Kan bara hålla med flera här. Från att ha varit säkra räddningar när man inte kan göra egen mat av olika anledningar. FY! Portionerna är mindre än förr, gröna ärtor har en tendens att täcka halva fo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Små portioner, snåleri på samtliga deras mikrovågsprodukter. Spaghetti bolognese. På kartongen: 400g. Verkligheten 380g (före uppvärmning, då supporten skyllde på att "höhö den väger mindre EFT... Zobacz więcej
Ja, precis, vad hände??? Från att ha varit bra maträtter så har det vänt totalt =( Inte bara har rätterna minskat i storlek, dom smakar inte alls som tidigare. Angusbiffar?? Har blivit amuletter, fö... Zobacz więcej
Dafgårds lyxlasagne är jätte god! Provat Karins lasange som var oaptitlig! Blev glatt överraskad av denna lyxlasange, kanske lite väl oljig men mycket god smak!
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Köpte Angusbiff
Köpte Angusbiff från Dafgård. Såg bra ut på förpackningen men i verkligheten var det två små järpar 🙁
Byter till Findus.
Vad har hänt med detta företags känsla för mat?
FY! Portionerna är mindre än förr, gröna ärtor har en tendens att täcka halva formen och övriga grönsaker är få. Smakerna på kötträtter smakar ofta unket, Bilderna på maträtterna är ett skämt! Mängden och propotionerna är verkligen inte så när kartongerna öppnas.
Inte en krona till kommer att läggas på dessa förljugna rätter om inte bättring sker.
allt blir så sladdrigt malda köttet…
allt blir så sladdrigt malda köttet smakar mest fläsk övrigt såserna är smaklösa vem vill ha varma lingon till köttbullar
Köpte Dafgårds frysta kåldolmar
Köpte Dafgårds frysta kåldolmar. Jag undrar om de själva har smakat dom? Kålen är ungefär som slem i munnen. Den inre delen är grådaskig och smaklös. Oätligt !
Smakar mycket dåligt
Dafgårds färdiglagade kåldolmar en total katastrof! Sladdriga, trasiga, olika vikt, i upplösningtillstånd och smakar rent utsagt dåligt.
dålig mat
Ja, precis, vad hände???
Från att ha varit bra maträtter så har det vänt totalt =(
Inte bara har rätterna minskat i storlek, dom smakar inte alls som tidigare. Angusbiffar?? Har blivit amuletter, för att inte tala om det som ska vara gratäng, jisses...... Nä, nu är det slut med dafgårds på bordet hos mig. Synd att ni sjangserade så totalt!
Små portioner, lägre kvalité än förr
Små portioner, snåleri på samtliga deras mikrovågsprodukter.
Spaghetti bolognese. På kartongen: 400g. Verkligheten 380g (före uppvärmning, då supporten skyllde på att "höhö den väger mindre EFTER uppvärmningen jue!").
Kyckling+spaghetti. Såsen mycket vattnigare än förr, Mindre sås så spaghettin känns torr.
Spaghetti+köttfärssås ala carte: Sämre kvalité kött än förr. Mer olja som man måste hälla ur.
Fafars köttbullar
Fafars köttbullar
Mycket gott.
Och vidunderligt enkelt att fixa.
Hårstrå i maten
Tycker att färdigrätterna är goda men idag hittade jag ett svart hårstrå mellan två potatisar i fläskchnitzel rätten😭 fyf*n vad vidrigt säger jag bara. Borde inte få hända.
Köpte idag 3 av "thaimat"
Köpte idag 3 av "thaimat". Det var inte ens halva asken fylld med mat. Inte ens såsen fyllde botten.
Aldrig mer
Märklig ost på spagetti med köttfärssås
Vad har ni gjort med osten på köttfärssåsen?? Den är äcklig, fastnar i tänderna och svårt att skrapa bort från besticken. Jag har i flera år köpt denna produkt och även lasagnen men aldrig mer. Det har förändrats. Kan det vara girighet? Tyvärr måste jag slänga de förpackningar jag har i frysen. ALDRIG MER ERA PRODUKTER. Känns inte bra för hälsan alls.
Dafgårds lyxlasagne är jätte god!
Dafgårds lyxlasagne är jätte god!
Provat Karins lasange som var oaptitlig!
Försökt äta Dafgårds KÅLDOLMAR idag
Försökt äta Dafgårds KÅLDOLMAR idag
Men kommer ALDRIG MER KÖPA DESSA, då de på inga villkor kan anses uppfylla vare sig smak eller innehåll.
Stora mängder sladdrig kål, näst intill utan kött som är utblandat med ris (?) Eller vad??
Kommer tyvärr förhålla mig oerhört skeptisk till varor från DAFGÅRDS I FORTSÄTTNINGEN, då jag efter denna besvikelse helt saknar förtroende för detta företag.
Så trist!
Madelaine Wallen
Kålpudding.....👎
Den sk kålpuddingen,liksom allt annat av Dafgårds produkter är knappast någon människoföda.
Dom få kålbitar (dvs om man hittar någon kål överhuvudtadet),är rena skämtet.
Never more något från Dafgårds🤮.
Köpte Jansson
Köpte Jansson , mitt fel. Ingen grädde ingen anjovis, skäms dafgård.
Långt från den Jansson Leif Mannerström…
Långt från den Jansson Leif Mannerström visade i TV!
Hatar du ansjovis? Då kanske du gillar denna Janssons Frestelse från köket i Källby. Smakar mest potatis.
Lax & räkpaj utan lax....
Lax & räkpajen gör inte skäl för namnet! Om det fanns någon lax i den missade jag den helt, däremot fanns det motsvarande EN liten räka, delad i små bitar i pajen. Spenat fanns det dock, men varifrån kommer den sura smaken? Ett riktigt lågvattenmärke, som inte kan klassas som mat. Aldrig mer!
Köttbullar bei Rewe u a Märkten
die IKEA mal hatte waren deutlich besser im Geschmack
Bästa Dafgård AB
Bästa Dafgård AB
Det är med en känsla av nostalgi och reflektion över minnen som jag tar mig tid att skriva till er idag. Gunnars minne som delas med oss, hans delade med sig av Karins Lasagne under de festliga tillfällen på 70-talet. Jag kan föreställa mig den exotiska smak symfonin som dansade på hans smaklökar vid varje tugga. Tyvärr är Gunnar inte längre med oss, men hans minnen lever kvar och är en påminnelse om de glädjefyllda stunder. Men jag vill undre om Gunnar fick möjlighet att smaka på dagens utgåva av Karins Lasagne ,i sanningens namn vet jag inte om det ville bli något festspel i munden på vår folkkäre Gunnar, om han fick smaka på dagens utgåva av Karins Lasagne.Jag själv har haft tillfälle att smaka Karins Lasagne, dock endast en gång, men det räckte och det blir helt säkert inte fler gånger. Jag vill understryka att jag inte ifrågasätter era anställdas hängivenhet och arbetsinsats på Dafgårds kök i Källby och ute i övriga industrier. Men samtidigt kan jag inte låta bli att reflektera över vikten av att inte kompromissa med kvaliteten på råvarorna. Det är beklagligt att de 13-15% kött som är i en portion av Karins Lasagne är av annat ursprung än svenskt och till största del importeras från EU. som nötköttet från Irland och fläskköttet från Storbritannien, Sverige, Danmark eller Tyskland - Polen och Holland, Köttet kommer som fryst råvara.Jag är medveten om de enorma mängder kött som importeras och förstår de ekonomiska övervägandena. Men jag uppmanar er att även ta hänsyn till miljöaspekterna av dessa val. Att välja att stödja svenska bönder och minska transport avstånden skulle vara ett viktigt steg för att minska vår klimatpåverkan och lämna en bättre värld åt kommande generationer.Jag föreslår att det kan vara en klok strategi och även en marknadsföring möjlighet för Familjeföretaget Dafgård att framhålla ert engagemang för svenskt kött. Ett samarbete med lokala producenter som Dalsjöfors kött, där allt kött kommer från svenska gårdar, skulle vara ett steg i rätt riktning. Det inte för att Dafgårds Dietisten tidigare uttalande om Karíns Lasagne är så upplyftande: Förutom att rätten innehåller en hög andel mättat fett, så har den bra energivärde, endast måttligt med salt och 9 g fibrer vilket är cirka en tredjedel av dagsbehovet. Helt okej att äta lite då och då, men bättre alternativ finns när det gäller fett.Jag skulle också vilja dela med mig av mina tankar angående er produkt "Fiskgryta Vinga Fyr". Efter att ha smakat den, känner jag mig tveksam till att rekommendera den till andra. Jag undrar om ledningen själva har haft möjlighet att avnjuta en hel portion av fiskgrytan, inte bara en provsmakning med en tesked, men en hel portion och kanske bjudet hela familjen på vars potion ?Tyvärr kan jag endast ge en enkel stjärna till denna produkt, och det är främst för den tilltalade fotot på förpackningen. Jag står nu inför utmaningen att hantera de återstående portionerna som ligger i frysen.Jag hoppas att min feedback kan bidra till att ni fortsätter att sträva efter hög kvalitet och hållbarhet i era produkter.Med vänliga hälsningar, s@m
Doświadczenie Trustpilot