Dansk Brændesalg Recenzje 330

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Oceniono na 3 z 5

Prisen var billigst for ovntørret avnbøg. Gratis og hurtig levering som lovet. Pænt pakket. Dette køb har ualmindelig mange ureelle stykker, som besværliggør stabling; også en del i uens længder.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan klart anbefales. Vi har fået leveret ovntørt bøg fra Dansk Brændesalg for første gang. Kvaliteten af brændet er helt i top. Vi modtog ordren efter to dage, nøjagtig på den placering vi hav... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sørg for at være hjemme ved levering. Ellers bliver det bare sat tilfældig. Hvis du brokker dig, er her desværre ingen service at hente, Selv hvis fejlen ligger hos dem. kan ikke anbefaledes.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

På mit seneste møde I Danske Bank mødte jeg en velforberedt rådgiver, der gennemgik mit engagement uden at forsøge at prakke mig noget på, som jeg ikke ønskede. Hun lyttede til mine ønsker og behov og... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Drewno opałowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Dansk Brændesalg er specialister i tørt brænde. Vi sætter en ære i at levere brænde af en bedre kvalitet end det der eller præger brændemarkedet. Derfor anbefaler samtlige Danske brændeovnsproducenter os. Emærket webshop. Prøv os, du bliver ikke skuffet.

3,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fuld tilfredshed

Brændet var tørt og tætpakket i tårnene. Tårnene var med vandtæt låg. Derudover var der super god service i forhold til levering.
Vi kommer helt sikkert til at handle brænde her igen.

20 października 2016

Hej Thorsten
Tak for du tog dig tid til at bedømme din oplevelse med os. Det er værdsat :)

Oceniono na 5 z 5

Første, men IKKE sidste gang ;)

Så prøvede vi jer for første gang. Jeg må sige at I starter flot . Jeg bestiller en haste leverance da vi skal bruge brændet fredag. Det er til kantsten , og vi kommer hjem torsdag og ser det flotteste brændetårn, stillet over til siden og lidt ind på fliser under et beskyttende træ. Det er bare iorden. Flotte stykker birk i rette størrelser ligger tæt og klar i tårnet. Vi ser frem til den kolde tid ....tak for god service og flot tørt birketræ , - og så er det dansk .....

13 października 2016

Hej Peter
Tak for den fine anmeldelse. Det luner :)
Mvh Tommy, Dansk Brændesalg

God rådgivning

Har netop brugt Dansk Brændesalg for første gang ifm. køb af brænde til en stor spejderlejr.
Havde brug for flexibilitet ift. levering m.m. - Og det fik jeg.
Derudover fik jeg god rådgivning for valg af brændetype til madlavning over bål. Brændet var i god, tør kvalitet og var yderst velegnet.

Særdeles god service - Jeg kan kun anbefale det.

12 sierpnia 2016

Hej Rune

Tak for din fine anmeldelse. Jeg håber i havde en god spejderlejr.

Perfekt betjening

Det er anden gang jeg handler med virksomheden, og er rigtig godt tilfreds med behandlingen. Webshoppen er dejlig overskuelig og let tilgængelig. Leveringen perfekt, da virksomheden selv kom med 2 chauffører og fik gelejdet pallen ind på sin plads i skønneste orden. Jeg havde en frygt for at en fragtmand kunne finde på at stille pallen ved kantstenen men det var ikke tilfø´ældet - rigtig god service.
Thumbs up for Dansk Brændesalg herfra.

18 maja 2016

Perfekt

Fantastisk service fra både Dansk Brændesalg og vognmanden. Perfekt kvalitet brændekvalitet, hurtig levering og alle aftaler overholdt til punkt og prikke 👍

19 lutego 2016
Oceniono na 5 z 5

Godt brænde og god service

Super godt og tørt brænde. Har købt flere gange og er aldrig blevet skuffet. Har flere gange haft kontakt med Tommy oppe fra Dansk Brændesalg i forbindelse med rådgivning til valg af brændesort, og det har alle gange været en super fin og faglig kompetent rådgivning. Jeg skal ikke købe brænde andre steder, det er helt sikkert.
Leveringen har alle gange fungeret perfekt, venlig vognmand, der på trods af lidt vanskelige adgangsforhold fik placeret brændetårnet præcis hvor det var ønsket.

16 grudnia 2015

Hurtig,venlig levering af superprodukt

Først til produktet: Det er første gang jeg har prøvet avnbøg, resultat er bedre end forventet, træet er tørt og optænding er nem. Fuldud tilfredshed med træet.
Så til leveringen: Dejlig oplevelse. Jeg havde kun 2 m frihøjde tilcarporten. Det blev klaret med en rundsav, så blev pallen kørt under taget, og resten af brændet blev hjulpet på plads. Super service.

6 grudnia 2015

Super

Hej Tommy

Tak for en fantastisk god samtale omkring dit produkt om jeres ovntørrede bøg i tårn, hvor du forklarede hvordan det bliver behandlet, og bare det at fragt manden ringede dagen før og sagde hva tid han ville komme på er bare i orden, og i holdte jer inden for leveringsgrænsen, var dog ikke hjemme på det tidspunkt, men han satte det præcis der hvor vi havde aftalt.....det er bare i orden....vil helt sikkert købe hos dig igen, når jeg kommer til at mangle brænde..mvh Brian

15 listopada 2015
Oceniono na 3 z 5

Super kvalitet, nedern levering

Kvaliteten af brændet virker rigtig god! Men selv om det blev gjort opmærksom på hvor vi ønsket brændet i ordren, blev det afleveret på gadehjørnet der vi bor. Det betyder at vi skal flytte et brændetårn 25 meter uden palleløfter...

Der var til og med nogen hjemme, så hvis afleverer bare havde ringet eller kommet over at ringe på (stod også en lap på døren), kunne det være undgået.

Opdatering:
Jeg vil gerne anbefale at købe brænde her, da kvaliteten er god, men jeg er som sagt skuffet over leveringen. Vi har før kunnet få leveret brænde helt ind i gården med palleløfter. Vores låge er nøjagtig 100 cm bred, og brændetårnet er ca. 80 cm på den smalle led (en palleløfter kan godt komme ind på både den smalle og den brede led). Det at tårnet ikke engang er blevet kørt over til lågen (på et 1,5 m bredt fortov), tager jeg som et tegn på at fragtmanden ikke er interesseret i at yde den service. Og det skal man som kunde være opmærksom på.

27 października 2015

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Som jeg skrev til dig i går, har jeg talt med fragtmanden der leverede til dig for at få deres forklaring, eventuelt afhjælpning af problemet.
Chaufføren forklarer at han ringede til jer dagen før han leverede, så i viste han skulle komme. Men der holdt biler parkeret, så man ikke kunne komme til jeres låge. Hvis ikke de havde været der, kunne han have sat pallen ved lågen, men ikke inde i gården. Jeres låge er ikke så bred som pallen, så det ville ikke være muligt at få den igennem. Han har derfor sat den så tæt på som det var praktisk muligt, under hensyntagen til at han ikke må blokere fortovet - og eftersamråd med en beboer i huset. Når du skriver som du gør formoder jeg at det måske er en underbo? Jeg er ked af i nu skal flytte brændet manuelt, men jeg syntes ikke rigtig chaufføren kunne have gjort så meget anderledes.

Fantastisk kvalitet

Jeg har købt brænde i mange år, men brændet fra Dansk Brændesalg er det bedste jeg har købt til dato. 5 stjerner +.
Kan varmt anbefales.

12 października 2015

Første - men ikke sidste - gang

Har for første gang handlet hos Dansk Brændesalg.
God pris og nemt at bestille.

Min eneste bekymring gik på, om de nu også ville leverer på vores grusvej - eller om jeg skulle bruge weekenden på at fragte brænde. Har før været meget uheldig med chauffører fra konkurrenter.

Men min bekymring blev gjort til skamme. Da jeg kom hjem i går, stod der et tårn med tørt og fint brænde. Ikke nok med at grusvejen var blevet forceret. Chaufføren havde kørt brændet hele vejen op ad vores stejle indkørsel - og placeret tårnet lige uden for garagen. Pænt ude til siden, så det ikke står i vejen for noget som helst.

Det bliver nemt at få brændet ind i garagen. Faktisk så nemt at vores teenageres har indvilget i at gøre det for mig !

15 września 2015
Oceniono na 4 z 5

Fremragende tørt brænde

Jeg fik hurtigt svar, en god dialog, opkald fra fragtmanden og levering som aftalt.

Vigtigst af alt - var brændet tørt som aftalt, hvilket var essentielt, da jeg skulle bruge det omgående ifm. en "firewalk" og en filmoptagelse.

( Fragtmanden glemte så mine tændblokke, men har lovet at komme med dem efterfølgende)

10 września 2015

Fint tørt brande

Vi delte et tårn med naboen og det var super fint. Både tørt og ensartet træ stykker. Pallen med rammen har vi brugt til en hule i et træ i baghaven. Det blev leveret i bunden af vores carport.

10 sierpnia 2015
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service

kan ikke anbefaledes.

Til info. vores indkørsel og carporte var rydde og klar til lev. Din chauffør lyver.
Send venligt beviser på det rod der skulle være. Indrøm din dårlig kunde service og mangel på ansvare.

3 sierpnia 2015

Odpowiedź od Dansk Brændesalg

Jeg er ked af vi ikke kan indfri dine forventninger om serviceniveau. Men vi tilbyder altså ikke at rydde carporte og garager for trailer, møbler mv for at sætte brændet i bunden af carport/garage. Er det urimeligt?

Dansk Brændesalg ApS

Holder hvad der loves

Vi bestilte en palle brænde sent mandag eftermiddag, blev ringet op af transportøren mandag aften og modtog leveringen som aftalt tirsdag morgen. Vi var forberedt på op til 8 dages leveringstid, men var heldige at vores ordre lige passede ind i en distributionsplan. Brændet var fint som beskrevet.

15 lipca 2015
Oceniono na 4 z 5

Generel god service

Købte brænde hos Dansk Brændesalg - eneste irritation var at den ( lidt lange ) ventetid man kunne forvente inden levering, ikke blev tilstrækkeligt fremhævet ( tvært i mod var der en kunde som på hjemmesiden citeredes for at være meget tilfreds med at modtage brænde dagen efter bestilling - for os tog det 14 dage ).
Alt andet har været meget fint!

2 czerwca 2015

Kære Aage Faurholt

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at du har oplevet så lang ventetid. Vi leverer ikke brændet selv, men sender det med eksterne fragtmænd. Vores aftale med dem hedder indenfor 8 hverdage. Den gennemsnitlige leveringstid er ca. 3 dage. Jeg vil gerne indskærpe overfor fragtmændene at leveringstiderne naturligvis skal overholdes. Der er ganske givet sket en smutter i dit tilfælde, og det undskylder jeg for. Jeg har søgt på dit navn i vores webshop, men kan ikke finde dig, måske det er bestilt i andet navn? Jeg vil i hvert fald gerne have dit ordrenummer, så jeg kan finde ud af hvorfor din leverance blev forsinket, ligesom jeg gerne vil søge at undgå det gentager sig. Vil du være rar at skrive dit ordrenummer til os?

Dansk Brændesalg ApS

Oceniono na 5 z 5

Levering til tiden og super fint brænde

Fragt manden ringede dagen før leveing og oplyste han ville komme den følgende eftermiddag kl. 13.40 og kom 13.30 (flot) var meget hjælpsom og kørte begge tårne ind i vores carport selvom indkørsel var med perlegrus.
Brændet (bøg) var i meget fin kvalitet og tørt som bestilt.
Mit næste brænde køb sker helt sikker hos DANSK BRÆNDESALG igen

8 marca 2015
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej