Havde 1 år efter køb, en fejl på en avanceret LED lygte, som efter en henvendelse blev fulgt op telefonisk og herefter uden yderligere diskussion ombyttet. Super god, kompetent og hurtig service -... Zobacz więcej
Der var en god beskrivelse af varen på hjemmesiden, så mine cykelsko levede helt op til mine forventninger. Prisen var lavere end jeg havde set på andre steder. Leveringen var hurtig, pakken blev se... Zobacz więcej
Har handlet der 2 gange. Indtil videre. Hurtigt forsendelse og rigtig god service. Købte nogle varer og ugen efter valgte cyclingshop at lave specialtilbud med 30 % på et bestemt mærke. Det "brokkede"... Zobacz więcej
Leverede til tiden, og eftersendte varer i restordre uden ekstra omkostning. Ringede til middag og kunne hente varerne efter 2 timer. Et par defekte cykelsko blev efter 6 mdr. byttet uden prob... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
CyclingShop.dk er en internetbutik med et bredt udvalg indenfor cykeludstyr og cykeltøj. Vi er specialister i alt til cykelmotion og servicerer cykelentusiaster over hele landet. Forretningen er etableret i 2005, og vores base er i Roskilde på Sjælland. Her har vi vores kontor, lager og "stalddørssalg", hvor det også er muligt at afhente varer.
Himmelev Bygade 54A, 4000, Roskilde
- +45 5057 9702
- info@cyclingshop.dk
- www.cyclingshop.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Der er ikke noget at sige... bare i orden
Alt var som det skulle være.. top service
God behandling
Manglede at få noget leveret jeg havde bestilt. Fik god service i telefonen, og de leverede det der manglede dagen efter.
Hurtig og fleksibel betjening med lynlevering!
Jeg fik kludret lidt i bestillingen mandag morgen og var nød til at ringe for at få styr på det. Alt blev løst hurtigt og fleksibelt og trods mit kludder blev alt leveret næste formiddag - Sådan !!!
Leveringen var hurtig og der blev foreslået en anden vare til erstatning for en vare der var udsolgt
Hurtigt og effektivt
Som altid med cyclingshop får man den rigtige vare og med super hurtig ekspedition - kan varmt anbefales
Lige efter bogen
Ingen afvigelser - alt leveret efter forventning indenfor 48 timer på adressen.
Udmærket handelssted
Udmærket at handle hos og nemt at bestille via hjemmesiden. Man skal dog være opmærksom på de små rullemenuer med detaljer vedrørende bestillingen når der er forskellige varianter af samme vare - eksempelvis ventillængde på slanger mv. De overses nemt. Er man det virker det fint.
Super-Duper oplevelse :-)
Har handlet hos Cyclingshop et par gange før og blev bestemt ikke skuffet 3. gang. Mine varer kom med posten dagen efter jeg bestilte dem. Sådan!
Glimrende
Det har bare fungeret fuldstændig uproblematisk og som forventet
De har en super god service, rigtig god forhandler, kan klart anbefales
Det holder 100%
Kan kun anbefale Cyclingshop, jeg bestilte varer onsdag aften og fredag eftermiddag kunne jeg hente varerne i receptionen på mit job. Det er i orden, og jeg var klar til MTB Challenge i Gribskov om søndagen i nyt outfit.
Der var perfekt service og jeg fik tingene inden for få dage
Varen var perfekt, og jeg er meget tilfreds med det faktum at varen blev leveret hurtigt.
Produkt levede ikke op til vejledning
Trådløs cykelcomputer var i vejledninge angivet med mulighed for angive hjulete omreds fra 0000 til 9999 mm, man fakta var at det kun var muligt fra 1000 til 9999 mm

Odpowiedź od Cyclingshop
Defekte vare burde ikke koste mig penge
Jeg modtog min ordre hurtigt og det var rigtig fint, men der var desværre hul i bukserne så de blev sendt retur. Det gik sådan set også rigtig fint og jeg havde et par nye ret hurtigt. Der hvor jeg har et problem er at jeg skal betale 60,00 kr for at få dem sendt og jeg skal betale 25,00 kr for at sende retur. Hvorfor er det så meget billigere for mig end for jer??. Og så er næste problem for mig, at jeg ikke får refunderet portoen for en defekt vare, det synes jeg ikke er i orden.

Odpowiedź od Cyclingshop
Altid rettidig levering.
Har købt 3-4 gange fra Cyclingshop, og altid tilfredsstillende levering.