Zamówiony produkt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Jakość wykonania pełen profesjonalizm. Przeszycia podwójne, materiał pokrycia to nie tania cienka chińszczyzna zalewająca rynek, ale konkretny... Zobacz więcej
Zamówienie i obsługa telefoniczna na 5 Szklarnia na 5 Instrukcja obsługi 3: Kolejność kroków w instrukcji nie jest zachowana. Montaż ramy został opisany przed etapem mocowania śrub, co skutkuje koni... Zobacz więcej
Produkt który zakupiłam, nie spełnia moich oczekiwań. Wręcz czuje się oszukana. Produkt nie nadaje się na oranżerie, czy też na szczelną szklarnię. Produkt jest źle zaprojektowany, rynny nie spełniaj... Zobacz więcej
Zamówienie zrealizowane zostało bardzo szybko, jednak dach który zamówiłem do swojego pawilonu niestety wykonany jest gorszej jakości. Odbiega jakością od pierwotnego. Długo nie wytrzyma. Przy następ... Zobacz więcej

Explore our assortment today
Nordre Strandvej 119A, 3150, Hellebæk, Dania
Wszystko,w jak najlepszym porządku bardzo fachową obsługa
Nie otrzymałem całej przesyłki,brakuje jednej paczki

Odpowiedź od Dancovershop
Brak instrukcji w języku polskim.
Brak podstawowych narzędzi montażowych-małego kluczyka itp.Bardzo trudny montaż-dla ułatwienia montażu główki śrub winne byc troszkę większe.
Towar starannie zapakowany nie było braków.

Odpowiedź od Dancovershop
Zamówienie złozone i oplacone w dniu 3 stycznia, do dzis nie zrealizowane. Brak informacji o statusie realizacji. Po dwukrotnym moim kontakcie na czacie (w jezyku angielskim) dowiedzialam sie że w dniu dzisiejszym przesylka zostanie nadana (11 stycznia), ale nadl nie otrzymałam żadnego potwierdzenia ze tak sie stało. Oczekiwanie, ze w momencie dostawy bedzie na miejscu ekipa do rozladunku - przy braku informacji, kiedy ta dostawa nastapi, jest po prostu słabe. Brak jakichkolwiek informacji o statusie zamowienia i dostawy dla mnie dyskwalifikuje sklep.

Odpowiedź od Dancovershop
Firma podeszła bardzo profesjonalnie do zamówienia, przesyłka bez zastrzeżeń, polecam każdemu!!!
Drewutnia mogłaby być częściowo skręcona. Instrukcja skręcania jest bardzo skrótowa i mało czytelna. Jedna z części w ogóle nie była opisana, ale bez trudu dało się wydedukować jakie powinna mieć oznaczenie.
Dostawa miała być w 2-3 dni a w tej chwili czekam już 9 dzień.
Zakup łatwy choć z płatnością mialam problem - nie przyjmowało mi płatności kartą kredytową i dopiero za trzecim podejściem udało sie dokonać płatności.Czwarty raz nie próbowałabym myśląc źle o stronie internetowej i zamiarach właściciela.
Z dostawy i zakupu jestem zadowolona.
Przy zamówieniu na stronie sklepu widniały informacje: produkt w magazynie, dostawa 3-4 dni robocze. Oczywiście zadowolony produkt zamówiłem i opłaciłem. Cztery a nawet sześć dni roboczych minęło a tu ani produktu, ani pieniędzy, ani informacji ze sklepu. Co więcej sklep mi wysłał przypomnienie o zrecenzowaniu sklepu. Czuję się oszukany, okradziony i potraktowany jak śmieć. A co można pomyśleć o sklepie??????

Odpowiedź od Dancovershop
Czas realizacji zgodny z opisem, Od zamówienia do odbioru towaru informacje o realizacji każdego etapu. Gwiazdka mniej za wysokie koszty transportu. Sklep godny polecenia.
negatywnie oceniam ze względu na brak możliwości porozumienia się ze sprzedawcą w języku Polskim ! proponując cokolwiek na naszym rynku powinni zapewnić obsługę w naszym języku !