Jeg har minst 6-7 ganger sendt henvendelse pga. appen til iPhone pusher kjendis og sportstoff til tross for at jeg har det slått av. Ikke en eneste gang har de respondert, selv ikke etter å ha sendt m... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De oppdaterer oss med viktige nyheter. Og det er vel og bra. Men de deler utallige gamle artikler, og noen av de deler de 5-10 ganger. De deler klipp som har sirkulert på YouTube i 10 år. Når de... Zobacz więcej
Enormt mye clickbait, sjeldent bra lesestoff og generelt bare dårlig inntrykk. Klarte å lure med til å kjøpe dagbladet pluss med en overskrift for litt siden. Sa opp med en gang og ble oppringt av... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ledende nettavis i Norge. Oppdatert døgnet rundt med saker spesialskrevet for nett av egen redaksjon. Fokus på nyheter, sport, kultur, feature reportasje, forbrukerstoff og kjendiser.
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Elendig avis
Elendig avis, bruker clickbait hele tiden og er en liberal møkkaavis hvor kommentatorene konsekvent er på kant med vanlige folks meninger. Får bare søppel servert her, og føler meg generelt dummere når jeg har lest avisa. De gir sikkert også faen om de leser denne anmeldelsen, så lenger de tjener pengene sine på klikk. Fysj!
Nå er det nok DB
Nå er det nok DB!
Dere lager saker og legger de ut på facebook slik at polariseringen kan eksplodere! Slutt!
Dere skulle ikke hatt lov til å være på fb, dere er en avis!
Jeg hadde stor respekt for dere før. No more
Trakkasert mennesker i innholdet sitt
Trakkasert mennesker i innholdet sitt. Tror det er en eller annen syk feminist som har tatt styringa hær. En ting er å informere publikum på en nøytral og fin måte. Det gjør ikke Dagbladet, de skriver ut ifra sine egne personlige følelser og henger ut de som de selv vil henge ut. Blandt annet skriver de at en mann ser ut som "et barn som vil ha noe i rumpa" da gikk det over streke for min del. Dagbladet trenger en skjerpings. Slutt å skrive direkte stygge ting om mennesker uten deres godkjennelse. Tragiskt hvor mye de henger ut enkelt personer som de selv ikke liker. skriker FEMINIST. Disse folkene hater menn og henger ut alle de har muligheten til å henge ut. Nøytralt perspektiv er ikke en ting for Dagbladet.
For mye gamle saker og saker deles for mange ganger.
De oppdaterer oss med viktige nyheter. Og det er vel og bra.
Men de deler utallige gamle artikler, og noen av de deler de 5-10 ganger. De deler klipp som har sirkulert på YouTube i 10 år. Når de legger ut noen filmklipp, må du se det gjennom «NonStopp» og se 2-3 andre klipp før du får se det du vil se, med noen fjåsete programledere.
Dagbladet er ikke en nyhetsavis lenger.
Hva skal vi med disse Avisene eller…
Hva skal vi med disse Avisene eller Dagbladet .Siden jeg ble født er det samme nyhetbilder hele tiden. Når jeg leser så er som en 10 åring som har lest litt ,. Dette blir for dumt,...... De skriver om frihet men Dagbladet selv er underlagt sensur , de å ,. Ingen samfunnsnyttig informasjon. journalister kan innhente info som jeg ikke har lov til å hente ,. Så derfor mener jeg,.. journalister er elendige
Tabloid avis med MEGA bokstaver
Tabloid avis som tror at alle som leser avisen deres er blinde. Bokstavene på overskriftene er så store at man blir svimmel. Som om ikke bokstavene er et problem alene, så er avisen fylt med søppel-artikler tvers igjennom og journalistene som jobber der kan umulig like jobben sin. VG er ikke mye bedre for å være ærlig, forskjellen er kun størrelsen på bokstavene. Journalistikk er så å si ikke-eksisterende i 2022-23 og har vært død i lang tid nå. Litt trist, alt er sex, psykopater, Putin og mote. Det er som om Se og Hør på 90 tallet har erstattet nyhetsavisene, helt seriøst. Merkelig at de tror at det er dette som betyr noe? Vel, det er vel fordi folk trykker med pølsefingra sine på det som er minst interessant, hvor er det viktige og informative (uten MEGA bokstaver)? Den virkelige verden har blitt skakk kjørt til det hinsidige. Hold dere unna denne avisen med mindre de forandrer seg! (Tviler sterkt at det blir bedre, blir vel snart så store bokstaver at man må ha spesial lagede briller for å lese den.)
Den kan ikke kalles er avis eller…
Den kan ikke kalles er avis eller nyhetsformidler lengre. Bare masse clikbait, sladder, og for ikke å snakke om «journalister» som har sin helt egen agenda, når de formidler blant annet sport. Spesielt Tore Ulrik Bratland er en elendig «journalist», som tydeligvis hater, forakter, misliker, vemmes og har mye bitterhet mot Ronaldo. Daglig kommer han med lite flatterende kommentarer, sure stikk mot spilleren, dette også i artikler som ikke handler om Ronaldo. Denne «journalisten» skulle aldri hatt denne jobben.
For mye clickbait og overdramatisering.
For mye clickbait og overdramatisering.
Har lenge byttet mellom å lese både db og vg, men hver gang jeg er på db så er de fleste sakene enten clickbait eller overdramatisering.
Så nå skal de mye til for at jeg faktisk klikker meg inn på artikkler selv om de ved første øyekast virker spennende
Elendig kundeservice
14,10,22 fornyet jeg mitt 3-måneders e-abonnemeny på Dagbladet omtrent samtidig mistet jeg adgang til avisens artikler og ble bedt om å logge inn eller betale. Som abonnement fra Danmark kan jeg ikke logge inn pga krav om nordk monilnummer. Det var kundeservice som i sin tid, opprettet abonnementet for meg. Jeg har nå vært jevnlig i kontakt med kundeservice, skriftlig og muntlig men ingen ting skjer. I dag skriver vi 17/11.
110% clickbait
110% clickbait
Dagbladet og dinside har avlivet seg selv
Clickbait
Kun clickbait å finne på forsiden, det samme gjelder DinSide etter Dagbladet tok over de.
95% av alle artiklene er "clickbaits"
95% av alle artiklene er "clickbaits" som er enten villedende eller gir alt for dårlig informasjon om hva den faktisk handler om.
Dagbladet forstørrer alle artiklene med et stort bilde og oppblåst tekst med maks 2-3 ord for å lokke folk til å trykke på dem og få opp "lesere".
En useriøs avis
Jeg mener å huske at Dagbladet en gang i tida, for det meste, var en avis med nyheter basert på seriøs journalistikk fra inn- og utland. Nå domineres den av kjendisstoff, sykdom, mote, sex og utroskap og annet trivielt stoff. Hvem skriver dere for?
Møkkaavis
Møkkaavis. Maken til å finne alle årsak til snakke ned på kongefamilien. Er ingen fan av dem, men dette er langt over grensen av anstendighet. Boikotter drittavisen
Kanskje avisen med mest clickbaits
Kanskje avisen med mest clickbaits
De hadde en video med en overskrift som "brullyp med en fatal ending"
Hvor videoen slutter med journalisten som forklarer "de kom ut av det uten noen skader"....
Avisen er ekstremt clickbait orientert…
Avisen er ekstremt clickbait orientert og virker fullstendig useriøs.
Bruk heller nrk som kilde, eller vg til nøds. Vg har sine problemer de også men er milevis bedre enn dagbladet.
Savner saklig og ordentlig journalistikk
Elendig nettavis
Elendig! En nettside som styres av noen tullinger er vel ikke man kan forvente så mye av. VG er ett av de bedre alternativene man kan velge. Styr unna denne clickbaiten dagbladet
Utelukkende clickbait
Utelukkende clickbait. Null kontekst. Umulig å vite hva en artikkel handler om kun ut ifra overskriften ("- Sperr kortet med en gang", "Nettet koker", "AKKURAT NÅ AKKURAT NÅ AKKURAT NÅ - Situasjonen er ekstrem", etc). Sånt burde vært ulovlig, og Dagbladet burde skamme seg.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.