Sidste år surfede jeg rundt på Nettet efter nye vinterdæk til min Opel Corsa. Dem fandt jeg til den helt rigtige pris på daek24.dk Vinterdækkene kom som forventet og derfor bestilte jeg også min... Zobacz więcej
www.daek24.dk
meget fin betjening, det virker som om der er styr på tingene dæk24. jeg bestilte torsdag, dækket blev sendt fredag, og kom tirsdag. måske 1 dag forsent men okay det var jo også weekend. priserne er... Zobacz więcej
Fint site, kender ikke så meget ellers til firmaet ,men er tilfreds med den hurtig service jeg fik
Hjemmesiden og ordrebekræftelsen angiver 1-4 dage i leveringstid, men i info mailen sammen med fakturaen stod der 1-2 dage. Der gik 4 dage inden jeg fik mine dæk. Da dækkene blev leveret ti... Zobacz więcej
Postbox 1, 8362, Hørning, Dania
- -
- info@daek24.dk
- www.daek24.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Der er ikke noget at klage over.
Bestile, betale, og så er der faktisk leveret.
I salg 1år 1/2 år gammel til mig .Jeg bestillng dæk 11/4-2014 I sender 4stk dæk fra 2012
En hurtig og sikker dækløsning - til en fornuftig pris.
Hvis du skal have nye dæk. Så kan du rolig købe hos daek 24. Har lige købt 4 stk. Michelin. alt forløb uden problemer og dækkene kører som en drøm. /Linnet
Nemt & billigt!
Eneste bekymring var at de 2 x hjulsæt jeg bestilte kom 2 forskellige dage...det var jeg ikke opmærksom på, så var lidt frustreret over kun at have modtaget det ene hjulsæt.
Men fik en god mail forklaring på min henvendelse. og de manglende hjul kom også senere på dagen.
God pris - effektiv levering
bestilte et dæk og fik det leveret 2 dage efter.
Tilfreds og kan anbefales
Tilfreds, servicen levede op til mine forventninger. Fik forholdsvis hurtigt svar på min skriftlige henvendelse og fik som lovet. Dog ingen telefonisk support og ingen mulighed for at følge forsendelsen under "min side".
Skide god og hurtig service
Jeg fik mine dæk dagen efter jeg bestilte dem. Havde bestilt dem i den forkerte størrelse, kørte ud med dem og fik med det samme nogen andre dæk som var en smule dyre men fik dem til samme pris. Bestiller helt sikkert dæk derfra igen :-)
Fint jeg har købt før det fungere fint også levering
I kan roligt handle her god pris og levering jeg har købt 2 gange nu og ca 1 år siden venlig hilsen Lars bech
Hurtigt, billigt og god service
Har handlet hos Daek24 flere gange. Hver gang perfekt service og lynhurtig levering!
Dækbestilling og levering går som en leg - og prisen er fin for mig!
Nem at finde frem til de rigtige dæk på hjemmesiden.
Hurtig levering.
God information under vejs.
God pris - sparede 1600 i forhold til det "dæktilbud" mit værksted havde tilsendt mig.
Super billige dæk her
Køb trygt dine dæk her, god og hurtig betjening og meget behjælpelige hvis du har ?
Super service!
Jeg havde bestilt nogle dæk, som jeg senere på dagen fortrød, og ville ændre til et andet fabrikat.
Da var det for sent at ændre, da de allerede var afsendt!
Dagen efter blev dækkene leveret.
Dagen efter igen afhentet, og næste dag blev de nye dæk leveret.
Det kan ikke gøres hurtigere. Samtidig fik jeg god vejledning omkring valg af dæk.
Kan kun anbefales!