Mijn moeder is door een 'haast truck' geld afhandig gemaakt dat ze helemaal niet wilde uitgeven aan een ongewenste klus. De mannen kwamen voor het schoonmaken van de goot (voor E 17,50 ) Ze hebben... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De beste mannen zouden twee dakgoten komen schoonmaken, de voorzijde eerst; u moet vogelbescherming nemen mevrouwtje kosten 400 eu. Achter komen we zo doen. Mijn oma rekent af en ze komen niet meer... Zobacz więcej
Absolute oplichters. Zou alleen onze dakgoot komen reinigen, toen bleek een scheur te zitten in onze dakgoot. Moest de reparatie gelijk laten doen anders zou de lekkage verergeren bla bla. Geen 10 min... Zobacz więcej
OPLICHTERS!!! onder de naam Dakcontrol Bv en Dakcontrolgroep, beide oplichters! Eerst langs geweest, kap geplaatst en schoorsteen geveegd. Moest een kap van 250 euro kopen. Vervolgens alsnog hel... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Het belang van jaarlijks onderhoud Als u hout, olie of kolen stookt komen er onverbrande roetdeeltjes vrij die zich hechten aan de wand van uw schoorsteenkanaal. Deze roetdeeltjes vormen een teerlaag (Creosoot genaamd) in uw schoorsteenkanaal en kan sch...
Dane kontaktowe
Doe het niet
Doe het niet, begin er niet aan. Oplichting.
Geen reactie op mail gekregen of wat dan ook. Zijn gewoon weggegaan maar wel geld innen
Oplichters!
Oplichters!
Zie ook bouwcontrol!
Als iemand nog een grote civiele zaak tegen deze oplichters wil beginnen neem dan contact op!
Eén woord
Eén woord: waardeloos! Ga alleen op eigen risico met dit bedrijf in zee!! Verder wil ik geen woorden vuil maken aan dit bedrijf
ze zijn oplichters !!!!
Bouwcontrol, Dakcontrol, Dakbeheer, deze boevenbende heeft vele namen
Oh hadden we de reviews en verhalen op radar maar van tevoren gelezen, dan hadden we niet persoonlijk hoeven ervaren wat voor oplichters dit zijn.
We hebben deze mensen via hun website ingehuurd om dakgoten te reiniging en toen hebben ze ons in een onbewaakt ogenblik overtuigd dat de dakvoetprofielen vervangen moesten worden a 1500,-. Na een half uurtje werk waren ze snel verdwenen, voordat wij goed en wel doorhadden dat ze de helft van de dakgoten uberhaupt niet gedaan hadden en de andere helft heel slordig. Diverse contactpogingen van onze kant strandden vervolgens bij de receptioniste met de belofte dat ze zouden terugbellen, wat nooit gebeurde.
Natuurlijk dom van ons dat we in een glad praatje getrapt zijn, direct met pin hebben betaald en niet van tevoren hebben gecheckt dat de normale prijzen voor dit werk een orde lager zijn. Het was een dure les en hopelijk kunnen we via deze weg anderen behoeden voor deze oplichters.
It is a total racket.
It is a total racket. They say they come to clean the gutter but the real reason is to upsell you something. It was a real double act from two shifty looking guys. One shot up the ladder with a bucket while the other spoke to me in the porch. The next second a birds nest came flying down. The one on the ground then tried to sell me some bits of plastic to keep the birds off for about 1000. It was such an obvious piece of theatre I almost laughed. The nest was bone dry whereas it had just been raining! Obviously the guy had taken the nest up the ladder with him and chucked it down as an opener of the sales pitch.
If you get approached then just close the door on them. Total criminals!
Meest waardeloze bedrijf ooit
Meest waardeloze bedrijf ooit! De Boekel zwaar beschadigd, lekkage en vervolgens nooit meer op komen dagen bij 3 verschillende afspraken
Wilt U wel een prettige ervaring voor…
Wilt U wel een prettige ervaring voor het reinigen van Uw dakgoot of andere klus maak een afspraak bij Besemer Schoonmaak & Dienstverlening
Niet aan te raden 👎
Men zei dat bijna de hele straat meedeed....niemand deed mee.
Dakgoot voor is schoongemaakt zeiden ze. Achter hoefde niet. Hele balkon onder de troep achtergelaten. Bij de voordeur ook allemaal troep op de grond.
Vervolgens hebben ze de spatranden afgebroken op meerdere plekken. Was absoluut niet zo hiervoor en pas nog gecheckt. Men zei mevrouw kijk het breekt zomaar af en moet echt vervangen. Bij normaal reinigen van de dakgoot breekt dit niet af.
Plus het voegsel bij de nokforsten zou gescheurd zijn. Moest ook vervangen. Echter was een paar maanden geleden gecheckt en prima in orde.
Reparatie kosten waren eventueel 1500 euro.
Gelukkig niet gedaan.
Dakgoot reinigen worden
Dakgoot voor kant was binnen 2 minuten klaar misschien een hand bladen genomen en verder de emmer was leeg).
Dan heb ik advies gehad de achter kant niet te doen omdat bij de huizen verder ook wel schoon was. Ik heb gevraag of hij dan alleen wel kon kijken voor de zekerheid, hij deed dat maar niet in eens via de tuin in het huis , maar via de ladder aan de zij kant muur (hoek huis) bekijken en in 1 minuut advies gegeven voor nog 10 jaar niet meer doen.
Toch heeft wel het bedrag voor (voor achter) 10 EUR in rekening gebracht (dit was wel zo volgens afspraak voor reiniging achter) en geen rekening (de betaling was cash) gegeven.
Uiteraard de afsprak was voor 10 EUR voor elke kant maar redelijk is dat wel een prestatie tegenover moet staan.
Totaal tijd bij ons huis 5 minuten inclusief alles
Ik vind dat de Dakcontrol.bv een restitutie moet regelen voor EUR 10 wat het niet nodig was.
Nu afgemeld
Vorige week is mijn vrouw benaderd door een vertegenwoordiger van dakcontrol bv en ietwat overbluft een afspraak gemaakt. De klantenservice was niet bereikbaar. Uiteindelijk met een vriendelijke dame van het kantoor gesproken en de afspraak op tijd kunnen annuleren. Hoop niet dat op deze ervaring een vervolg komt.
Die gasten noemde zich nu “ dakcontrol”…
Die gasten noemde zich nu “ dakcontrol” maar ze werken onder heel veel namen. Hebben hier in Heenvliet wel eens de goten gereinigd en daar heb ik geen klachten over. Probeerde inderdaad na het reinigen om reparaties aan te smeren want er zou van alles niet goed zijn aan het dak. Benoemd dat ik mijn man er wel naar liet kijken, reinigen vd dakgoten betaald en weg waren ze. Niks aan de hand met het dak natuurlijk!!! Maar let op, steeds andere bedrijfsnamen en wel altijd gevestigd in shertogenbosch!!
Lees alle andere reviews.
Wat een asociaal lui werk hier in het…
Wat een asociaal lui werk hier in het veld.
2 weken geleden netjes een afspraak aan de deur gemaakt met de Voorman van dit bedrijf met de afspraak dat zij om 15:00 voor de deur zouden staan om mijn dakgoten te reinigen. Nu komen ze vandaag om 12:00 al aan de deur, terwijl ik op werk ben, zonder enige bericht van te voren.
Toevallig was mijn vriendin bij mij thuis die hun ook vertelde dat ze een paar uur te vroeg waren. Toch zijn zij aan de slag gegaan. Ook probeerde zij mijn tuin in te komen door aan de poortduur te hangen, die zat namelijk nog op slot.
Nu heb ik het bedrijf gebeld en een klacht ingediend over hoe ze te werk zijn gegaan en dat ik nu een halve dag vrij heb moeten nemen om te moeten betalen voor een niet eens goed gereinigde dakgoot. (we hebben het namelijk gechecked). blijkbaar kunnen ze er niks aan doen dat ze te vroeg zijn en kunnen zij niet eens aan een simpele tijdsafspraak houden, zonder te melden dat ze wat eerder zijn.
Als dit bedrijf aan de deur staat, stuur ze per direct weg. Voorkomt een hoop kosten die je zelf moet maken, naast het slechte werk waarvoor je moet betalen.
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Komen aan de deur voor een afspraak te maken voor het reinigen van de dakgoot, wordt er verteld dat de dakgoot totaal lek is.
Direct een prijsaanbieding gedaan waar wij geen vertrouwen in hadden. Vandaag een ander bedrijf geweest, niets aan de hand!
Trap er niet in.
Oplichters zijn het!
Blij dat ik de afspraak heb gecanceld…
Blij dat ik de afspraak heb gecanceld na het lezen van deze reviews. Ze kwamen aan de deur om de dakgoten te reinigen. Afspraak gemaakt en deze is tot 2x toe afgezegd. Daar baalde ik al van. Bij het laatste telefoontje heb ik maar helemaal afgezegd, ik houd niet van dit soort bedrijven steeds die afbellen. Laat wel een ander bedrijf komen. Nu ik deze reviews lees, blij dat ik dat heb gedaan.
Wat een slecht bedrijf zeg
Wat een slecht bedrijf zeg! Ondertussen verschillende afspraken gemaakt maar stuurden hun kat.. zo boos!! Nu ik de recensies lees ben ik blij dat ze hun kat sturen!
Ik heb helaas ook niet gegoogled anders…
Ik heb helaas ook niet gegoogled anders had ik beter geweten, maar de schoorsteen laten vegen (5 minuten ????) Vervolgens moest natuurlijk de kap vervangen worden. Hopelijk staat de kap wel goed vast. !! ik ben er in getrapt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.