Har ikke modtaget min vare efter 14 dage!dårlig!!
Cykelshopper
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg modtog sammen med cykeltaskerne 2 billetter til livsstil messe på Gavnø, men i den week-end, der netop var gået : ( Taskerne var sendt dagen før St.Bededag og kunne således ikke nå frem til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det var super nemt at bestille vare på jeres hjemmeside, men da jeg bestilte varen troede jeg at i kunne levere med det samme. Først efter at jeg havde bekræftet ordren kom der info om at i havde lukk... Zobacz więcej
Er lidt ked af at skulle afhente pakken på posthuset havde skrevet den skulle afleveres til mit arbejde
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Maglegårdsalle 117, 2860, Søborg
- kitty@cykelshopper.dk
- www.cykelshopper.dk
just perfect
Det er den bedste service jeg har fået i mange år. Kan kun sige WOW.
Hurtig og kompetent betjening
Efter jeg kom ind i butikken og forklarede om mit behov for hjælp, fandt man hurtigt frem til den helt rigtige model i regnbeskyttelse for mig.
Smart og hurtigt betalingssystem med iPad og hot-spot.
Intet at sætte en finger på
Nemt at bestille og betale, hurtig bekræftelse og levering. Intet at sætte en finger på.
Virker nemt og overskueligt
Tog ingen tid at bestille og det blev leveret hurtigere end jeg kunne trykke bestil.
MEGET glad og tilfreds med varerne.
Evt. forslag om at billederne af tasker også indeholder billeder af hvordan de ser ud inden i.
God service
Rigtig fin service. Blev ringet op, da min cykeltaske ikke var på lager så jeg enten kunne vælge en ny, en anden størrelse eller vente til næste bestilling. Så rigtig god service og ingen problemer.
God betjening
Alt levede op til forventningerne. Meget tilfreds med handlen!
Handler gerne hos jer igen
Jeres ordrebehandling er fint.Jeg er tilfredes me cykel-tasken, jeg har fået posten og jeg håber jeg skal handler igen hos jer.
Super god service med hurtig levering og respons på bestilling.
Perfekt
Henvendte mig i butikken, fik den servise som tilkendegiver god kundepolitik
Flot taske i god kvalitet
Rigtig fin service. Fin indpakning og levering dagen efter bestilling.
Noget til kroppen, så skriv til cykelshopper.
Får en rigtig god behandling og kan godt lide når de kan huske hvem jeg er.....:-)
superlækre cykeltasker
Jeg bestilte KT Hollandsk dobbelt cykeltaske, som jeg modtag et par dage efter. De er nu monteret på cyklen og fungerer perfekt. Er lige kørt hjem med en masse varer i regnvejr uden problemer
Nem at anvende, hurtig ekspedition
det kører som smurt i olie
nemt at overskue varerne, mange flotte varer, nemt at købe, en rigtig god opsætning og så er der hurtig levering. bare lidt øv at det koster i gebyr og forsendelse.Men sådan er det jo bare.
Fantastisk
Jeg har købt nogle vildt smarte cykeltasker på nettet.
Og nej - jeg er ikke bange for at få dem stjålet, for jeg klikker dem lige af og tager dem med ind på arbejde.
Det fungerer bare så godt i stedet for poser og tasker i cykelkurven.
God og hurtig service
Alt fungerede perfekt
Jeg har fuld tillid til Cykelshopper. Bestilling, betaling, levering var til UG
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.