Zapłaciłem w poniedziałek potwierdzając finalny wygląd leda. Zamówiłem ekspres i w środę rano już była przesyłka. Top obsługa i jakość
PL: W LEDSY Custom Neon specjalizujemy się w projektowaniu i produkcji personalizowanych neonów LED na zamówienie. Oferujemy neony LED do wnętrz, neony LED na zewnątrz, neony na wesele, neony na eventy, neony reklamowe oraz neonowe napisy na życzenie. Nasze produkty to idealne rozwiązanie do dekoracji mieszkań, firm, restauracji, butików oraz przestrzeni eventowych, które potrzebują unikalnego i efektownego akcentu świetlnego. Wszystkie nasze neony produkowane są w Polsce, co pozwala nam na pełną kontrolę nad jakością i procesem produkcji. Dzięki krajowej produkcji możemy zapewnić krótszy czas realizacji zamówień oraz wysoką jakość wykonania. Pracujemy wyłącznie z energooszczędnymi materiałami LED, które charakteryzują się nie tylko trwałością, ale także ekologicznym podejściem do oświetlenia. Dlaczego warto wybrać LEDSY Custom Neon? ✨Personalizacja: Każdy neon LED jest tworzony na specjalne zamówienie, co pozwala na pełną indywidualizację projektu. Oferujemy darmową i niezobowiązującą wycenę, a także wizualizację, abyś mogła/mógł dokładnie zobaczyć swój projekt przed realizacją. ✨Wysoka jakość: Dzięki krajowej produkcji, nasze neony spełniają najwyższe standardy jakościowe. Korzystamy z energooszczędnych i długowiecznych materiałów LED, co zapewnia estetyczny i trwały efekt przez wiele lat. ✨Szybka realizacja: Standardowy czas realizacji zamówienia to około 10 dni roboczych, ale oferujemy również możliwość realizacji ekspresowej, aby sprostać nawet najbardziej wymagającym terminom. ✨Bezpieczne zakupy: Zaufaj profesjonalistom, którzy zapewniają gwarancję na produkty oraz fachowe doradztwo na każdym etapie realizacji zamówienia. Stwórz własny neon LED dzięki naszemu intuicyjnemu kreatorowi online - wybierz czcionkę, kolor, podkład i rozmiar w kilka sekund. W naszej ofercie znajdziesz także gotowe neony LED, które doskonale sprawdzą się w dekoracjach na wesele, urodziny, firmowe eventy, a także w stylowych neonowych dekoracjach do Twojego domu i przestrzeni zewnętrznych. —————— EN: At LEDSY Custom Neon, we specialize in designing and producing personalized LED neon signs made to order. We offer LED neon signs for interiors and outdoor use, wedding neon signs, event neon signs, advertising neon lettering, and custom neon text on request. Our products are a perfect choice for decorating homes, businesses, restaurants, boutiques, and event spaces that call for a unique and eye-catching lighting accent. Why choose LEDSY Custom Neon? ✨ Personalization: Every LED neon sign is created to order, allowing for full customization. We provide free, non-binding quotes and visual previews before production. ✨ High quality: We use energy-efficient, long-lasting LED materials to ensure a product that’s not only visually appealing but also durable. ✨ Fast production: Thanks to our professional team and modern technology, our LED signs are produced quickly and meet the highest standards. The standard lead time is around 10 business days, and we also offer express options. ✨ Safe and trusted shopping: Work with professionals who offer product warranties and expert guidance at every stage of your order. All of our LED signs are proudly produced in Poland, giving us full control over quality and delivery. By choosing LEDSY, you support local manufacturing without compromising on design or performance. In our offer, you will also find ready LED signs, perfect for weddings, birthdays, corporate events, and stylish neon home decor. Whether you're looking for something bold and expressive or elegant and minimal, we’ve got the right glow for your space - indoors or outdoors.
Rybnicka 64, 52-016, Wrocław , Polska
Pełen profesjonalizm, profesjonalna obsługa, szybkie odpowiedzi. Świetna jakość wyrobu.
Bardzo duża wiedza w branży - na prawdę warto i bardzo polecam!
Świetny kontakt ze sprzedającym. Bardzo pomocni. Szybko odpowiadają. Informują rzetelnie o procesie pracy nad zamówionym produktem. Super!
Wszystko na czas i zgodnie z projektem. Super.
Przyjemna obsługa klienta, profesjonalne podejście z każdym kontaktem. Szybka realizacja, dokładność projektu 1:1. Polecam serdecznie, jak byśmy jeszcze mieli zamawiać to na pewno od tych Państwa!
Bardzo staranne wykonanie. Byłem zaskoczony jakością neona. Polecam
Doskonały kontakt, sprawnie przygotowany projekt, profesjonalne podejście do klienta i dobra cena.
Dobra i sprawna komunikacja, ładne wizualizacje, bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony neon, dobra jakość. Polecam!

Odpowiedź od Ledsy Custom Neon
Zamówienie zostało zrealizowane w ekspresowym tempie, dzięki temu udało mi sie zrealizować bardzo dla mnie ważną dekorację.
Jakość wykonania samego napisu led- bardzo dobra, estetyczna, trwała.

Odpowiedź od Ledsy Custom Neon
Neon wykonany bardzo starannie. Świeci jednorodnie. Pilot i regulacja działa perfekcyjnie.

Odpowiedź od Ledsy Custom Neon
Niedawno zamówiłam neon led od Custom Neon. Muszę przyznać, że nie do końca wiedziałam czego chcę ponieważ neon był dla mojej przyjaciółki na ślub. Po rozmowie z pracownikiem od Custom Neon byłam już pewna co zamówię. Od razu dało się wyczuć pełen profesjonalizm w tej firmie. Odpowiedzieli na wszystkie moje pytania, doradzili w kwestii wielkości neonu, doboru kolorów czy czcionki. Oczywiście zaproponowano mi wizualizację. Byłam zachwycona podejściem jak i później wykonaniem i terminowością. Wizualizacja nie oddała do końca piękna tego neonu. Dla mnie jest śliczny i mam nadzieję, że przyjaciółka będzie miała super niespodziankę. Na pewno wrócę do nich z nowym zamówieniem. Super robota!!!! Neon led wykonany profesjonalnie. Widać dopracowane wszystkie elementy. Dziękuję za Wasze zaangażowanie!