Compaya A/S - CPSMS.DK Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har brugt Compaya/CPSMS professionelt siden 2007 til forskellige online services, nogle med ret høj volume. Har endda været forbi BulkSMS.com fordi jeg troede de var billigere/bedre på SMS'er worldw... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

We in smartforening.dk have implemented CpSms API to allow our customers (organizations and companies) to send sms through our platform by using their API key and it just work as a charm. The good thi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super nem tjeneste med mange muligheder. Jeg anvender primært CPSMS til at sende SMS'ere i forbindelse med bookingaftaler. Det spiller. Har dog lige haft en lille teknisk udfordring i mit setup, som... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca internetu i telefonu

Napisane przez firmę

CPSMS.DK er et gratis online system til håndtering af alt indenfor SMS afsendelser. Du kun betaler for de SMS’er du sender. Få gratis demologin her. Professionel SMS Gateway til både erhverv og private - Send bulk SMS online med CPSMS SMS Gateway. Gratis oprettelse, intet månedsgebyr og billige SMS direkte fra internettet via vores SMS gateway. Send SMS via Email til SMS eller benyt dig af vores REST API til at integrere SMS ind i dine egne IT systemer. Vi har også en Zapier integration hvis du nemt vil sende SMS fra et af dine eksisterende systemer.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

SUPER

DET ER ABSOLUT DEN NEMMESTE OG SIKRESTE MÅDE AT GIVE KUNDER BESKED.

18 października 2016

Hej Jens,

Jamen jeg kan ikke være andet end enig! Tak for anmeldelsen

Det virker!

God og hurtig vejledning og det virker!

6 października 2016

Hej Michael,

Det er bare så let

Hvor er det let !

2 października 2016

Hej Helle,

Jamen så er alt som det skal være jo :-)

Super service!

Super service og hjælp

19 września 2016

Hej Lisette,

Tak for de 5 stjerner

Fremragende service

Jeg fik kodet op mod deres API, med en del hjælp fra dem, og nu kører det bare. Jeg kunne ikke drømme om at lede efter en anden leverandør.

27 sierpnia 2016

Hej Martinez McCare,

Dejligt at høre og tak for den fine anmeldelse!

fint system.

det virker bare

11 lipca 2016

Hej Steen,

Tak! :-)

Nem og hurtig

Nem at betjene og vi har ikke oplevet nogen problemer med firmaet

16 czerwca 2016

Hej Marjo,

tak for de 4 stjerner :-)

Fungerer fint

Brugergrænsefladen kunne godt forbedres lidt, ellers er jeg godt tilfreds

12 czerwca 2016

Hej Jesper,

Working on it! :-)

Enkelt og ligetil

CPSMS tilbyder en ganske fin service. Det er nemt og enkelt at komme i gang med og udsendelsen af sms'er er ganske ligetil.
God service til en fornuftig pris.

12 czerwca 2016

Hej Jens,

Tak for anmeldelsen og stjernerne!

Forrygende service

- fik meget hurtigt en løsning op at køre - og det virker - første gang!!!!!

26 maja 2016

Hej Michael,

Tak for de 5 stjerner, og altid hyggeligt at snakke med dig :-)

Oceniono na 5 z 5

Har brugt dem 2 gange uden problemer. God service, og nemme at arbejde med, deres API og også nem at bruge.

23 maja 2016

Hej Entity51

Tak for det! :-)

Funkar Greit!

Vi använder tjänsten i sverige med webcrm och det funkar greit!

16 maja 2016

Hej Patrick,

Tak for de 5 stjerner

Udemærket

Efter lidt begyndervanskeligheder med at finde rundt i menuen så virkede det fint og uden problemer

7 maja 2016

Hej Mogens,

Tak for de 4 stjerner og næste gang ringer du bare, så guider vi dig igennem :-)

88 38 90 62 - direkte

Supernem løsning til sms-forsendelse

Vi har rigtig meget glæde af CPsms til både masseudsendelser, tidsforskudte udsendelse - og til ganske almindelige sms'er som vi så kan skrive med et ordentligt tastatur :-)

Edtvar Krogh
Arbejdspsykologisk.dk

30 kwietnia 2016

Hej Edtvar,

Nemt og hurtigt

Vi havde behov for en ny SMS gateway af flere årsager. Bestilte en demo konto hos CPSMS. Et par dage efter blev jeg ringet op om alt gik som det skulle og jeg bare kunne sige til hvis vi skulle bruge hjælp.
De fulgte op på sagen flere gange, og føler vi blev ret godt behandlet. Det er kundeservice til UG!

26 kwietnia 2016

Hej Nicolai

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!

Klippestabilt!

Jeg har brugt Compaya/cpsms i 6-7 år efterhånden. Først til nogle småting såsom overvågningssystemer m.m., til nu at bruge dem på forskellige websites med SMS-validering. Jeg har aldrig oplevet en SMS komme for sent eller noget i den stil - det spiller bare og har altid gjort det. Kæmpe anbefaling herfra.

5 kwietnia 2016

Hej Jesper,

Jamen med så mange år på banen sammen burde vi næsten have et jubilæum :-)

Oceniono na 4 z 5

Cpsms var bare nemt at gå til...

Cpsms var bare nemt at gå til, og det fungerede klippestabilt.

5 kwietnia 2016

Hej Bent,

Jamen tak for anmeldelsen og de 4 stjerner!

Super service

Har brugt deres SMS Gateway i flere år nu. Og der har aldrig været nogen problemer. De kan helt klart anbefales

31 marca 2016

Hej Shahid!

Tak for de 5 stjerner og din anbefaling!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej