Dansani Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Hej Har et elektriker firma, hvor vi uheldigvis fik smadret et dansani spejl dagen før projekt aflevering. Henvendte mig til firmaet og forklarede situationen. Dansani fremsendte øjeblikkeligt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dansani anbefales ikke. Baderomsmøblene tåler tydeligvis ikke vannsøl/fukt og har sprukket opp. Det ble meldt inn som en garantisak, men Dansani kaller det en brukerfeil. Jeg anbefaler heller å velge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top service and quality bathroom furnitures. We were multiple times in their Lyngby store. The personal is extremely kind, helpful, and explains everything to know for the right choice, you don’t even... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En helt suveræn kundeservice. Vi var så uheldige at slå en lille flig maling af vores toiletmøbel, heldigvis havde vi et reparationssæt. Desværre var malingen i flasken blevet lidt for tyk. Vi h... Zobacz więcej

1. Projektant łazienek

Napisane przez firmę

For Dansani er badeværelset boligens vigtigste rum. Vi koncentrerer os udelukkende om at udvikle kvalitetsprodukter med smukke detaljer til dit badeværelse og har mere end 20 års erfaring på dette område.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

87 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

"Push open"

Jeg har købt 3 skabi hos dansani og de er for så vidt rigtigt lækre. der har dog fra start været problemer med at de blev leveret uden det bestilte "Push open funktion" og en låge der var hængslet i forkert side.

Det blev bragt i orden og de sendte nye skabe inden for rimelig tid.

Da vi får monteret skabene af en profesionel håndværker viser det sig at det ene af skabene (med 2 skuffer) kører meget trægt i lågerne, vi sender billeder samt videoer til dansani som så sender en mand ud for at reperere det,
Han har meget svært ved det og må skifte push open systemet, og mener så at det kører fint.

Efterfølgende har vi stadig problemer med at skabene ikke lukker ordentligt i.

Vi kontakter selskabet hvor de er købt som så igen tager fat i Dansani. igen med videoer osv.

Denne gang kommer der så en konsulent ud og skal forklare mig hvordan lågerne skal bruges. Det kan han til dels også men selv når han skubber dem i så sker det 2 gange at de ikke ryger helt i og sætter sig fast. Det var ved 2 ud af 11) gange han prøvede, efterfølgende fik han meget travlt med at tælle hvor mange gange han kunne lukke dem rigtigt, og situationen blev ret træls.

Jeg ved ikke om det er mig der havde haft for høje forventninger af produktet. men jeg står bare til bage med en rigtigt træls oplevelse og nogle skabslåger som sætter sig fast ca 1/10 af de gange vi bruger det.

18 lutego 2022

Hej Kasper,

Vi er ærgerlige over, at du ikke er tilfreds med de produkter du har modtaget og hele situationen.

Ved åbning af skuffen med push open skal der trykkes midt på skuffen. Hvis der bliver trykket i toppen af skuffen kan fronten give sig lidt og derved kan man ikke aktivere push open funktionen som er placeret i bunden.
Når skuffen lukkes skal den skubbes/føres ind i skabet indtil at push open funktionen griber fat i skuffen.

Vi håber, at du bliver glad ved produkterne alligevel og du er altid velkommen til at kontakte os.

Hilsen Rasmus N. Schmidt

Oceniono na 1 z 5

Bestilte i 2 omgange 3 vaske af mærket…

Bestilte i 2 omgange 3 vaske af mærket Dansani Minore. De blev bestilt via completvvs.dk, men kom direkte fra Dansani til mig.

Den første sending på 2 enkelt-vaske, indeholdt en defekt vask med en meget tydelig støbefejl, på trods af at der lå en fin seddel ovenpå "Kontrolleret af dansani", så den måtte ombyttes.

2. sending indeholdt en dobbelt håndvask, som var meget mangelfuld indpakket. Varen var i en aflang papkasse, indeni var der lidt pap og folie. Og selvfølgelig var vasken knust i transporten.
Hvorfor pakker man ikke en så skrøbelig ting bedre ind? Fragtmanden er jo nærmest uskyldig her, for dobbelt-vasken var overhovedet ikke beskyttet.
En ting er at i måske er ligeglade med at skulle ombytte, da det ikke koster ret meget at producere en ny, men det er voldsomt irriterende for os der står midt i et byggeprojekt og bliver forsinkede, på grund af den slags sjusk.
Så pak dog jeres varer ordentligt ind!

Der er kun ros til completvvs's håndtering af vore reklamationer, det er ikke deres skyld, men udelukkende sjusk, manglende kontrol og dårlig indpakning fra Dansanis side.

26 stycznia 2022

Kære Niels Jørgen Pedersen

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Støbefejlen som fandtes i den første sending trods vasken har været gennemgået af os, beror på en menneskelig fejl, da den er kontrolleret manuelt. Det er en fejl, vi helt og holden tager på os, og beklager meget.

Fejlen på den transportskadet vask ved anden sending, har vi også undersøgt nærmere. Vi har vurderet fragtskaderne på den solgte Minore vask og set på alle størrelser der findes i programmet. Vi har en reklamationsprocent på 0,3% ifht. antal solgte Minore vaske (beror på hele 2021), og har vurderet at vi ikke foretager ændringer i emballagen i denne omgang, men vi vil holde øje med udviklingen.

Vi er bestemt ikke ligeglade med ombytninger, og prioriterer reklamationsbehandlingen højt, for at være til så lidt gene som muligt ved vores kunders bygge/ombygningsproces.

Jeg kan endnu engang kun beklage episoderne, og håber trods alt du stadig vil være et Dansani produkt en anden gang.

Mvh Troels Lund

NY VASK

Ny vask u/b.
Dansani leverer en ny vask uden beregning da den 5 års gamle har fået små revner i emaljen. Det er meget seriøst og meget kundevenlig betjening.
Erling

24 listopada 2021

Hej Erling,
Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Hilsen Rasmus N. Schmidt

Oceniono na 5 z 5

Service udover det sædvanlige. 5 stjerner herfra.

Den ene spejllåge på mit badeværelsesskab faldt af og gik i tusind stykker, Dansani sendte mig straks en ny låge, og derefter diverse reservedele, som passede til den gamle model.
Fantastisk service. Tusind tak.
Trine Lemvigh, Vanløse

10 października 2021

Hej Trine,

Mange tak for din anmeldelse og vi af glade for, at du er tilfreds med vores service.

Mvh. Rasmus N.Schmidt

Dårlig kundeservice og dårlig kvalitet

Dårlig kundeservice og dårlig kvalitet
Vi har oplevet utrolig dårlig kundeservice fra Dansanis side.
Dansani har på papiret garanti på deres produkter, men gør alt for at gå fri af deres garanti.
Når man køber et håndvaskmøbel med vask til godt kr. 18.000 kr., skal man selv huske selv at indkøbe fugemasse og læse side 15 i brugsvejledningen ellers gælder deres garanti ikke, da deres møbler ikke tåler vand. Da vores under 2 år gamle håndvaskmøble boblede op på siden pga vandpåvirkning udbad Dansani sig utallige billeder for til sidst at konkludere at der på trods af, at møblet ikke var udsat for vand fra bruser eller andet, at møblet - beregnet til håndvask med vandhane - havde været udsat for vand og ikke var fuget tilstrækkeligt, hvorfor garantien ikke gjaldt. Et forhold som de ikke lige havde påpeget ved købet eller på andet måde fremhævet, ligesom deres udstillingsmøbler heller fremstår fuget på siden.
Så da håndvaskmøblet havde været udsat for vand - ja så gjaldt garantien ikke.Vi køber aldrig Dansani igen.

8 października 2021

Hej Anne,

Efter gennemgang af reklamationen har vi kunne konstatere, at møblerne desværre ikke er blevet monteret ud fra vores monteringsanvisninger.
Vores badeværelsesmøbler er produceret i et materiale som egner sig godt til badeværelser - Det er dog vigtigt, at tørre møblerne af hvis der skulle komme vandstænk på dem for at undgå eventuelle skader.

Monteringsvejledningen og plejevejledningen medfølger skabet, hvor ovenstående kan ses.

For at hjælpe dig i denne sag har vi tilbudt dig nyt skab eller korpus med 50% på den vejledende pris. Dette er stadig gældende hvis du ønsker, at udskifte møblet.

Du er meget velkommen til, at kontakte os på mail@dansani.dk hvis du har nogle spørgsmål.

Mvh. Rasmus N. Schmidt

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk kundeservice fra…

Helt fantastisk kundeservice fra Dansani Lyngby. Vi kommer igen 😁

4 sierpnia 2021

Hej Lilian,

Tak for din anmeldelse - Jeg vil give det videre til vores kollegaer i Lyngby 😊

Mvh. Rasmus N. Schmidt

Oceniono na 1 z 5

Vi købte en badværelsesmøbel fra…

Vi købte en badværelsesmøbel fra Dansani som vi fik leveret for en måned siden. Bordpladen suger alt vand til sig og efterlader en beskidt flade bare man rører ved den, så vi var nødt til at gøre det rent to gange dagligt for at det ikke skulle se beskidt ud. Jeg skulle brug bordpladen som en del af et sminkebord og det kunne jeg glemme. Bare man satte et (rent) finger på bordpladen fik den pletter.

Fik henvendt mig angående dette og fik som svar at “det var sådan deres laminatplader var” og fik tilbudt at købe en anden for 3000kr ekstra. Vi har IKEAs laminatplade på vores gæstetoilet som klarer det helt uden disse udfordringer.

Vi vil holde hos langt væk fra Dansani næste gang, da der føles totalt useriøst at lave en møbel som skal bruges ved en vandhane, som ikke kan tåle vand.

7 maja 2021

Hej Amanda

Jeres køb og sendte billeder vi har modtaget er gennemgået igen. I har købt en helt glat Mat grå bordplade uden struktur, den vil afslører urenheder - desværre.

På billederne vises pletter fra vandspild der opstår inden hænderne når det ophængte håndklæde, et håndklæde som hænger ovenover bordpladen. De vanddryp der lander på bordpladen ifm. håndvask skal aftørres efter håndvask, ellers afgiver de skjolder, såfremt de får lov at indtørre. Vi har beskrevet dette i medsendte plejevejledning M502.

Hvis vandpletterne mod forventning ikke kan rengøres efterfølgende, vil jeg gerne I kontakter os igen, for så skal vi se på det.

Mvh

Oceniono na 4 z 5

Rigtig god service

Rigtig god service, kompetente medarbejdere, kan kun anbefale dem. Ikke sidste gang jeg har handlet med dem😊

17 kwietnia 2021

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse, den vil blive givet videre til afdelingen :-)

Ekstrem sublim service.

Ekstrem sublim service.
Vi købte en Dansani brusekabine med 2 faste stykker og 2 låger ved en anden forhandler hvor vi desværre måtte reklamere lågerne da de var skæve. De får sendt en hel ny komplet brusekabine som desværre ikke løste problemet, vi skiftede dog kun lågerne. Det skal nævnes at det er sat op af prof og alle mål var korrekte.
Vi reklamerede igen og så sendte Dansani deres egen montør som skiftede det hele da der var en fejl i de faste stykker. Han var ekstrem serviceminded og forståelig. Han fik det til at spille og tog ALT det sendte med retur så der var ryddet helt op.
Køber klart deres produkter igen

3 kwietnia 2021

Hej Robert

Tak for den fine anmeldelse.

Nogle gange sker ting som man ikke forventer eller ikke kunne have forudset. Når disse situationer opstår, er det vigtigt for Dansani at tingene bliver løst hurtigst muligt, hvilket også er en proces vi tager ansvar for.

Mvh

Oceniono na 5 z 5

God service og kvalitet :)

jeg har købt badeværelse møbler som lever helt op til min forventning. super lækkert og flotte farver. Jeg handler gerne ved jer igen samt givet videre hvor jeg har fået mine møbler fra til dem som synes godt om jeres produkter :)

16 marca 2021

Hej Anders

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at I er tilfredse med jeres nye badeværelse.

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en fantastisk oplevelse hos Dansani

Vi har haft en fantastisk oplevelse, service og forståelse hos Dansani.
Vi har købt vores badeværelsesvask, møbel og spejl hos Dansani, og det spiller bare upåklageligt.
Vi var i Haderslev og se deres showroom, og vi faldt hurtigt for deres flotte og minimalistiske design.
Oplevelsen og servicen var i højsædet! God imødekommenhed og alle vores spørgsmål blev besvaret til punkt og prikke.
En stor tak til Troels, som vejledte og servicerede os med stor professionalisme hele vejen igennem.
Vi kan klart anbefale Dansani til alle som ønsker en utrolig behagelig og fejlfri service, samt det flotteste badeværelsesarrangement.

Nicolai & Jeanett.

12 marca 2021

Hej Jeanett og Nicolai

Tak for jeres bedømmelse, og dejligt I er glade og tilfredse med jeres nye badeværelse fra Dansani.

Oceniono na 1 z 5

Sagen er endelig slut nu

Sagen er endelig slut nu. Vores pæne Dansani-møbler hænger på væggen. Alt burde være godt - men: anstrengelsen ved at være nået her til er simpelthen utrolig. Vi startede for omkring et år siden med at tage til Dansanis showroom i Lyngby. Her blev vi mødt af... ingen. Konsulenterne hilste ikke, eller anerkendte vores tilstedeværelse. Da vi endelig kom i kontakt med dem, fik vi en prisliste med hjem fra en lettere forvirret assistent. Med udgangspunkt i denne liste bestilte vi efterfølgende varer, der dog (på grund af Covid) blev udskudt så længe, at vi droppede ordren. Hertil rimelig forståeligt. Men da vi efter et par måneder forespørger om varen nu er tilgængelig, går det galt. Da varerne kommer hjem er det ikke dem vi har set i showroomet, og konsulentens opfattelse er, at vi da bare kunne have tjekket varenummeret (en række tal i en e-mail) op mod kataloget. Vi fik så at vide at vi IKKE kunne bytte de vaske vi havde fået leveret forkert. Der gik flere frustrerende dage og mange ikke særligt imødekommende mails før vi til sidst "fik lov" at bytte vaskene. Tonen i denne korrespondance var helt skæv, præget af jura, og vidner om medarbejdere der ikke tør gøre noget uden at spørge chefen. Dette virkede ret gennemgribende i butikken. På grund af den kundeservice jeg har mødt i butikken - ikke på grund af produkterne - vil jeg aldrig kunne anbefale denne butik.

3 marca 2021

Hej Casper,

Jeg er ked af den oplevelse du/I har haft i butikken og vil gerne beklage dette. Vi ønsker at alle kunder føler sig velkommen og bliver taget godt imod. Mht. varenr. så har vi prøvet at gøre det synligt på både tilbud, ordrebekræftelser, kataloger og hjemmeside, så I som kunder har en chance for at se hvad det er der bestilles. Jeg er glad for at læse at du trods din kritik af butikken er glad for Dansani produkterne.

God weekend.

Hilsen
Line Sofie Jørgensen
Butikschef

Oceniono na 5 z 5

Generelt ok produkter men hold jer fra…

Generelt ok produkter dem kan der ikke sættes en finger på, men hold jer fra deres dansani shape vaske, specielt i sort. Det er nærmest som en bil man kan ikke rører det uden det er ridset.
Har en monteret i 2019 den ligner ikke en vask tilden pris de nu koster, men noget billigere produkt.
Vores gamle vask holdt noget bedre og var meget
billigere.

Update 26.02.2021
Efter god og venlig dialog med Dansani kundeservice er der fundet en løsning på ovenstående. Så vil godt give dem 5 stjerne for den håndtering. Klart den sorte vask er fortsat følsom, men skulle af samme årsag også være taget af markedet igen nu.

19 lutego 2021

Hej Rene'

Tak for din tilbagemelding.

Vi er kede af at hører at du har en dårlig erfaring med vores sorte Shape vask. Vi vil gerne se nærmere på sagen, så hvis du vil kontakte mig på mail: tnl@dansani.dk

Oceniono na 1 z 5

Har købt et udstillingsbad fra Dansani…

Har købt et udstillingsbad fra Dansani forhandler for under to år siden men da vasken desværre viser sig at have en fejl hvor den begynder at krakelerer så har jeg haft fat i producenten som har 5 års garanti på deres vaske. De har nu besluttet at tilbyde en ny vask til nedsat pris da vasken jeg købte er udenfor reklamations perioden da den er købt af forhandleren og brugt som udstillings vask, og da forhandleren tilsyneladende har købt denne for mere end 3 år siden fra mit køb så er reklamations forpligtigelserne ikke længere gældende til trods for at den aldrig var tilsluttet i udstillingen. virkelig dårlig service må man konstaterer, og som jeg har informeret om så vidste jeg ikke at forhandleren havde købt sættet 3 år før jeg købte det så man kan vel tale om god tro i dette tilfælde, blot ikke når producenten er DANSANI :-(

1 lutego 2021

Hej Jens

Først og fremmest er vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med et af vores produkter.

I forbindelse med dit køb af dette udstillingssæt hos en af vore forhandlere, fremviser du en godkendt kvittering.
Via din kvittering kan vi i vores system se, at badeværelsesmøblet er handlet, produceret og afsendt fra os tilbage i 2014. Da vi på købstidspunktet i 2014 giver 5års garanti imod fabrikationsfejl, og modtager din reklamation i 2020, kan vi desværre ikke imødekomme reklamationen.
Dog tilbød vi som kompensation for din oplevelse, en tilsvarende vask med 50% rabat.

Mvh Troels

Oceniono na 5 z 5

Fejlhåndtering i detailled rettes nemt af Dansani

Har haft en del problemer med fejlbehæftede bestillinger gennem detailledet, bl.a. møbel- og inventardele til nye badeværelser. Hver gang har jeg ved nem opringning til Dansani fået afklaret fejlen i telefon, og fået fremsendt de korrekte dele, hhv. kunne returnere de forkerte dele.
Meget stor tilfredshed med Dansanis konsulenter og service.

8 grudnia 2020

Hej Morten

Tusind tak for din bedømmelse.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, også på ordrebehandlingsdelen, som fungere på lidt forskellig vis. Nogle kunder ordre via telefon eller pr. e-mail og andre via elektroniske ordre (EDI). Alle ordre verificeres af vores personale i kundeservice, som også er dem du kommer i kontakt med, når du ringer vedr. din ordre.

Vi sætter stor pris på du/I tager kontakt, såfremt der skulle være uoverensstemmelser i ordren, så vi kan få det løst hurtigt, så det ikke forsinker renoveringen eller byggeriet.

Mvh Troels

Oceniono na 1 z 5

Undgå Dansani når du køber et højskab

Pænt højskab til badeværelse blev indkøbt. Men men men, det er en pine at samle. Der er ikke forboret og instruktionen er dårlig og enkelte steder misvisende.
Jeg ringede og prøvede at forklare problemerne. Det var ikke umagen værd. Ingen interesse.
Kig i retning af Ikea - der kan I virkelig lære noget.

2 grudnia 2020

Hej Bjarne
Vi er rigtig kede af at høre, du har haft en dårlig oplevelse. Da vi tager din henvendelse meget seriøs, har vi forsøgt at opspore, hvem du har været i kontakt med her i huset, men desværre uden held.
Da man skal kunne vælge imellem forskellige greb eller push open, er der derfor ikke forboret. Hvis instruktionen er misvisende, og vi kan hjælpe dig med noget, hører vi meget gerne fra dig. Du er velkommen til at skrive til mail@dansani.dk.

Mvh. Tanja

Oceniono na 5 z 5

Havde købt et vaske skab og bundventil…

Havde købt et vaske skab og bundventil fra vandhane kunne ikke holde tæt, samt overløb på vasken var utæt
kontaktede Dansani og de sende en bundventil som passede til vasken og nyt overløb og nu virker alt som det skal, og må sige at jeg har fået en rigtig god service fra denne virksomhed og vil ikke være bange for at bruge dem igen.

7 listopada 2020

Hej Per
Det er vi super glade for at høre, - dejligt du fik løst din udfordring og alt nu virker.
Tak for anmeldelsen.
Tanja – Dansani

Oceniono na 1 z 5

Undgå for alt i verdenen Dansani ..

Undgå for alt i verdenen Dansani ..

Vi har endelig fået vores brusekabine som vi bestilte den, det er også kun over et halvt år siden at vores brusekabine egentlig skulle stå færdig.

Der er ikke skyggen af kundeservice og det samme med deres samarbejdspartner Kier.
De opkræver det fulde beløb på halvfærdige løsninger, de er umulige at komme i kontakt med og hvis du endelig kommer igennem så lover de dig en masse, men lige lidt sker der.

16 września 2020

Hej Kristian
Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med dit køb af vores produkter.
Desværre har en lang række af uheldige omstændigheder påvirket dit køb. Der har både været en alt for lang leveringstid fra en underleverandør, og så har vi også været ramt af Covid-19, idet vores montører har været hjemsendte og de derfor ikke kunne montere beslagene hos dig.
Mvh. Dansani A/S

Undgå for enhver pris Dansani

Skriver denne anmeldelse efter at have bestilt et Dansani badeværelses møbel i den eksklusive ende (pris omkring 45.000dkr). Det viste sig at være en katastrofalt valg at lade Dansani udføre denne opgave.

Dansani har undervejs i processen været uprofessionelle. Sagsgangen var fra start af bestillingen præget af fejl og generel ligegyldighed fra konsulentens side – hvilket førte til en omfattende og besværlig sagsgang.

På trods af den besværlige proces lykkedes det alligevel Dansani at producere et andet resultat end det aftalte. Herfra begyndte det at blive ubehageligt. Sælgeren fralagde sig ethvert ansvar for selv åbenlyse fejl – og henviste herfra til en overordnet som jeg efterfølgende havde telefonisk kontakt uden denne var ikke til nogen hjælp. Jeg blev tilbudt en håndklædeholder til en værdi af ca. 4000dkr som kompensation!! Da dette hverken havde min interesse eller ville afhjælpe mit problem blev manageren agiteret og ubehagelig.

Selve møblet hænger nu i mit badeværelse i en anderledes konfiguration end påtænkt og ønsket. Skuffer og låger kører dårligt og en af skabslågerne blev leveret med en større ridse. Dansani har afvist enhver økonomisk kompensation!

Dansani har således leveret et dårligt fejlbehæftet premium produkt . Undervejs i sagen har jeg kun mødt arrogance fra firmaet side i forsøget på at lande sagen. Dansani har ageret med en udpræget mangel på finesse, professionalisme og faglig stolthed. Jeg frarådet på det kraftigste ethvert køb af Dansanis produkter.

23 kwietnia 2020

Hej Lars

Allerførst vil vi naturligvis gerne beklage, at du stadig føler Dansani ikke har levet op til vores ansvar i denne sag, her knap et år efter.
Det er korrekt, at der på din bestilling desværre havde sneget sig fejl ind, som kunne have været undgået ved bedre visualiseringer og dialog.
Vi har dog ikke på noget tidspunkt lagt skjul på, at vi også har fejlet, og vi har efterfølgende forsøgt os at nå dig i form af flere kompensationer, så vi er ikke enige i, at vi ikke har taget vores del af ansvaret.

Vi forsøger at få dig forbi et showroom for at få tegnet den løsning, du konkret søger, men dette var ikke muligt, hvorfor der efter vores overbevisning sker misforståelser over mails, og via tlf. samtaler, og her i bagklogskabets lys havde et fysisk møde nok været udslagsgivende for et korrekt slutprodukt.

Den omtalte ridse i front, blev straks udbedret og ny fremsendt, så den er løst.

Endnu engang beklager vi forløbet, du har været igennem.

Skulle ovenstående give anledning til yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73222900 eller på mail@dansani.dk

Med Venlig Hilsen

Fantastisk service på garant

5 års garanti på håndvask, 3 år efter begynder vores at krakelere under emaljen, sender billeder, og får fremsendt ny vask, fantastisk service. Da vi installerede møblerne fra Dansani, var der også noget med et spejlskab, så sendte de en mand med et nyt, alletiders service.

20 marca 2020

Hej Torben
Det er vi super glade for at høre, - dejligt I fik løst jeres problem.
Tak for anmeldelsen.
Tanja - Dansani

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej