Er ikke tilfreds med deres service.. Har siden den 12/4 ventet på en vare.. Men intet hørt vedr. Forsendelse og hvornår det kommer. Har mailet til dem, men intet svar. Godt jeg har betalt med PayPal.... Zobacz więcej
COOLPRICES.DK
God mail service og hurtig levering. Desværre lever OBH saftpresseren ikke op til forventningerne, ved presning af æbler stopper sien fuldsændig til med æbelskrald, med det resultat at saftmængden bli... Zobacz więcej
Gik fint. Lidt besværligt at udfylde formular. Nogen hjemmesider kan man nøjes med at skrive telefonnr, så hentes adresseinformationer automatisk, som så kan godkendes. Elles alt i orden.
having shopped with this company for two times first time it took too long to receive my purchase the second time I never received my purchase and I didn't get my money back even though I tried a few... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
coolprices.dk - din online leverandør af husholdningsartikler siden 2007. Bestillinger leveres indenfor 1-5 hverdage. Stort udvalg i husholdningsmaskiner, personlig pleje til ham & hende, samt tilbehør.
Skindergade 15, 1159, København K
- +45 60607819
- info@coolprices.dk
- www.coolprices.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Kanon handlen
Den er bare hurtig. Man bestiller, betaler, bang bang bang så er den kommet med posten. At den er også billiger og portofri gør det kun bedre. De 5* er velfortient. Ikke sidste gang jeg handler med Jer!
Endnu engang et hit
Der er i virkeligheden ikke så meget at sige....
Venlig og hurtig betjening ligesom sidst.
Vi er meget tilfredse!
Mange hilsner Mette
Et besøg værd
Super hurtig levering.. Handler her igen.. Det er helt sikkert..
Fragt Frit og maget mere :D
har ikke bestilt noget men har hørt fra mange venner om det :D de siger det er gode priser og maget om det :D de har ikke aldrig oplevet noget dovligt..
Hurtig, sikker og omgående levering og fin kvalitet
Varen blev afsendt med det samme og forsendelsen kunne følges via medsendt link til post danmark
Perfekt service
Jeg syntes det er rat første gang mand handler et nyt sted at det virker, og at varen kommer så hurtigt. Tak.
Hurtig og problemfri handel
Modtog varen lynhurtigt.
Hele vejen fra bestillingen blev gennemført til vi modtog varen, oplevede vi kun god kommunikation.
Så her handler vi gerne igen. Og vi kan kun anbefale andre det samme
Problemfri og nem betjening
Varen leveret dagen efter bestilling
intet negativt om handlen, hverken denne eller andre handler jeg har foretaget
super køb,super levering, alt i orden
bestilling 23/12, levering 28/12 - alle mellemliggende dage var helligdage, så hurtigere kan det vist ikke gøres midt i en juletid.
information om varens vej til mig, lige fra bestillingstidspunktet.
Leveretligetil døren. varen fuldstændig efter beskrivelsen.
Billigere end i burtikkerne.
Alt super
EXELLENT SERVICE NIVEAU HELT I TOP
Fremragende kommunikation med sælger
Vare modtaget som lovet !!!!!!!!!
hurtig besvarelser på henvendelser, meget forstående og rar kvalitets kontakt.
handler bestemt hos Coolprices.dk igen
Tak for en ORDENTLIG service og venlighed :->
mvh
Kasper
Hurtig og sikker service
Jeg havde lige fra starten fornemmelse af at være i gode hænder
Super service.
Varen var billigere, og blev leveret meget hurtigt. Under hele forløbet fik jeg mails som informerede om hvornår varen blev pakket, leveret osv. Desuden blev de fragtfrit leveret til min arbejdplads.
Meget hurtigt og praktisk.
Jeg handler helt sikkert hos jer igen.
Tak for god service.
M.
Særdeles god kommunikation, hurtig levering. Fik varen til den helt rigtige pris.
Jeg handler helt sikkert hos Coolprices igen !!!
Leveret hurtigt uden problemer
Bestilt om aftenen modtaget 2 dage efter, løbenede e-mail opdaterering med trakring ID
Super hurtig levering
Jeg bestilte varen den ene dag og fik den leveret den næste og den var endda pakket som gave. Prisen var god, så det var en rigtig god oplevelse at handle hos coolprices. Det var første gang for mit vedkommnde men bestemt ikke sidste :)
kanon service - hurtig levering
Bestilte varen lørdag aften, og fik den leveret idag (tirsdag) - ingen slinger i valsen!
hurtig ekspedition
Bestilt om aftenen over nettet, afsendt dagen efter, var blevet afleveret til mig dagen derefter, hvis jeg havde været hjemme. Flot!
hurtig levering
Det er dejlig nemt at sidde hjemme og handle og to dage efter har man varen, lettere kan det ikke være. Kan anbefales til andre.
MVH Hans Jørgen Kristiansen