Meget fin og hurtig betjening... modtog allerede den ene forsendelse dagen efterbestilling. Dog vil jeg sige, målskemaet og varen ikke helt passer overens! Købte en Tyrolerkjole, men den størr... Zobacz więcej
Corsagen.dk
Jeg købte en kjole til tyroler fest, modtog varen dagen efter bestilling. Kjolen svarede dog ikke til mine forventninger og retunerede den igen. Fik hurtigt bekræftelse på modtagelse af returvare samt... Zobacz więcej
Pakken kom hurtigt og selve corsagen var super smuk. Dog var pasformen elendig og corsagen gabte meget foroven og syntes ikke de mål der står derinde er korrekte (Selvom jeg grundigt målte mig selv fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kvaliteten af jeres corsager lever ikke op til mine forventninger... De er meget tynde, nærmest "kostume-agtige"... Samme kvalitet som alle de der kostumer man køber over nettet. Godt jeg købte dem på... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos os finder du et stort udvalg i Corsager fra str. Small-6XL samt modetøj til kvinder str. 42-62. 1-2 dages leveringstid og mulighed for at komme og prøve alle vores varer!
Svinget 1, 2300, Kbh s
- kundeservice@corsagen.dk
- www.corsagen.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Bare helt finno
Der var ingen komplikationer og alt gik som det skulle :]
gode priser og udvalg :)
fandt mine varer til den billigste pris i forhold til andre hjemmesider. hurtig levering og opdatering på afsendelse.
hurtig levering ved undtagelse af en enkelt str.
Hurtig levering, og ej heller problemer ved returnering eller ombytning til anden str.
Dog op til 4 ugers leveringstid på en alm. vare i str. M?!?

Odpowiedź od Corsagen.dk
Super betjening, super kvalitet og super pris
Billigt, nemt, hurtigt og overraskende kvalitet! Kan varmt anbefales :)
Super nem
nem side at finde rundt på, dejligt med størrelseskema som passer og mange fantastiske ting
Perfekt og nemt.
Alt forløb hurtigt og sikkert, selv min returnering grundet størrelse gik let.
Ved yderligere spørgsmål til kundeservice, blev også behandlet med hurtighed. Tak for min fine corsage - festen blev ekstra perfekt. Vh. Melanie.
RIgtig god service.
Havde et spørgsmål inden bestilling, og mailen bliv svaret inden for 2 timer, jeg bestilte så varen ( støvler ) og 3 dage efter blev de leveret, varen var som på billedet, og levede op til mine forventninger.
god service, hurtig levering
varen lever ikke helt 100% op til varen. Billedet er fra Maya Hansen design af et corsage der koster 750 euro. Jeg er klar over at man ikke får det for 279 kr i DK og varen jeg modtag var også fin :), men læg et billede af varen på i stedet for et billede af Maya Hansens corsage. Jeg vender helt sikkert tilbage og anbefaler jer gerne.

Odpowiedź od Corsagen.dk
Smukke ting som modtages hurtigt
Lækre sager, som lever op til forventiningerne. Størrelsesguiden holder hvilket er vigtigt for mig, da jeg er en stor pige, og så er der hurtig levering. Jeg er super glad for mine køb hos corsagen.dk
Old or Modern ?
Jeg bestilte en dag vare fra Corsagen, og en uge efter jeg har bestilt varen, fik jeg e-mail om at den "afventer lager" og varen skule kome om 14-30 dage.
Jeg skrivede e-mail om at det skule de havt sagt den dag jeg bestilte, men "Corsagen" skrivede tilbage og skrivede "Vi har fået bestillengen i dag" ... ? :/
Men de var så søde og sende varen strakst efter e-mailen, det skal de få 6 stjerner for. Det som jeg skrev først går ikke for mig igen...

fantastisk service.
En af mine vare endte m at være meget meget forsinket. Fik den derfor gratis. Resten kom til tiden og var som forventet.
Her vil jeg handle igen !
Jeg er yderst tilfreds med handelen. Bestilte 3 emner .... et emne der var på lager ...hvilket jeg modtog få dage efter bestillingen. " emner der ikke var på lager ..modtog den ene ca 3 uger efter bestilling ...det sidste emne kom nok 8 uger efter bestilling ...hvis ikke længere.... men det kom og jeg blev holdt opdateret i ventetiden.
Mit råd til andre købere vil være : Skal du bruge varen inden for kort til så bestil udelukkende varer der er på lager.
Jeg havde ikke travlt og er derfor tilfreds med handelen.
Perfekt.
Varen blev sendt hurtigt, og passede perfekt. Har intet negativt at sige.
super hurtig forsendelse
meget hurtig forsendelse og nem og overskuelig hjemmeside
Hurtig service
En meget professionel service, ca 2dage efter er det lækkert tøj ankommet til mig. Har kun ros til Corsage
Hurtig svar via mail når man har spørgsmål og lige så hurtig levering når man bestiller varen.
god betjening
Jeg fik en god oplevelse ud af at handle hos jer, fordi der var gode oplysninger og vejledninger af de produkter jeg skulle bruge. Der var heller ikke nogle problemer med forsendelsen, og varen kom hurtig.
Super handel
Super handel jeg havde på corsagen.dk hurtig levering kan kun anbefales
Suverænt
Stillede spørgsmål til min ordre, lige fter jeg havde afgivet bestilling. Modtog svar under to minutter efter. Min vare blev sandt samme dag og jeg modtog den dagen efter. Alt var lige efter bogen. Vil gerne handle hos corsagen igen. Ingen negative anmærkninger herfra!