Havde 1 år efter køb, en fejl på en avanceret LED lygte, som efter en henvendelse blev fulgt op telefonisk og herefter uden yderligere diskussion ombyttet. Super god, kompetent og hurtig service -... Zobacz więcej
Der var en god beskrivelse af varen på hjemmesiden, så mine cykelsko levede helt op til mine forventninger. Prisen var lavere end jeg havde set på andre steder. Leveringen var hurtig, pakken blev se... Zobacz więcej
Har handlet der 2 gange. Indtil videre. Hurtigt forsendelse og rigtig god service. Købte nogle varer og ugen efter valgte cyclingshop at lave specialtilbud med 30 % på et bestemt mærke. Det "brokkede"... Zobacz więcej
Leverede til tiden, og eftersendte varer i restordre uden ekstra omkostning. Ringede til middag og kunne hente varerne efter 2 timer. Et par defekte cykelsko blev efter 6 mdr. byttet uden prob... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
CyclingShop.dk er en internetbutik med et bredt udvalg indenfor cykeludstyr og cykeltøj. Vi er specialister i alt til cykelmotion og servicerer cykelentusiaster over hele landet. Forretningen er etableret i 2005, og vores base er i Roskilde på Sjælland. Her har vi vores kontor, lager og "stalddørssalg", hvor det også er muligt at afhente varer.
Himmelev Bygade 54A, 4000, Roskilde
- +45 5057 9702
- info@cyclingshop.dk
- www.cyclingshop.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Lynhurtig og cool
En aften klokken otte ringede min telefon: Det var fra cyclingshop.dk, der havde fået min ordre, men ikke havde de sorte cykelbukser, jeg havde bestilt. Kun sorte cykelbukser med en blå kant.....
Jeg elsker det her foretagende. De er hurtige, de er grundige og de leverer vildt præcist.
Bestil hos dem, og du har alt hvad du skal bruge et par dage efter.
Nu mangler jeg bare at komme ud at cykle.
Edit: Nu hedder firmaet Ventoux, men de er stadig lige fantastiske.
Sådan skal det gøres
Købte en cykelcomputer med et defekt batteridæksel. Lynhurtig ombytning uden diskussion. Fik også hurtig og korrekt vejledning omkring nogle manglende tekniske specifikationer inden køb, selvom det var nødvendigt for support at undersøge det manuelt. I begge tilfælde kom jeg igennem på telefon uden ventetid. Sådan skal det gøres - vil anbefale Cyclingshop uden forbehold.
Tilfreds
God og hurtig levering, reagerer hurtigt på henvendelser.
Fysisk butik og vejledning muligt.
Super super service og fantastisk hjælp
Super super service kan varmt anbefales. Jeg skulle cykle Stjerneløbet i Roskilde den 17. maj og til min store overraskelse havde jeg glemt mine sko i Greve... God råd var dyre, da der kun var 32 min. til start. Jeg henvendte mig på Cyclingshop standen for at høre om de solgte sko, og en af de ansatte sagde ja, men at de ikke havde nogle med, men lagret lå i Himmelev og han var villig til at køre med mig derud. Det hele endte med at jeg fik købt et par sko og sokker og nåede at få alt på plads 3 min. før start... Gennemførte løbet og betalte først efter endt løb... Endnu en gang tusinde tusinde tak for hjælpen og tilliden, det er virkelig flot af jer og jeg vil uden tvivl handle hos jer igen....
Super god service
Bestilte nogle varer til afhentning i butikken. Alt lå klar til afhentning og jeg havde mulighed for at tjekke, at den valgte størrelse var korrekt. Modtog desuden rigtig god rådgivning i forbindelse med valg af en ekstra varer, som jeg fik med det samme. Bruger gerne jeres butik en anden gang.
Top Service
Jeg havde problemer med en lygte jeg havde købt på messen i Roskile i 9, november. Skrev til Cyclingshop. Fik svaret dagen efter og et nyt batteri blev afsendt samme dag og dagen efter havde jeg det nye batteri. Super service. Jeg har desværre ikke ordre nr. men mailen er fra den 25. januar 2015.
Perfekt service
Bestilte en del ting på deres hjemmeside i går, valgte at hente dem i forretningen, alt var pakket og klar, super service, venlig betjening, har handlet der flere gange og er aldrig blevet skuffet. Kan klart anbefale forretningen/hjemmeside
Mvh
Michael Nybro
God betjening, thumbs up.
Købte en cykellygte i januar 2013, men fik først taget den i brug i dette efterår. Efter få timers brug begyndte den at gå ud og være svær at tænde igen, virkede som en løs forbindelse i lygtehuset, produktions fejl mener jeg. Sendte en mail og blev ringet op indenfor en time, om jeg havde mulighed for at komme forbi butikken, når det passede mig ( bor i Roskilde så ingen problem i det) så ville de prøve at finde en løsning. Kørte forbi dagen efter på vej hjem fra arbejde. Fik udleveret ny lygte uden diskussion. Har handlet der flere gange og det fortsætte jeg med.
TOP service og gode tilbud
Har handlet flere gange og med hurtig modtagelse af varerne.
Denne gang var servicen højere (!) end forventet:
Tak for hjælpen mht batteri og lader til min kraftige cykellygte.
Glæder mig til næste gang at jeg mangler noget til raceren :-)
Et eksempel på at mindre fejl og håndteringen heraf kan forbedre oplevelsen. 5 store stjerner!
Der var en mindre fejl i en af de varer jeg modtog fra Cyclingshop.dk (forkert størrelse) - det skal lige siges at jeg bestilte ret meget så helt fair fejl.
Da jeg opdagede fejlen skrev jeg en mail til Jens, hvorefter han straks svarede tilbage med en undskyldning og en hurtig og god løsning. Han ringede også for at sige undskyld personligt. Desuden fik jeg endda en lille ekstra ting med i pakken som en tredje undskyldning.
Hvis flere virksomheder lavede fejl på samme måde som cyclingshop så ville verden være et bedre sted!
Service ud over det sædvanlige......
Cyclingshop.dk er simpelthen den mest troværdige internetshop jeg kender.
Service og betjening er helt i top og aldrig ét eneste negativt ord når man ringer om en reklamation.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Cyclingshop.dk
mvh
Helge
Randers
Fantatsisk!
Jeg har handlet her mange gange, altid hurtig levering. Har også brugt deres mailservise til diverse spørgsmål om udstyr - har altid fået hurtigt svar, og somme tider har de ringet mig op for at sikre sig, at jeg blev tilfreds med svaret. I går handlede jeg kl.15.30, og her til formiddag 10.30 ligger min pakke i pakkeboksen til afhentning! Jeg skal ud at cykle i dag, og kan nu nå at få en varm trøje inden under. Tusind tak til Cyklingshop.dk :)
nemt, hurtigt og billigt
Nemt, hurtigt og billigt
Bestilte mandag kl 16.00
tirsdag kl 9.30 havde de pakket og sendt ordren
Onsdag kom pakke på mit skrivebord.
Varene var også i rigtig fin kvalitet og stand.
Det er bestem ikke sidste gang jeg bruger Cyclingshop.dk
Jeg kan på det varmeste anbefale denne virksomhed. Jeg har handlet der flere gange og alt fungere. God hjemmeside, de tager telefonen og hvis man skal have noget byttet så sker det også. De er meget service mindet og helt klar i mæglet samt altid glade.
Altid en perfekt behandling ;-)
Købte et par Cykleshorts og handlen gik helt perfekt ;-) Handler gerne igen !
Nem - Let - Perfekt
Det er 4. gang jeg handler os Cyclingshop og det fungere bare. Oversigten over varerne er nem at gennemskue, bestillingsformen er lige og til og mest vigtig levering er bare i orden. Det er de rigtig varer der kommer og leveringstiden er super hurtig 1 til 2 dage, kan kunne anbefale dem.
Perfekt service
Altid lynhurtigt og korrekt behandling og levering. Selv fragt bliver øjeblikkeligt refunderet hvis der untagelsesvis sker en fejl.
Min ynglingsnetbutik
God service, behagelig kontakt. Er der noget, hjælper de gerne.
Bedre kan det ikke gøres
Jeg bestilte et par vinter cykelbukser og jakke. Jeg modtog varerne dagen efter.
I kassen lå en seddel til udfyldelse i tilfælde af bytning. Jakken var for lille og jeg udfyldte sedlen og sendte jakken tilbage. Dagen efter modtog jeg en mail fra Berit Dueholm om at jakken ville blive sendt samme dag - samme dag som CyclingShop havde modtaget den retur. Jeg modtog jakken dagen efter.
Det er bare flot og super god service.
Gunner Hede
Kruså