Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bestilte varer hos dem i begynnelsen av mars. Fikk pakken og to produkter var ødelagt. Sendte dem mail 11.03 med reklamasjon, purret på 23.03. Har enda ikke fått svar.

Oceniono na 1 z 5

Sykt useriøst selskap. La inn en bestiling 12/3 og fikk ordrebekreftelse, har ikke hørt noe siden og heller ikke mottatt ordren min. Har heldigvis brukt klarna så ingen penger er trekt fra min konto.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tok kontakt ang en GHD slettetang som plutselig sluttet virke, får beskjed om at de selvfølgelig skal stå for ny vare og selv ta saken med GHD. Etter mange purringer med spørsmål om oppdatering av sa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gikk til innkjøp av hudpleieprodukter fra Coverbrands. Jeg kjenner meg ikke igjen i den negative omtalen. Jeg fikk 30 % på Seidrprodukt, i tillegg la de ved 2 ekstra reiseutgaver av andre Seidr produk... Zobacz więcej

1,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,9

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Ingen kundeservice

Betalte 400kr for en vare, men har enda ikke fått noen ordrebekreftelse etter to dager, og de svarer ikke på Mail eller noen steder🙄 Det var de pengene

10 grudnia 2020
Oceniono na 4 z 5

Foreløpig fornøyd

Har alltid vært fornøyd her. Varene kommer på 2 dager. Men lenge siden jeg har vært i kontakt med kundeservice, så det kan jeg ikke si noe om hvordan fungerer pr idag (der mange skriver den er dårlig).
Nettsiden er litt så som så med å logge seg inn og det er litt vanskelig å finne frem. De er tidvis utsolgt for varer jeg vil ha.

28 listopada 2020

Finnes IKKE kundeservice. Mailene besvares ikke, telefonlinje er lagt ned

De er komplett utilgjengelig. Det virker som coverbrands lagt ned sin kundeservice og sluttet å ha hvilken som helst kommunikasjon med kunder.

Sendte en mail at jeg ikke fikk min bestilling som ble rotet bort av transportfirma. Har aldri fått noe svar tilbake.

Automatisk telefonsvar sier at de ikke har lengre telefonstøtte og hjelper kunder kun via epost (nei, det gjør de ikke).

Enig også med andre negative anmeldelser at dette bør meldes forbrukerrådet siden bedriften mangler alle slags kommunikasjonsmåter og helt utilgjengelig for kunder.

1 października 2020

Bra service!!

Betalte via vipps men så oppsto det noen problemer. Sendte mail om dette og fikk respons etter noen timer! Bra service!!

8 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Veldig dårlig service, leverte feil vare og svarer ikke på mail, nettsiden eller telefon.

Jeg bestilte en selvbruning i fargen dark, men fikk den i fargen medium. Prøvde både å ringe, sende mail og chatte direkte på nettsiden, men fikk ikke svar noen av stedene. Alt ble gjort innenfor åpningstidene, og de svarte ikke på mail innen 24 timer som det står de skal på nettsiden. Jeg måtte bestille hjem fordi jeg både har skole og jobb, så har ikke mulighet til å kjøpe eller bytte den selv innenfor åpningstidene i butikk. Fargen medium er alt for lys for meg. Veldig dårlig service, de leverte feil vare og svarer ikke på mail, nettsiden eller telefon. Anbefales IKKE. Jeg har fortsatt helt feil farge på selvbruningen, og skjønner at jeg selv må dra å bytte den en gang jeg får tid om jeg noen gang skal få riktig farge. Dyrt dersom man ikke har tid til å bytte, som meg.

12 grudnia 2019

Virkelig dårlig “kundeservice”.

Virkelig dårlig “kundeservice”.
Tager ikke telefon og svarer ikke på mail!
Jeg bestilte en række produkter, da pakken kom manglede, der et produkt!
Har prøvet å kontante dem mange(!) gange uden held!
Spildte penge ret og slet.

9 grudnia 2019
Oceniono na 2 z 5

Poor

I ordered a product and didn’t hear anything about the package till a whole week after, after I contacted them about it. I also received a couple of spam mail from coverbrands that was weird. Although the product was good when I finally got it, but the customer service and shipping time was not a good experience.

5 października 2019

Dårlig service

Dårlig service

Bestilte en pakke deal fra nettsiden. Dem kan ikke levere på grunn av ingen navn på postkassen. Prøvde og ringe og sendt flere e-mail til kundeservice fått ingen svar og pakken min har forsvant! Betalte 450kr for ingen ting....

22 sierpnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Det er når man skal utføre en retur…

Det er når man skal utføre en retur eller reklamasjon man ser hvor dyktig kundeservice nettstedet har . Coverbands har dyktig kundeservice og rask levering.
Fikk små hull på en sminkeveske jeg kjøpte for er år siden . Stoffet var av kvalitet at det ble småsprekker. Fikk ny tilsendt etter få dager .

12 stycznia 2019

Super levering

Kjøpte en highlighter og bronzer på mandag, tirsdag var de sendt og nå på torsdag fikk jeg varene i postkassen. Begge kom i bobleplast og enkel emballasje - fikk i tillegg rabatt på både zalando og deres egen nettside med i konvolutten. Super levering, selv til de som ikke bor i Oslo! Har ingen klager og vil nok bestille derfra igjen.

30 listopada 2017

Alltid fornøyd

Utrolig god kundeservice!! Var feil med varen engang og de sendte ny med en gang uten noe problem! Får alltid varene Max 2 dager etter bestilling! Masse tilbud, utvalg og rabatt koder.

20 kwietnia 2017

BESTILLER - MEN DE HAR IKKE VAREN PÅ LAGER

Bestiller en vare. Etter en uke uten å høre fra dem, sender jeg er epost. Da får jeg til svar at de er utsolgt og at de skal sende den etter 5-7 virkedager. Virkedagene går og hører ikke noe fra dem. Sender en ny epost for å høre om varen er sendt. Det er den ikke. Ber dem slette hele orden. Dette kalles ikke god kundeservice. For det første når en bestiller på nettet bør det stå at den er utsolgt, da slipper en dette tullet. For det andre bør de gi beskjed om at den er utsolgt - uten at en skal være nødt til å ta kontakt med dem. For det tredje - selv da gir de ikke beskjed om at varen er ytterligere forsinket. :((

31 stycznia 2017

Du finner ikke bedre

Jeg mottok produktet mitt etter bare to dager noe som er ekstremt fort for sminke relaterte nettsider. Kvaliteten på produktet var godt og jeg vil absolutt benytte meg av denne siden igjen!!

2 września 2016

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej