Jeg købte et trådløst glattejern . Efter opladning virkede det kun meget kort tid , jeg oplyste om dette og få dage efter lå der et nyt glattejern i min postkasse . Det var også en positiv oplevel... Zobacz więcej
Spelbutiken har världens mest slöa och oseriösa kundtjänst. Har man beställt något och hör av sig att man vill häva sin order, så väntar de antingen med att svara när de har skickat iväg ordern med... Zobacz więcej
Spelbutiken. Riktigt dåligt företag när saker strular. 9/10 leveranser går bra men när det väl strular så är dom arroganta och dryga. Har säkert handlat för över 100kkr och sen blir man behandlad som... Zobacz więcej
- Agencja marketingu internetowego
- Agencja konsultingu biznesowego i IT
- Agencja interaktywna
- Agencja marketingowa
- Projektowanie stron WWW
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Coolshop - Consulenze Informatiche e Gestionali, realizzazione siti e Web applications, Ingegneria sociale, marketing virale
Inni użytkownicy przeglądali również
Glattejern
Det var også en positiv oplevelse at kommunikere med de venlige mennesker som svarede på min mail .
Jeg handler meget gerne hos jer igen
Kh. Jytte
Jeg købte nogle Bose høretelefoner og…
Jeg købte nogle Bose høretelefoner og da jeg modtog dem virkede højttaler ikke i højre side så jeg ringede med det samme og fortalte dem at jeg ville sende dem retur og have pengene tilbage men nu skal de vurderes på et værksted før man kan få pengene tilbage det kan sgu ikke være rigtigt tænker det er meget simpelt at sende penge retur godt nok en dårlig service bruger dem aldrig igen 😳
kjøpt flere varer her veldig bra…
kjøpt flere varer her veldig bra nettsted og aldri noe problemer!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det. Jeg forudbestilte en e-læser, og de fortalte mig, at den ville være på lager den 4. Den 6. startede jeg en samtale med kundeservice, fordi jeg ikke havde fået nogen opdatering. De fortalte mig, at de havde den på lageret, og at den ville blive sendt ud den næste uge, jeg havde ingen problemer med det! Det var bare lidt irriterende😬. Den 9. spurgte jeg, om der var nogen opdateringer om, hvorfor den ikke var blevet sendt ud endnu, og de fortalte mig, at den var udsolgt, og at de ville få den tilbage på lager i næste uge! Virkelig søde mennesker i kundeservice-chatten, men de skal være mere organiserede! Spar dig selv for besværet og gå til power.dk eller proshop.dk!
Utilfredsstilende service for reparation af ONYX ebogslæser
En ONYX ebogslæser købt af CoolShop gik i stykker ca. 1 md efter modtagelsen. Den blev indleveret 27/3 og svar var, at den kunne repareres for ca. 500 kr + administration 300 kr., da den blev betegnet som misligholdt, hvad den overhovedet ikke var. Den var altid opbevaret i coveret og aldrig faldet ned eller lignende. Reparationen tog ca. 3 måneder!!! Det endte dog med, at jeg ikke kom til at betale administrationsgebyret.
Ringe service
Havde læst mig frem til at coolshop kunne levere indenfor 2-4 dage. Det var nødvendigt at varen kom hurtigt frem. Da jeg får en mail om at den ikke kan leveres indenfor de givne dage, ville jeg annullere. Kunne ikke gøre det på hjemmesiden, så ringene og skrev en mail. 12 timer efter jeg bestilte. De kunne ikke være behjælpelige med at annullere, trods ikke pakket eller afsendt vare. Men jeg må så selv betale for refunderfragt, selvom virksomheden laver million overskud. Fik dog coolshop point som beklagelse, disse kan man så ingen gang bruge som fragtbetaling....
Trods den dårlige service, er det nogle flinke folk der sidder og besvare mails.
Jeg købte en B&O Beosound A1Gen2 med…
Jeg købte en B&O Beosound A1Gen2 med ordrenr. 90391490 den 29.11.24 for 1599,-kr. Lige efter betaling så jeg et tilbud af AV-Connection på samme vare til en pris på kr. 1390,- gældende 21.11. - 2.12.24 Proshop reklamerer med prismatch i hele EU på deres varer. Jeg skrev flere gange med Proshop's robot som hver gang svarede hurtigt at tage sig af sagen. Men intet skete. Coolshop må gerne svare pr.mail.
Dårlig kundebetjening
Dårlig kundebetjening. De hjælper ikke med annullering, trods jeg har ikke råd at købe nye dukker. Ønsker annullering fordi Levering passer ikke med det som de skriver på deres hjemmeside.
Säljer produkter som inte finns i…
Säljer produkter som inte finns i lager men säger inget till kund förrän man själv kontaktar dom 2 veckor senare.
idioter
Vi afhentede vores bestilte varer hos…
Vi afhentede vores bestilte varer hos coolshop Nørresundby , desværre viste det sig at den ene vare var defekt ,så allerede dagen efter henvendte vi os igen for at få produktet byttet , her fik vi at vide at det ikke kunne lade sig gøre , vi skulle indlevere varen og så ville vi høre fra Coolshop når og hvis den kunne repareres . Når vi køber en ny vare ,forventer vi at få et produkt der virker og ikke noget der skal repareres inden ibrugtagning.
Coolshop with cheap prices why?.
Coolshop with cheap prices why?.
As Coolshop themselves say: We are "Denmark's answer to amazon", so underpaying of employees is a matter of course. A whopping 125 kr in salary, no Sunday and holy payment. Holidays are counted as weekdays. No real collective agreement, no annual salary increase, only the thought of making money for themselves.
Black Week and Christmas shopping are just around the corner
Is it important as a customer to think about cheap price or is it important to think about employees who are underpaid and have poor conditions.
Recommendation: STOP ALL TRADING WITH THIS COMPANY and use a company that thinks about proper conditions and does not abuse their employees.
Will never use again item was lost in…
Will never use again item was lost in post & never arrived web-chat was useless and advised me to email them i did this on two occasions & never received any reply. ended up raising a dispute with my bank to get a refund. avoid like the plague terrible customer service if anything goes wrong
bedrijf heeft geen goede klantservice…
bedrijf heeft geen goede klantservice in Nederlands en je kan email sturen over je klacht dat je product niet is geleverd .je krijg alleen melding dat het in behandeling wordt genomen en ook formalier in gevuld van vermissing van het parket .niet ontvangen [ID #1997886] maar je hoort niets meer van het bedrijf
company does not have good customer service in Dutch and you can send an email about your complaint that your product has not been delivered. You will only receive a message that it is being processed and also a formal form of missing from the parquet. not received [ID #1997886] but you don't hear from the company anymore
Dårlig kundeservice.
Leverede en pakke uden halvdelen af tingene til at samle den, og deres kundeservice har viderestillet i en uge nu. Virkelig dårlig service.
Super service i forbindelse med…
Super service i forbindelse med fejlbestilling.
Købte Airfryer kl. 20...blev leveret næste dag.
Gennembløde vare
Papkassen som varerne var pakket i var gennemblødt.
Den vare der ikke var pakket i plast - en Bülow lakridskalender var fugtig og beskadiet.
Efter 4 mails og billede dokumentation
Afventer jeg stadig!!!
Har bedt om returlabel (så jeg kan købe en ny vare et andet sted.) eller en erstatningsvare.
Så ingen service for at rette EGNE fejl.
kass kundservice har snott min för…
kass kundservice har snott min för falska spel kodkort dålig marknadföring stod inte att det var kodkort när jag köpte offrat 300 på dum sida
Fusk
Fusk. De lever ikke op til deres reklame med prismatch. Så tro ikke på det.
De begrunder i varen ikke er på lager ved konkurrenten.
1. Det var den da jeg trykkede bestil ved Coolshop i weekenden.
2. Konkurrenten kan levere om 2 dage, Coolshop har leveringstid på 1-2 hverdage.
Flot!!! Rigtig dårlig service.
Hurtig levering og god kommunikation
Hurtig levering og god kommunikation.
Købte et forudbestilt ps spil, dette kom dagen før relase.
Odugliga
Det beställda spelet dyker inte upp och de har skickat utan spårningsnummer, sen svarar inte kundtjänst
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.