Meget fin og hurtig betjening... modtog allerede den ene forsendelse dagen efterbestilling. Dog vil jeg sige, målskemaet og varen ikke helt passer overens! Købte en Tyrolerkjole, men den størr... Zobacz więcej
Corsagen.dk
Jeg købte en kjole til tyroler fest, modtog varen dagen efter bestilling. Kjolen svarede dog ikke til mine forventninger og retunerede den igen. Fik hurtigt bekræftelse på modtagelse af returvare samt... Zobacz więcej
Pakken kom hurtigt og selve corsagen var super smuk. Dog var pasformen elendig og corsagen gabte meget foroven og syntes ikke de mål der står derinde er korrekte (Selvom jeg grundigt målte mig selv fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kvaliteten af jeres corsager lever ikke op til mine forventninger... De er meget tynde, nærmest "kostume-agtige"... Samme kvalitet som alle de der kostumer man køber over nettet. Godt jeg købte dem på... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos os finder du et stort udvalg i Corsager fra str. Small-6XL samt modetøj til kvinder str. 42-62. 1-2 dages leveringstid og mulighed for at komme og prøve alle vores varer!
Svinget 1, 2300, Kbh s
- kundeservice@corsagen.dk
- www.corsagen.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
God service, gode varer
Alt i alt har jeg kun haft gode oplevelser med Corsagen :D
varerne er leveret inden for få dage, og i god stand
Selv når der er fejl fra fabrikkens side på varen, får man i løbet af få dage samme vare uden fejl.
Så kan kun melde positivt :)
☆☆SE HER SE HER☆☆ SÅ GOD SERVICE FÅR MAN KUN ET STED
Da jeg bestilte mine vare kom de hurtigt, så skønt man ikke skal vente flere dage :)
Havde dog et par vare der var for lille men også der er der god service at få. Nem retur seddel og så er det bare at sende retur indem 14 dage.
Jeg skal helt sikkert handle hos corsagen.dk igen .
Søde og venlige mennesker ;) tak for denne gang
Ingen klager. :-)
Fine priser, god online vejledning, hurtig levering.
Ingen klager herfra. :-)
Pris og kvalitet hænger sammen.
Kvaliteten og prisen hænger sammen og leveringstiden er hurtig. Hjemmesiden er nem at finde rundt på.
God service, hurtig levering og altid gode priser
De har god service, hurtig levering og altid billige priser. Hvis man bare kunne købe det hele :)
Hurtig til st sende varer , nu venter jeg bare på penge retur, så må vi se om de beholder de 4 stjerner
Venter på retur penge
hurtig god service
Det er nemt at bestille fra hjemmesiden og varerne kom som forventet få dage efter, og levede op til forventningerne.
Fint produkt. Hurtig levering
Jeg kan varmt anbefale jer at handle her !
Fint, hurtig og supergod kundeservice
Jeg havde bestilt en vare, og undrede mig over, hvor den blev af. Jeg kontakede Corsagen.dk, de efterlyste min vare og så viste det sig, at jeg havde skrevet forkert adresse i bestillingen. Uden videre sendte de min vare til mig igen. Der var stor hjælpsomhed og forståelse for, at jeg som førstegangskunde var lidt nervøs.
Perfekt.
10 Marts, 2013. - Fornuftige priser, hurtig levering, god kundeservice.
12. Februar, 2014 - Jeg har fået leveret den forkerte vare. Ret uprofessionelt.
13. Februar, 2014 - Hurtig respons på min klage og der bliver sendt en ny. Skønt!
hurigt og godt lavet.
det er nemt at finde ud af hvordan du skal gøre tingene og og deres tøj og sko er lavet af godt materiale.
kan varm anbefale denne side til andre.
størrelserne er VIRKELIG små og kvaliteten VIRKELIG lav.
Størrelsen i deres tøj er sindssygt småt i forhold til normale størrelser. Jeg bruger normalt en medium og måtte op i 2x xl for at kunne passe det og kvaliteten i de ting jeg har bestilt, var seriøst ringe og så billigt ud. Jeg handler uden tvivl et andet sted i fremtiden.

Odpowiedź od Corsagen.dk
Hurtig og effektivt
Købte en gallakjole til min kæreste. Passede perfekt og den kom inden for 5 uger efter. Virkelig et godt køb. Og vi er lykkelig gift ;-)
Skønne varer og hurtig levering!
Lækre og Skønne produkter og en fantastisk hurtig levering:-)
Forkerte størrelser igen igen
Jeg har igen modtaget forkerte størrelser ligesom jeg gjorde sidst....sidst var størrelsen rettet i varene med kuglepen da corsage og nederdel ikke var samme størrelser....denne gang bestiller jeg to kjoler i samme størrelse blot to forskellige farver modtager så også to forskellige størrelser....

Odpowiedź od Corsagen.dk
Kunne ikke være bedre
Super god service. Tøjet sidder rigtig godt, og da de fandt ud af at en af mine kjoler var udsolgt fra lageret sendte de den med i en anden farve gratis. Hvis det ikke er god service ved jeg ikke hvad der er.
Super godt!
Corsagen lægger en høj standard! Jeg fik min vare dagen efter bestilling, og det fungerede super godt! God kvalitet, lave priser.. Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb på Corsagen.dk. :)
god og hurtig service
Fik varene hurtigt. Den ene passede ikke og blev returneret. Fik hurtigt pengene tilbage. Kan kun anbefales
super forretning
har bestilt en kjole som skal bruges som brudekjole ...... den passede ikke lige som jeg gerne ville have men har en super veninde der lige fandt ud af hvordan den kunne komme til at passe ... men alt i alt en super behandling inde fra jer ... hurtig ekspedition så er meget tilfreds