Nu det et par år siden jeg købte mine skins der inde, da de var et mindre firma og har dermed ikke mit ordrenummer. Men kan skam huske kvaliteten var i top og beskyttede min daværende ipad utro... Zobacz więcej
Coolskins.dk
Danish: Deres varer er i fin kavlitet, men dog leveringstiden er 6-9 dage, kunne dog gøres bedre :-) Men ellers 4 stjerne for deres kvalitet :-) English: Their products are in good semi-sh... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min kollega skulle bruge en gave til et familiemedlem og fik den ide, at sådan et hylster til smartphone ville være sagen. Efter at have kigget på forskellige færdige udgaver, faldt vi over coolski... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
det gik egentlig meget nemt og det var sjovt at designe mit eget cover, og det var også nemt at gennemføre bestilling og betaling... der gik over 14 dage som skyldes bestilling lørdag og travlhed... Zobacz więcej
O Coolskins.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bemærk, at vi samler vores ordrer sammen og laver alle vores skins/covers i hånden. Derfor går der 6-9 dage mellem ordre og levering hos dig. Så er der tid til at glæde sig.
1, Rue Paul Medinger, 2142, Luxembourg, Luksemburg
- Sales@Coolskins.dk
- www.coolskins.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fremragende. Virkelig god kvalitet og god service
Jeg er imponereret over hvor godt og professional lavet coveren var da jeg fik den. servicen var endnu bedre. 5 stjerner herfra, og jeg vil sku altid handle hos jer :)
Tak
superflot og ligesom jeg gerne ville have det.
Super hurtig betjening og flot lay out. Perfekt.
Fantastisk oplevelse
Der gik et par dage før pakken blev afsendt, og så er der ikke mere negativt at sige.
Købsoplevelsen fungerede fantastisk nemt gennem hjemmesiden og alle blev glade for produkterne.
Super godt cover
da jeg købte mig en iphone ville jeg ha mig et helt unik cover og det fik jeg ved hjælp af coolskins.dk
nu er min mobil min helt egen med et billede af min dejlige hund.
100% i orden
god service, hurtig respons på forespørgsler, godt produkt
SUPER!!!!!!
Nem hjemmeside, nem betaling, god ordre opdatering og helt i orden levering.
Kvaliteten af det vi har bestilt holder bestemt hvad det lover..
Bestemt ikke sidste gang vi har handlet her....
Har kun haft en god oplevelses med Coolskins, hurtig svar på Email og hjælpsomhed
Nem hjemmeside og god kundeservice og produktet
var helt i top.....:)
Super cool iPad skin
Jeg lavede en julegave til mig selv og min iPad. Nu er den grå bagside mere farverig og helt unik. Nu er der ingen bekymring for at mixe den med andre venners iPads.
Det var nemt at sætte på.
Super go'
Virkelig go hjælp fra Peter i kundeservice og super flot produkt. Glæder mig til at se om det har go holdbarhed, men det er jeg da sikker på det har ;-)
Kan kun anbefales :-)
Jeg forsøgte at bestille et hard-cover til min mors iPhone 3GS (eget design), men der var problemer med betalingssiden, så jeg kontaktede coolskins via deres kontakt side. Jeg fik svar allerede efter få minutter, hvilket virkelig overraskede mig. Jeg fik en rigtig god behandling og vi fik i fællesskab styr på betalingen. - En uges tid senere modtog jeg coveret og jeg må sige at jeg er imponeret over hvor god kvalitet det er i. Jeg er helt sikker på at min mor bliver lykkelig når hun får det. --- Helt klart en side der kan anbefales! :-) Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller der fra.
Fængende
Mit iphone 4S skin var næsten helt perfekt. Det var et med eget design og pris og kvalitet matcher.. Dog kan jeg kun sætte skin på den ene af kanterne, da der ikke er hul til, hvis man skal have sit simkort ud, men ellers et firma jeg vil ANBEFALE!!

Super flot
Jeg havde bestilt et cover til en Iphone 3GS. Og var meget spændt på kvaliteten, men jeg blev positiv, både over kvaliteten men bestemt over det som coveret bliver lavet i, god solid og stærk. Kan kun anbefales, prisen er ikke dyr slet ikke når man tager kvaliteten med i beregningen.
En glad og tilfreds kunde

super service
Flot cover, dog en skam fronterne ikke er pænt malet
Jeg er rigtig tilfreds med det cover jeg selv har designet. Jeg er endnu mere tilfreds med den kanon service man må sige coolskins har ydet, det første cover jeg modtog havde desværre en fejl. Dette tog coolskins hånd om og jeg modtog et helt nyt cover hvor fejlen var udbedret. det er hvad jeg kalder service !!
Perle Med R
Danish:
Men ellers 4 stjerne for deres kvalitet :-)
English:
Their products are in good semi-sheer, but delivery time is 6-9 days, however, could be better :-)
But otherwise, 4 star for their quality :-)