Skulle du komme forbi Sønderborg, så skal du gøre dig selv en kæmpe tjeneste og booke bord hos CurryLeaves. Sikke en service,❣️ der er rundtur ved buffeten, hvis man ikke har været her før, der bl... Zobacz więcej
Vi fik leveret buffet til min datters konfirmation med to forretter, fire hovedretter og forskellige saucer. Vi og gæsterne synes det var virkelig lækkert og meget autentisk. Og det hele var meget pro... Zobacz więcej
Hold da op, en fantastisk modtagelse og fortælling om de forskellige retter. Super lækker mad MUMS, samt en super god service. WRAUU. Et besøg værd
Fantastisk oplevelse hos Curry Leaves i Sønderborg! Kvalitet og perfektion i hver eneste ret – og en atmosfære i topklasse. Jeg har prøvet tamilsk/indisk mad mange steder, fra de bedste restauranter... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Autentisk Indisk mad
Autentisk Indisk mad. Den Bedste Indiske restaurant i Danmark.
Lækker mad og venlig betjening.Vi…
Lækker mad og venlig betjening.Vi kommer igen.
Fantastisk betjening og mad
Fantastisk betjening. Tjeneren gav et godt overblik over menukort og buffet, så det var let at vælge. Tjenerne var meget opmærksomme på at samle brugte tallerkner og hele tiden være tilgængelige.
Vi fik buffet. Maden var super lækker med rigtig mange smagsnuancer og meget at vælge i mellem.
Hyggelige omgivelser.
Den venlige ejer kom ind, og spurgte om vi var tilpas.
Kan varmt anbefales.
Curry Leaves
Curry Leaves, er en lille perle i Sønderborg, der har fantastisk dejlig og velsmagende mad, og en forrygende god service. Curry Leaves er blevet en af vores yndlings restauranter i Sønderborg, og de fortjener den største ros. De får de største anbefalinger fra os.
Absolut verdensklasse mad.
Dette var den bedste mad oplevelse jeg har haft i mange år. Både min kone og jeg har spist på mange restauranter så vi kan måske anses som ret besværlige at lave mad for. Både maden og den personlige service her er fremragende og de har overskud til at tilpasse retter på a la carte menuen efter smag. Absolut flere besøg vær.
Skøn mad
Skøn mad, og stort udvalg
Virkelig virkelig lækkert
Enormt sød og imødekommende betjening
Vi havde den dejligst aften
Lækker indisk mad i Sønderborg
På miniferie i Sønderborg besøgte jeg denne restaurant. Betjeningen er i særklasse og der er ingen grænser for venligheden. Maden indisk, når det er bedst. Eneste dårlige oplevelse var håndteringen af take away kunder og andre, som kom ind i restauranten. De bør ledes udenom buffeten, så de ikke står midt i det hele.
Helt utroligt lækkert
Helt utroligt lækkert.
Har været på Curry Leaves et par gange i år, og tilbage i 2018, og det bliver bare ved med at være rigtig godt!
Personalet er SÅ imødekommende og venlige, og maden er den bedste indiske mad jeg har smagt i Danmark.
Helt perfekt 😊
Vi var 7 mennesker til middag den 28.5., lige efter Corona genåbning. Virkelig skøn oplevelse med super betjening og ditto mad. Kan kun anbefales!
Super mad og betjening
En virkelig dejlig restaurant
En virkelig dejlig restaurant. Maden er fantastisk! Prøv Nelle Crusch milkshake, den er virkelig virkelig fantastisk. Skønt personale 👍
Kan kun anbefales
En smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Behagelig betjening. Vi kommer igen! Tak
Autentisk betjening med oprigtig…
Autentisk betjening med oprigtig indlevelse. Både venlig, imødekommende og meget professionel. Små smagsprøver inden serveringen, så vi kunne smage hvor stærkt vi ønskede Butterchicken fra kortet, er bare en lille men vigtig detalje.
Mango Lassi var helt vildt god.
Stedet kan varmt anbefales, og helt klart et sted vi vil besøge igen.
Super betjening
Super betjening. Både venlig, imødekommende og meget professionel. At de kommer med små smagsprøver inden serveringen, så vi kunne smage hvor stærkt vi ønskede maden, er rigtig godt.
Mango Lassi var helt vildt god.
Vi kommer helt sikkert igen, og tager gerne flere lokale med.
En unik oplevelse til smag og sind.
Curry Leaves er unikke, for deres udvalg er til en hver smag, som har lyst til at gå på opdagelse i det indiske køkken. Take away udvalget er fint, med et godt og enkelt udvalg. En vidunderlig atmosfære i restauranten, og med en familiær og hjertelig betjening, som er svær at undvære.
Altid lækker mad og super service.
Altid lækker mad og super service.
En enkelt gang har en ret ved en fejl været forbyttet, men de kom hjem til os med den forkerte ret, samt en overraskelse.
Kan man forlange mere.
Jeg vil til enhver tid anbefale Curry Leaves.
Super og altid smilende betjening
Super og altid smilende betjening, rigtig god mad, og klar til tiden.
Denne gang Vindaloo og lammekødscurry. Med Mango Lassi, selvfølgelig. Mango Lassi hos Curry Leaves er noget helt specielt og man bliver hurtigt forvænt.
Glimrende take-away og venligt…
Glimrende take-away og venligt personale.
Der måtte godt have været lidt mere knald på kryderierne.
Vi glæder os altid til Curry Leaves
Vi glæder os altid til Curry Leaves. Indisk køkken, som igen idag har leveret fremragende mad. Tikka og Vindaloo som smagte fantastisk. Støt denne perle i corona-tiden, så gryderne holdes i kog😊
Indian restaurant in Sonderborg
Indian restaurant in Sonderborg, Denmark. A very good experience, perfect food, also not too hot dishes. Also a lot of vegetarian choices. Nice atmosphere, good service.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.