Toen Ceres binnen kwam wist ze meteen de aandacht van de kinderen te vangen! Met leuke spelletjes en een creatieve workshop heeft ze de kinderen enthousiast bezig gehouden en ons weten te ontzorgen 😊... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Creatieve therapie met begeleiding van Ceres, gewoon lekker op je eigen tijd, in je eigen huis met een online training aan je zelf werken. En meteen ook al resultaat merken. Ja het gaat niet vanzelf m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vandaag het kinderfeestje van mijn dochter gehad. 8 meiden van 9/10 jaar oud. Het was echt top! Heel ontspannen sfeer, mogelijkheid voor grapjes en gewoon kletsen. Mijn dochter vond dit het leukste ki... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een uniek atelier in De Bilt; ontdek en ervaar ook het aankoeteren™. Je gaat vertragen, komt in je eigen stroom, en ontdekt (weer) hoe fijn het is als je je niet druk maakt over een perfect mooi resultaat. Hierdoor krijg je meer energie, zelfvertrouwen en ontspanning. Vrijuit spelen en experimenteren met allerlei creatieve materialen; verf, krijt, karton, hout, speksteen en nog veel meer. Voor kinderen is er het Kinderatelier en de Geen-stress-tekenles. Voor volwassenen zijn er creatieve workshops, privéworkshops en de Cursus: Intuïtief Schilderen. Je hebt geen ervaring nodig, je bent welkom zoals je bent! Aankoetergroet, Cerès http://www.creatiefcentrumceres.nl
Essenkamp 11, 3732EW, De Bilt, Holandia
Cerès is enthousiast en ik voel me WELKOM bij haar. Ze neemt je mee op een creatieve reis en nodigt je uit om te spelen... Ja, aankoeteren! Door eerst stil te zijn, begin je bij jezelf en hoe het NU is in je. Daarna start je altijd met mooie materialen en kleuren, jammie! Cerès begeleidt en verrast je met aandacht. Dit heeft mijn creatieve werk verdiept én mooie inzichten gegeven!!! Groet, JR

Odpowiedź od Creatief Centrum Ceres
Wat is het een cadeautje om bij Ceres te zijn. Zij maakt de lessen persoonlijk en haalt het beste uit mensen. Ik kom helemaal tot mezelf. Echt een aanrader om bij Ceres aan te koeteren.

Odpowiedź od Creatief Centrum Ceres
De online lessen zijn ideaal als je, zoals ik, niet om de hoek woont van Ceres. Een uur lang vrijuit, ongedwongen en speels al tekenend aan de slag in het hier en nu. Super fijn en altijd weer verrassend wat er uit komt. Kortom zeer de moeite waard!

Odpowiedź od Creatief Centrum Ceres
Onze dochters hebben tekenles gevolgd bij Ceres. Ze kwamen elke keer blij en ontspannen terug. Aanrader!

Odpowiedź od Creatief Centrum Ceres
Mooie ochtend gehad om een wenscollage te maken. Wat wil je manifesteren in 2024?
Ceres is altijd warm betrokken bij de deelnemers hun process. Ze neemt je fijn mee in jouw reis.

Odpowiedź od Creatief Centrum Ceres
Altijd hartelijk en veel gezelligheid bij Cerès!
Mijn zoon van 6 komt graag bij haar knutselen.

Odpowiedź od Creatief Centrum Ceres
Leuke, verbindende workshop gevolgd bij Cerès. Ervaren en unieke begeleiding, inspirerend en leuk om creatief bezig te zijn zonder dat het om het resultaat gaat!

Odpowiedź od Creatief Centrum Ceres
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.