevarden 5 ST TV, 9000, Aalborg, Dania
- salg@danskdatasalg.dk
- www.danskdatasalg.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Ingen returret på laptops
Jeg vil kraftigt advare folk imod at købe bærbar pc hos DanskDataSalg. Butikken nægter, at tage maskinen retur, hvis først den har været tændt - også selv om det kun er kortvarigt. Denne markante indskrænkelse af returrettet fremgår ikke af salgbetingelserne på nettet. Kommunikationen ophører, hvis man har indvendinger - også selv om de er holdt på et sagligt og sobert niveau. Jeg har sjældent følt mig så dårligt behandlet.
Dårlige kundeservice
Danskdatasalg er åbentbart fuldstændig ligeglade med deres kunder.
Jeg har bestilt en varer til afhenting i deres butik fra 2 dage siden, fik at vide den ville være der efter en dag. Det er så hvad det er, men de er umulige at få fat på i deres kunderservice og svarer ikke deres email.
Pisse irriterende og spild af min tid.
Canon Digitalkamera
God hejmmeside
Vare på lager
God pris
God nethandel
Lave priser
Købte trådløs Sennheizer RS 120 til 649,-
Prisen hos Elgiganten 949,- og Expert 899,-
Lave priser med mulighed for selv at hente varen i Aalborg
Kan varmt anbefales
DanskDataSalg
Bestilte Garmin Edge 605 en søndag, den kom om tirsdagen. Perfekt leveret og penge trukket på afsendelsesdag.
Super hurtigt... og go pris!!!
Bestilte Tirsdag aften kl 21:46, modtog pakken Torsdag morgen kl. 09:22, det kan vist ikke gå meget hurtigere..... Samtidig den bedste internet pris på den vare jeg skulle bruge :-)
Dårlig serviceoplevelse!
Har købt en Phillips trådløs telefon der også kan bruges til Skype uden brug af PC.
Har nogle problemer med den og jeg har i den forbindelse skrevet til Danskdatasalg via deres hjemmeside "LiveHelp"..... Fik hurtigt en bekræftelse på at min besked var modtaget men siden har jeg samme oplevelse af manglende svar fra butikken som jeg kan se mange andre også har.
Måske er deres strategi at bare ignorere kunderne hvis de oplever fejl/problemer med de solgte produkter?
Butikken kan ikke anbefales!
Super - super
Ordren bestilt den ene dag, leveret den anden dag fra
Danskdatasalg. Bedre kan det ikke gøres. Første gang jeg har handlet der, og det bliver ikke sidste.
Helt som forventet
Jeg fik at vide, at varen var i restordre og at det ville tage 5 dage, og det gjorde det.
Forventning=leverance
Helt ok.
kirsten
købte et kamera, dette blev hurtig leveret. Men i leveringen manglede der et batteri, ville have det tilsendt. Henvendte mig 2 gange, men de reagerde ikke, ville derfor benytte mig af min fortrydelse ret. Dette var næsten umuligt, da de inde i deres system ikke havde færdigbehandlet min ordre, dvs jeg kunne ikke få tilsendt et RWA nr. Da jeg fortsat ikke kunne komme i kontakt med firmaet, måtte jeg henvende mig til e-handelsfonden før der kom skred i sagen. Fik tilsidst tilsendt en returseddel, nu slap jeg da i det mindste for forsendelsegebyret. Sendte kameraet den 12/3. Nu den 18/4 har jeg stadig ikke fået pengene retur. Helt igennem meget dårlig behandling.
Super god service
Jeg bestilte en ipod om fredagen og pakken kom allerede om tirsdagen. God og hurtig service :)
Lynhurtig levering og vare som lovet - perfekt!
Intet at udsætte - leverandøren kan klart anbefales.
Venlig service.
Bestilte et objektiv en fredag. Blev sendt samme dag. Modtog det mandag.
46pfl8505
Telefonsupport trods gentagne forsøg var umulige at komme igennem til, dog promte svar på mail. Trackingnummeret virkede, men TV-et nåede frem som lovet. Servicen, Leveringstiden samt Prisen taget i betrakning en positiv oplevelse og vi vil kigge forbi igen ved fremtidige køb.
Køb af Canon objektiv
Fint objektiv, fin pris og meget god indpakning. Levering dog lidt langsom i betragtning af, at det var lagervare. Bestilt torsdag eftermiddag og først afsendt mandag eftermiddag.
Sony Cypershot DSC-WX5, Lynhurtig levering, Bedste pris, Præcis kommunikation(mail)
Fremragende!