Dansk Bådskole Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Skuffende og uprofessionelt kursus Kurset var dårligt organiseret. Vi sad ude i kulde og regn i flere timer. Teorien blev hurtigt overstået, og der var ikke tid nok til grundig gennemgang. De prakt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Dejlig oplevelse. Fine forhold, godt udstyr (båd/lokaler). God instruktør. Og super sensor. Kan virkelig anbefale Dansk bådskole Horsens. De tilbød også at vi kunne tage vandscooter certifikat. Nu vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop taget mit duelighedsbevis i Horsens i weekenden og havde en super god oplevelse begge dage! Underviseren havde en fantastisk evne til, at formidle stoffet på en seriøs, jordnæ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kompetent og super oplevelse . Peter var utrolig flink er bare helt igennem et empatisk menneske der tager hånd om alle . Sensor mener han hed Henning var super dygtig og delte ud af sin store v... Zobacz więcej

1. Szkoła żeglarstwa

Napisane przez firmę

Speedbådskørekort, Speedbådscertifikat eller Speedbådsbevis – ja så tales der om det samme bevis. Som du sikkert ved har ”kært barn har mange navne”. Der kommer flere og flere politikontroller på vandet, og bøderne er temmelig store. – så få nu styr på sikkerheden og sejl lovligt.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

87 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Super fedt!!!

Det har været en fremragende oplevelse med god instruktør, meget behjælpelig og er super til at forklare med det hele, vil til vær en tid anbefale Peter.

21 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Det var en fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse, jeg var mega nervøs for at prøve det men de er super god til at forklare så man forstår tingene og få en til at slappe helt af og tage hensyn og man bliver ved med at segle ind til man har forstået det 👍🏻

21 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Top service speedbåds bevis i Juelsminde…

Tog mit speedbåds bevis i Juelsminde ved Peter, og det var en fantastisk oplevelse. Peter tog sig rigtig god tid til at forklarer, instruerer eleverne om sikkerhed og procedurerne, hvorefter alle gennemgik øvelserne til de kunne dem.
Jeg følte under hele forløbet at Peter havde total overblik over hele situationen, og at de elever der havde brug for lidt ekstra hjælp fik det.

Jeg blev så glad for den service jeg fik, at jeg lige nu er ved at tage duelighedsbevis hos peter, og skal til teori om 2 uger.

Kan varmt anbefale Dansk Bådskole.

13 stycznia 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej