Zamówiony produkt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Jakość wykonania pełen profesjonalizm. Przeszycia podwójne, materiał pokrycia to nie tania cienka chińszczyzna zalewająca rynek, ale konkretny... Zobacz więcej
Zamówienie i obsługa telefoniczna na 5 Szklarnia na 5 Instrukcja obsługi 3: Kolejność kroków w instrukcji nie jest zachowana. Montaż ramy został opisany przed etapem mocowania śrub, co skutkuje koni... Zobacz więcej
Produkt który zakupiłam, nie spełnia moich oczekiwań. Wręcz czuje się oszukana. Produkt nie nadaje się na oranżerie, czy też na szczelną szklarnię. Produkt jest źle zaprojektowany, rynny nie spełniaj... Zobacz więcej
Zamówienie zrealizowane zostało bardzo szybko, jednak dach który zamówiłem do swojego pawilonu niestety wykonany jest gorszej jakości. Odbiega jakością od pierwotnego. Długo nie wytrzyma. Przy następ... Zobacz więcej

Explore our assortment today
Nordre Strandvej 119A, 3150, Hellebæk, Dania
Polecam sprzedawcę. Bardzo dobrze i solidnie wykonane krzesła. Szybka transakcja oraz przesyłka.
Cała procedura od kupna poprzez wysyłkę pełen profesjonalizm bedziemy korzystać i polecać innym .
Pozdrawiam
Domański Krzysztof
Witam!
Mimo upływu 5 dni roboczych nie otrzymałem przesyłki.
Nie podano jak mam ją śledzić.
Proszę podać termin dostawy!
Z poważaniem
Janusz Gogała
Dzień dobry,
to mój drugi zakup w Państwa firmie. Kupowanie u Was to sama przyjemność. Co Europa to Europa. Pozdrawiam i polecam Was wszystkim moim znajomym.
Andrzej.
Pomimo oferty na stronie zamówienie niezrealizowane
beznadziejna firma zamówienie przyszło w terminie ale brakowało połowy częsci ,obsługa klienta dno i nie kompetencja,wysłałem reklamację 20.07 i do dzisiaj żadnej odpowiedzi,nie polecam tej firmy raczej omijać szerokimłukiem
23 czerwca złożyłem zamówienie dzis jest 1 lipca i nadal nie mam przesyłki choć bylo napisane ze dojdzie w 3 dni robocze. Pozdrawiam
Doskonała jakość wykonania i materiałów wykorzystanych do produkcji. Wszystko zgodne z opisem w ofercie. Łatwy montaż i dopasowanie poszczególnych elementów. Bardzo solidna konstrukcja całości i zakotwiczenie do ziemi. Dołączona instrukcja bardzo pomocna i intuicyjna dzięki ilustracjom. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do firmy ani zakupionego towaru. Nie mam wątpliwości, że zamówiony namiot garażowy posłuży mi przez długie lata. Polecam w 100%.
Opinia zdecydowanie negatywna.
Zamówiony towar przyszedł bardzo niedbale zapakowany .
Jeden karton był otwarty, z drugiego kartonu wystawały rury (części do namiotu) .
Brak kilku nakrętek i kilku śrub .Brak kontaktu ze sklepem od dwóch dni.
Nie odpisują na maila .

Odpowiedź od Dancovershop
8 kwietnia zapłaciłam za namiot ogrodowy - do 16 kwietnia nie mam żadnej informacji o wysyłce. Próbowałam kontaktować się telefonicznie, ale bezskutecznie.

Odpowiedź od Dancovershop
Pawilon bardzo dobrej jakości. Czytelna instrukcja. Przesyła ekspresowa. Polecamy