Oceniono na 5 z 5

Nu det et par år siden jeg købte mine skins der inde, da de var et mindre firma og har dermed ikke mit ordrenummer. Men kan skam huske kvaliteten var i top og beskyttede min daværende ipad utro... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Danish: Deres varer er i fin kavlitet, men dog leveringstiden er 6-9 dage, kunne dog gøres bedre :-) Men ellers 4 stjerne for deres kvalitet :-) English: Their products are in good semi-sh... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Min kollega skulle bruge en gave til et familiemedlem og fik den ide, at sådan et hylster til smartphone ville være sagen. Efter at have kigget på forskellige færdige udgaver, faldt vi over coolski... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

det gik egentlig meget nemt og det var sjovt at designe mit eget cover, og det var også nemt at gennemføre bestilling og betaling... der gik over 14 dage som skyldes bestilling lørdag og travlhed... Zobacz więcej

1. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych

O Coolskins.dk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Slut med grå og kedelige gadgets! Coolskins laver personlige iPhone covers og skins til laptops, iPhone, iPods og iPads. Man kan enten vælge i vores mange designs eller lave sit eget super fede design.

Bemærk, at vi samler vores ordrer sammen og laver alle vores skins/covers i hånden. Derfor går der 6-9 dage mellem ordre og levering hos dig. Så er der tid til at glæde sig.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

OK, men ikke det bedste

Trods jeg har sendt et godt og klart billede ind, så syntes jeg ikke at kvaliteten er den bedste på coveret. Det er OK, men prisen er for dyr i forhold til det jeg fik.

4 stycznia 2013

Børnene fik deres vilje.

Vi bestilte et cover til Niels (far) hvor der skulle være et billed på af alle børnene. Det var utroligt nemt at bestille over nettet og vi fik hurtigt coveret med posten. Jeg syntes dog prisen var alt for høj, men børnene ønskede at give deres far coveret i julegave, så det fik de lov til.

2 stycznia 2013

beklager!!!

Hej coolskins! Jeg har modtaget et SÅ flot cover til min iPhone, at jeg har været nødt til at anbefale jer til alle dem jeg kender... På forhånd vil jeg da gerne beklage al den travlhed i får på grund af mig! :-)
PÅ GENSYN!!!!!!!!

25 grudnia 2012
Oceniono na 2 z 5

Skuffende

Snart tre uger siden jeg bestilte min varer. Jeg har ikke modtaget noget endnu. De siger at jeg skulle have modtaget dem, men har ikke modtaget noget som helst. Det er rigtig surt når man skal bruge dem til julegaver. Forstår ikke hvorfor pengene trækkes så hurtigt når varer ikke leveres. Må desværre nok ud og købe nye gaver.

17 grudnia 2012

Smukt arbejde

Coolskins har været utrolig dygtige til at lave mit produkt. Det levede fuldstændig op til mine forventninger, hvis ikke mere! Det var til en julegave det jeg bestilte, så glæder mig rigtig meget til at se ansigsudtrykket på min søster, når hun får et cover med et billede af hendes højt elskede hund på!

14 grudnia 2012

Flot design, lang leveringstid

Hvis du er villig til at betale prisen for at lave dit eget skin, så er Coolskins.dk helt klart hjemmesiden til dig. Det er nemt at lave dit design ved at uploade dit billede, minuset er dog den, specielt her op til julen, lange leveringstid, så bestil i god tid.

13 grudnia 2012

Hej Christian

Det er jo glædeligt, men vi er blevet overraskende presset på vores produktion af julesalget. Vi laver vores produkter omhyggeligt i hånden, så der er naturlige begrænsninger.

Vi lover, at bestillinger inden 12. december vil komme frem inden jul.

Vi håber, at du bliver glad for dit skin.

Coolskins

flotte cover

regtig flodt cover i har lavet til mig men skal blive bedre til at sende dem så det ikke tager 3 uger at få dem

6 grudnia 2012
Oceniono na 1 z 5

Modtager ikke varen.

det er i dag en måned siden at jeg bestilte 2 iphone covers på siden men har kun modtaget det ene af de to covers.

lad vær med at bestille jeres ordre her, men fin en af de mange andre hjemmesider som tilbydere samme service.

16 listopada 2012

Hej Alexander

Det er naturligvis helt urimeligt, at du skal vente så længe. Der er sket en fejl hos os.
Vi er glade for din kommentar her på Trustpilot. Det er et vigtigt værktøj for os for at sikre den kundetilfredshed, der betyder alt for os.

Vi har kontaktet dig på mail og Facebook - lad mig sikre, at du får dit cover i hånden ASAP!
Vi vil meget gerne genvinde din tillid til vores service og produkt.

Oceniono na 2 z 5

Dårlig levering og skuffelse!

Bestilte et skin til MBP omkring d. 4 oktober, og modtog odrebekræftelse, den blev dog først modtaget efter en lang mailkorrespondance, semi-langsom behandling er klagen over jeg aldrig modtog produktet til den lovede dato, det tog knap en måned om at modtage produktet omkring d. 27 okt. Og jeg kan se pakken først blev sendt d. 25 okt.

Der blev lovet et ekstra skin lidt over en uges tid før jeg modtog pakken, men efter at have sagt ja til det ekstra skin hørte jeg aldrig fra dem igen. Dårlig service til prisen.

5 listopada 2012
Oceniono na 5 z 5

Meget hurtig levering efter klage.

Efter manglende respons, og manglende vare, på grund af en overset mail, kan jeg kun tage hatten af for efterfølgende behandling! På 2 dage fra kontakt blev cover modtaget. Super fin cover, og en yderst kompetent behandling af min klage. Jeg kan herfra kun anbefale coolskins. Tak, Peter, for fin service.

25 października 2012

Hej Pernille

Tak for din kommentar.
Desværre, så blev din mail i mandags overset og fik ikke den "stjerne" i mailboksen som haster, da jeg kom tilbage fra efterårsferie.

Der er vist sket en kommunikationsfejl i ferien og vi undersøger med det samme. Vi skal have bragt orden i tingene.

Som skrevet i vores mail til dig, så vil vi gerne tilbyde dig et gratis produkt som undskyldning, mens vi hastigt får din oprindelige bestilling frem til dig.

Det er vigtigt for os at understrege, at sådan her er Coolskins ikke. Vi laver vores produkter omhyggeligt i hånden og en sjælden gang kan der ske en fejl.

Fin kvalitet

Fin kvalitet, og lækkert materiale, dog syntes jeg at det var lang tid om at blive sendt til min dør, fik det 9 dage efter bestilling, hvor jeg har trukket weekenden fra, og 11 dage med weekend.

22 lipca 2012
Oceniono na 4 z 5

Fin betjening - efter uheldigt produkt

Jeg købte 2 covers til Iphone 4s. Det var nemt at sætte billede på osv. Varen blev også leveret hurtigt, så her er ikke noget at klage på.

Desværre er begge covers nu defekte - materialet er ikke godt nok. Begge covers er knækket samme sted - åbenbart en svaghed de har.

De er købt den 29/3 2012, og taget i brug med det samme efter modtagelsen. Så knapt 4 mdr. levetid - ikke ok til den pris.

Michael

14.8.2012:

Efter at have skrevet min anmeldelse her på Trustpilot, oplevede jeg en fin service. Jeg har fået begge covers byttet, så må siget at være ok.

Når jeg ikke henvendte mig hos firmaet i første omgang, skyldes det at det var et udenlandsk firma - så jeg have sådan set opgivet lidt på forhånd.

Men efter anmeldesen her, blev jeg kontaktet på dansk. Firmaet har en dansker ansat, så kan kun anbefales herfra.

Michael

20 lipca 2012

Hej Michael

Tak for din kommentar.
Vi forsøger at lave vores covers så tynde som muligt for at ikke gøre din iPhone stor og klodset, når coveret er på. Vi bruger den samme type plastik, man bruger til terninger og toiletbræt. Det er et stærkt plastik materiale og giver en god styrke. Men ulempen er, at materialet også bliver en smule "sprødt" af det. Det kan knække.

Men det er ikke vores mening, at produkterne skal gå i stykker efter 4 måneder ved almindeligt brug. Det er meget uheldigt.

Vil du ikke kontakte os på sales@coolskins.dk , så vi kan få arrangeret at få sendt dig et par nye covers.

Topp

Rask Levering, Flot tryk. Anbefales. Kul bagrund bliver det også

14 lipca 2012

excellent

Jeg har fået et super smart cover til min Iphone 4, og det gik også hurtigt med at få det. Det virkede bare og de er professionelle med det de producerer.

10 lipca 2012
Oceniono na 4 z 5

Levering som lovet ved bestilling

mangler lige en enkel stjerne for manglende fleksibilitet omkring betaling hvis man vil gemme sin bestilling og så betaling senere. Det fungerede desværre ikke, da vi var uheldige med et netværks nedbrud da der skulle laves betaling. Men omvendt så med en henvendelse på mail til firmaet så blev ordren sat i gang. så 4½ stjerne :-)

29 maja 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej