I have been a customer of the Valby Langgade store for 3 years and used their services many times, but today they lost me as a customer due to bad service (again): I always noticed two things: (1... Zobacz więcej
Jeg købte et set hvide cykelbukser af god kvalitet. De var misfarvede - gult - i skridtet og op ad benene. Ret upassende. Forretningen sagde at de før havde haft tilsvarende misfarvede bukser i den... Zobacz więcej
Købte en junior MTB. Listepris, men hurtig levering og klargøring. hentede den fredag og gav den lørdag morgen i fødselsdagsgave. Så straks sadlen kunne bevæge sig, men strammede den blot selv. En tim... Zobacz więcej
Først ser jeg en medarbejder køre en anden cykel ind i den kvindelige kundes cykel og vælte den. Derefter da hun bemærkede at det var ikke iorden og at der nu var skader på styrets håndtag og ridse... Zobacz więcej
Stribvej 1, 8940, Randers SV, Dania
- 86 40 15 20
- info@cxp.dk
- www.cxp.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Varen var på nettet, men udgået
Bestilte en cykelhjelm som var i webshoppen, men fik så en mail at de ikke havde den og at den var udgået. Så var tilliden røget, og jeg bestilte ikke en ny hjelm, da jeg havde brug for at være sikker på at min gave var i hus til 4 dage senere. Så jeg fandt en i en butik i stedet.
Nemt og hurtigt
Dejlig let bestilling og betaling. Godt informationsniveau og hurtig levering.
Super fin og tryg handel
Alle aftaler til tiden. Hentede cykel hos lokal cykelhandler og fik en meget fin service.
Bedste pris på det produkt jeg søgte.
Nemt og ligetil
Vores bestilling af cykel gik glat og uden problemer. Fin betjening hos cykelhandleren der satte lås, bagagebære og skærme på. Rigtig vil rådgivning og service.
Nemt og hurtigt!
Var hos cykelhandleren for købe et sæt Reelight 720, de var desværre udsolgt. Så jeg gik på cykelhandlerens hjemmeside - cxp.dk. Der var et endnu bedre udvalg. Jeg fandt det lygtesæt jeg ville have, hurtigt og nemt. Kan kun anbefales.
Super handel
Kan kun anbefale Cxp,.... Ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Super service og høj kvalitet
Super lækker pigecykel - høj kvalitet og super service - den var samlet og helt klar ved afhentning
Super billigt og leveret indenfor 3 dage
Købte cykellygter var meget billig i forhold til andre men tjek prisen
super oplevelse.
Har fået en ny og flot cykel til en god pris. Leveret af en imødekommende cykelhandler
Hurtig og billig
Super hurtig levering og til den bedste pris. Tak for det!
super hurtig betjening og en god oplevelse i butikken
Bestilte cykel ,kom 2 dage efter , og blev samlet . ringede , om jeg ville havde forlygte på ,blev monteret.
God oplevelse
Mgl. retursvar...
Købte 2 par cykelbukser, bukserne var misfarvet. 2 gange har jeg skrevet om problemet, men aldrig fået svar.
Hjælpsom
Efter en start der ikke lovede godt grundet problemer med email, har jeg
nu fået en udstrakt service fra en medarbejder der virkeligt tog fat i mine problemer og fik løst dem, jeg føler mig virkelig godt behandlet, og kan kun anbefale firmaet til andre.
Et trygt sted at handle.
Kontaktede firmaet telefonisk for at høre om købsbetingelserne. Da cyklen jeg bestilte blev leveret til en lokal cykelhandler, som tilbyder den service på mit køb, følte jeg mig tryg for at handle med firmaet. Hurtig levering.
Det fungerer bare hurtigt og med god service.
Hurtig venlig betjening. Alt som det skal være.
Misfarvet cykeltøj
Forretningen sagde at de før havde haft tilsvarende misfarvede bukser i den størrelse. Jeg tænker bare: hvorfor sender de dem så ud? Et enkelt øjekast havde afsløret misfarvningen, og denne kontrol havde taget 20 sekunder inden forsendelse.
Jeg er ikke engang sikker på at det ikke er ond tro - han kendte jo udmærket problemet, men sendte bukserne alligevel
Top-$ leverance og service
Hurtig levering, proaktiv adfærd fra firma. Rigtig god oplevelse af handle cykel på nettet.
Rudy Project Airstorm hjelm - Meget billig samt hurtig betjening
Købte en Rudy Project Airstorm hjelm (der i øvrigt er en fantastisk hjelm) på nettet.
Bestilte hjelmen om onsdagen og den blev leveret på min arbejdsadresse om fredagen - meget hurtig service.
Betalte 799,- for hjelmen, den laveste pris jeg kunne finde den til i DK.
Eneste minus ved nethandel med Cykel-X-Perten er, at man kan ikke ha' faktura adresse i Sverige (eller Tyskland) og så få sendt sin vare til f.eks. sin arbejdsadresse i Danmark. Man skal bo i Danmark (på papiret).
Morten