Utrolig dårlig hjemmeside og deres app virker ikke på nogen måder når man spørger om deres hjælp så får man aldrig svar endnu et svindelfirma
Jeg har fået en kontrolafgift, fordi jeg havde overset et skilt. Det kan selvfølgelig ske. Det der ikke er i orden er mangel på fysisk kvittering af bøden, som ikke bliver lagt i ruden. Dette gør at f... Zobacz więcej
Min kæreste parkeret min bil hos hendes veninde og registreret parkering i deres app og hun har billede dokumentation på dette. Bøde bliver ikke lagt i forruden ej heller sendt i e boks. Der kommer et... Zobacz więcej
Kontaktede selskabet vedrørende evt. forkert skiltning på et parkerings område. Var i starten meget lyttende, men i mail tråd med oplysninger fra mig blev den pludselig blokeret. Håber alle jer som k... Zobacz więcej
O COPARK ApS
Napisane przez firmę
COPARK er et privat parkeringsselskab som hjælper boligselskaber, boligforeninger og virksomheder med at håndhæve den private ejendomsret.
OM VORES ANMELDELSER:
Der er ingen tvivl om, at bilister som har modtaget en parkeringsafgift for at have overtrådt private parkeringsbestemmelser sjældent forbinder afgiften med en god serviceoplevelse. Det forstår vi godt.
Ved læsning beder vi derfor om, at der skelnes mellem:
1) anmeldelser af vores services indgivet af vores kunder, som enten er de der ejer eller retmæssigt benytter en parkeringsplads.
2) anmeldelser fra bilister, som har modtaget en parkeringsafgift eller fået afslag på en klage over en korrekt pålagt parkeringsafgift.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
RIGTIG GRIM OPLEVELSE!!!!!
RIGTIG GRIM oplevelse med dem, får bøde på en parkeringsplads, som altid har været der, den var slidt da jeg fik bøden, men den dag i dag er den fint malet op igen, det kalder jeg at snyde folk og stjæle deres penge.
Har billede fra jeg fik bøden og hvordan den ser ud nu.
Føj siger jeg bare, sikke en måde at behandle folk på!!!!!!
Platugler
Skulle handle i Bauhaus, Valby, hvor en af COPARKS P-vagter gik rundt og udskrev bøder i stor stil. Min bil har ikke P-skive, så spurgte vagten og jeg kunne lægge en seddel med dato og ankomsttidspunkt i forruden, alternativt gå ind i Bauhaus og købe en P-skive på 5-10 minutter, hvilket P-vagten nævnte var OK og at han ikke ville udskrive en bøde. Stor var overraskelsen derfor, da jeg kom ud og fandt en P-bøde i min forrude og en P-vagt over alle bjerge, hvilket nok var meget godt... selvom
Bauhaus annullerede P-bøden. 1) Uforståeligt, at Bauhaus vil samarbejde med sådan et firma. Det skræmmer kunderne væk og giver et dårligt image. Med hvilket formål? Tjener Bauhaus på P-bøderne eller er der tale om en inkompetent varehuschef? Drop det samarbejde! 2) Helt fint at drive et parkeringsselskab, men gør det dog professionelt. De to ejere har flere konkurser bag sig og driver nu COPARK, hvis eneste formål er at udskrive bøder for enhver pris. Usmageligt. Useriøst. Dumt. Håber deres kunder vågner op og finder en ny samarbejdspartner.
Forfærdelig virksomhed
Forfærdelig virksomhed. Bøden sad ikke i forruden. De kan ikke kontaktes. Man kan ringe til et call center, der ikke har nogen dialog med virksomheden.
Jeg betalte bøden, da jeg fik oplysning om den længe efter med post, men jeg modtog herefter alligevel rykkergebyr. De sender systematisk rykkere ud, inden man har modtaget forrige regning. Det kan de gøre tre gange. Det er det vilde vesten. Gå til parkeringsklagenævnet alle dem der orker!
Skrækkelig oplevelse ....at som…
Skrækkelig oplevelse ....at som handicaphjælper være kommet på arbejde hos beboer som straks udleverer et gæstekort , da de lige har fået copark. Jeg udfyldte gæstekortet med dato og klokkeslæt og lagde det i bilens forrude. Om aftenen ser man at man alligevel har fået en p bøde på 875 kroner . Klager selvfølgelig på deres hjemmeside, og får 3 uger efter en mail at klagen er afvist. Groft uretfærdigt....
Rydder ikke for sne så man kan parkere…
Rydder ikke for sne så man kan parkere lovligt men vender gerne tilbage når den er smeltet for at give et hav af bøder til beboere i ejendomme. Føj for s-atan
Parkeringsskrive, eller seddel i ruden?
Er det korrekt, at man ikke kan lægge en seddel i vinduet med korrekt angivelse af dag og tidspunkt, når man forlader bilen kort? Korrekt angivelse af parkeringsskrive, hvad er reglerne for det, parkeringsskive, skal den være rund?
Copark giver handicap hjælpere bøder
Jeg fik idag en bøde i min firmabil i Avedøre. Jeg er handikapchauffør og skulle idag afhente en blind passager der sidder i kørestol, manden kan ikke selv komme ovre i sin kørestol og har derfor brug for jeg tager mig god tid til at hjælpe personen fra deres hjem ud i minibussen.
Men da jeg når ud til bilen sad der en venlig hilsen på 875kr som så betød, jeg skulle have penge med på arbejde idag.
Jeg syntes der skal være plads til alle, men det syntes Copark desværre ikke.
PLAT OG SVINDEL
komplet tåbeligt p.selskab de skulle lukkes ved lov, de har så mange fælder man kan falde i LORTEFORTAGENDE
JEG ER I CHOK
JEG ER I CHOK
. Har fået 2x bøder på 1850 kr. dvs 3700 kroner, den ene af bøderne ligger dog slet ikke ved mit vindue da den er taget væk. Jeg prøver efterfølgende at lave en afdragsordning, men 2 måned skal jeg flytte i en ny lejlighed og ringer derfor ind til dem og spørger om vi kan rykke betalingerne, det får jeg så afvide at det kan jeg sagtens. Når måneden er omme får jeg så at vide at jeg alligevel ikke kan få en ny afdragsordning og det hele skal betales nu, de ber mig endda om at tage et lån, for at betale bøden. I er syge i kasketten, umenneskelige, må i gå konkurs dumme svin.
Påmindelse uden bøde
Har modtaget en påmindelse vedr p-afgift/kontrolgebyr v Lille Friheden. Årsag: Du har ingen p-Skive. Det har jeg så, den er nemlig elektronisk, og fungerer perfekt. Har i øvrigt heller ikke modtaget en bøde……. Hvad sker der for dem. Jeg må vist have fat i Kontant.
Copark valgte at give mig en bøde i…
Copark valgte at give mig en bøde i Fast Track på en tank i Sydhavn.
Jeg skulle kun betale for min benzin, jeg var væk kortere tid end 3 minutter men får så en bøde alligevel. 875kr i afgift.
Circle K medarbejderen og chefen gav mig medhold at det var uretfærdigt.
De får den annulleret på deres regning.
Uempatisk, forfærdelig p-vagt. Må i få jeres mad galt i halsen.
Frygtelige mennesker
Fair nok man får en afgift. Men at de skal yde hærværk på ens vinduesvisker for at give afgiften, og derefter fralægge sig alt ansvar er jo sygt. Frygtelige mennesker der har moral nok til at arbejde for sådan er firma..
Jeg er så træt at copark
Jeg er så træt at copark, det firma skulle ikke eksisterer,
Jeg har fået to bøder fordi jeg ikke…
Jeg har fået to bøder fordi jeg ikke havde installeret deres app!?
Copark trådte i kraft i vores boligselskab pr 14 august. Man skulle lade sig registrere inden d 14. August hvilket jeg selvfølgelig gjorde.
Troede alt var i orden. Kommer ud d.16 til to bøder. Grunden var manglede installation af deres app!#%/?
Jeg havde ikke plads på min Huawei lite tlf. Der stod intet om at man kunne løse problemet på anden vis i den mail og sms jeg fik.
Det har resulteret i to inkasso sager, rykker gebyrer, opkrævning af 2x850,-
Er kommet i RKI og nu truer de med to fogedretter.
Elendig af dette firma
L.... firma. Får et bøde på selve samme gade jeg bor på. Siger til dem at det er min ny bil med nyt reg. Nr og at mit boligboligforening er igang med indregistere bilen i systemet. Nej nej det har intet med det at gør.
Sag. Nr 72998
Uretmæssigt udstedt kontrolgebyr #74014
Har i dag modtaget et uretmæssigt udstedt kontrolgebyr, da jeg ved ankomst til bilen indleder dialog med parkeringsvagten, da observationstiden endnu ikke er overskredet og kontrolgebyret ej heller er udskrevet. Parkeringsvagten fastholder imidlertid, at jeg skal afvente, at han får udskrevet kontrolgebyret og lader minutterne gå ved at tale om parkeringspladsen - endvidere fremgår jeg på dennes såkaldte billede dokumentation. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at dette nummer fra parkeringsvagten er jeres såkaldte gode parkeringsservice.
Jeres skilte er ikke synlige nok og er…
Jeres skilte er ikke synlige nok og er desuden placeret for langt fra hinanden til at man kan orientere sig om reglerne.
Jeg håber mine penge går til et godt formål og ikke bare “basser” på kontoret.
“God Jul” til jer også
Jeg har opholdt mig en del i sankt…
Jeg har opholdt mig en del i sankt jørgenspark boligkompleks i Næstved, hvor bilens nummerplade er tastet på copark app og kan holde i 24 timer. Problemet er at d’ers app ikke som forventet, kommer med en advarsel ved p ophør og dermed en bøde.
Min bil bliver derefter skrevet ind hos copark som fast parkering, men en lørdag aften er der kun en snæver p plads, så mit V forhjul står over striben, endnu en p bøde.
Deres identitets nummer på bøden i foruden, kunne ikke bruges til at taste sig ind hos dem for en klage.
I mit optik er det en bondefanger virksomhed, der køre klapjagt på bilisters pengepung
De sidder på lur
De sidder på lur.
Jeg Blev siddende i bilen medens konen skulle på Apoteket lille friheden, for om jeg kunne se hvornår p vagten kom.
2,5 min så var p vagten med blokken. Klar til at skrive.
Det er ikke i orden,
Besøg i Apoteket tager 15 min,.man må holde i 3 timer.
Samme situation skete dato 26.10
Der var der bare ingen i bilen,
Det kostede 795, kr. se bort fra p skiven, de sidder jo alligevel på lur og sætter tider, hvornår du pakerer, så skal du være væk inden 3 timer det vil give mening.
De vagter sider på lur, og på en mærkelig lovlig vis stjæler folks penge
Fik en p-bøde da jeg skulle og købe…
Fik en p-bøde da jeg skulle og købe batteri til min p-skive. Lagde et stykke papir, hvor jeg skrev kl. jeg parkerede, da jeg tog p-skiven med ind i forretningen. Jeg var væk i 5-7 min. og så sad der en p-bøde. Klagede og fik ikke medhold 😕 selvom jeg ved at en hjemmelavede P-skive ikke dur. Men hvad skulke jeg gøre?