happydancefeet Recenzje 17

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Napisane przez firmę

Online shop med alt til Bruden og til Danseren.

4,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jeg har kun godt at sige

Jeg har kun godt at sige. Jeg ringede og fik personlig vejledning af en sød dame ift type latin danse sko. Jeg endte med at bestille en masse over flere overgange, da jeg skulle bruge to gode par. De var desuden søde at besvare mails og pengene kom retur kort efter modtagelse.
Kvaliteten af latin/salsa skoende er af høj kvalitet.

19 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering men

Som tidligere er der hurtig levering.
Jeg havde gerne givet 5 stjerner, hvis det havde været muligt selv at vælge afhentningssted. Nu skal jeg ud og køre en ekstra tur for at afhente mine varer.
Men gode varer og hurtig levering.

19 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Super lækker butik og god vejledning ved køb af dansesko.

14 kwietnia 2023
Logo happydancefeet

Odpowiedź od happydancefeet

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Det er vi rigtig glade for.

Oceniono na 5 z 5

Sikke et dejligt sted at handle

Sikke et dejligt sted at handle. Mine varer kom dagen efter og var pakket godt ind. Levede helt op til mine forventninger.

16 marca 2023
Logo happydancefeet

Odpowiedź od happydancefeet

Tusinde tak for de fine ord. Det er vi rigtig glade for.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig vejledning og service

Jeg havde bevidst valgt at handle fysisk i butikken, da jeg aldrig har prøvet dansesko før. Jeg gjorde opmærksom på at jeg ikke vidste hvordan skoene skulle sidde op til flere gange og var usikre på om de passede mig. Personalet bekræftede mig i at de sad præcis som de skulle også op til flere gange. Da jeg havde bedt om den størrelse jeg plejer at bruge valgte jeg at købe dem og have tillid til deres vejledning.
Først efter at have gået rundt i dem derhjemme, hvor jeg kunne mærke at de var for store, opdagede jeg at jeg havde fået et nummer større end jeg bad om. Da jeg kom retur til butikken og gjorde opmærksom på det var der ikke mulighed for at bytte dem.
Rigtig ærgelig oplevelse.

9 maja 2022

Rigtig god service

Jeg ringede og fik god vejledning til køb af Salsa sko.
De blev sendt samme dag. Gode sko.
Passer skoene ikke så er der en retur label med i kassen, så det koster kun 37 kr at sende dem retur,
meget smart og godt.

8 września 2021

Min nye yndlings dansebutik

Jeg fik den bedste betjening nogensinde da jeg var inde i butikken i Viby J for første gang, for at købe nye dansesko. Der blev ikke sparet på de gode tips og råd til at vedligeholde mine nye sko og jeg følte mig rigtig godt vejledt. Medarbejderne ved hvad de snakker om og kundeservicen er i top. Udvalget er stort og har flere prislejer så alle kan være med, uanset budget :)

Min nye yndlings dansebutik!

27 kwietnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Jeg kan ikke anbefale happydancefeet

Jeg kan ikke anbefale happydancefeet. Jeg synes returneringen er besværlig og for dyrt. Da de åbenbart havde to vare med præcis samme navn, modtog jeg den forkerte vare. Dermed skulle jeg betale 60 kroner i returneringen. Rigtig bittert d det er en fejl fra deres side, dog skrev de en næsvis besked tilbage på min klage.
Jeg kommer IKKE til at handle hos dem igen.

28 stycznia 2019
Oceniono na 3 z 5

Udvalget var fint

Udvalget var fint, men kommer ikke til at bruge webshoppen mere da returnering af varer er mere besværlig end hos andre webshops.

8 września 2018

Helt kanon service.

Helt kanon service.
Jeg bestilte dansesko fra Happydancefeet - og de ankom kun få dage efter bestilling. Desværre var skoene ikke noget for mig, så jeg anvendte deres bytteservice, der virkede helt tilfredsstillende. Jeg fik et par nye sko to dage efter afsendelsen af de gamle.
Beklageligvis var der en fejl i de sko, jeg modtog. Jeg sendte happydancefeet en mail herom, og fik straks svar om, at de nu havde afsendt nogle nye sko til mig, hvori de ville vedlægge en returpose til de andre. Skoene kom dagen efter.

Alt i alt et lidt 'turbulent' køb med forsendelse frem og tilbage, men hvor det hele har fungeret yderst tilfredstillende fra deres side. Hurtig levering og helt kanon og tryg service. Kan klart anbefales.

1 kwietnia 2018

Hurtig og effektiv levering

Nem og overskuelig hjemmeside, gode beskrivelser og billeder, ekstrem effektiv service og leverance, jeg lagde min ordre i går kl 14, velvidende at de klart skriver i deres betingelser at alle ordrer skal være lagt inden kl 13, hvis de skal sendes samme dag, jeg skrev i kommentarfeltet at jeg gerne ville have varerne afsted samme dag, og håbede at det måske lykkedes - hertil morgen kl 9 dukkede de sørme op, inklusiv en handt taske til at bære dem i - total luksus

11 stycznia 2018

Superhurtig

Fantastisk hurtig levering - dag til dag. God service. Havde et spørgsmål, som jeg skrev til dem på mail, og fik svar dagen efter. Alt i alt en super service

25 października 2013
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej